IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На ТАТО му прилича на rounded top на Н1 при еврак/долар

Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
      ТАТО, ти един път вече пуска едно късо от 1.3777 и не излезе.
      Сега гледам втори опит правиш. А дано тоя път ти излезе.
      Да на 3808 го взе - сега ке видим пак ли тъй ке стане

Коментар

• абе все си мисля че 1.3950 е на дневен ред

Коментар

• ТАТО, ти един път вече пуска едно късо от 1.3777 и не излезе.
          Сега гледам втори опит правиш. А дано тоя път ти излезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
            Да ТАТОвото Заранта кат стана ТАТо виде мечето поглъщане на дейли и веднагически пусна една къса от 3777 .Стопу е на 3838 Таргето - много далеко Хаирлия да е
            нека се опитам да позная колко далеко 1.35
            Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
              Шивача гоблена какво показва ...дай насока....Тато надявам се избуши добри къси
              Да ТАТОвото Заранта кат стана ТАТо виде мечето поглъщане на дейли и веднагически пусна една къса от 3777 .Стопу е на 3838 Таргето - много далеко Хаирлия да е

Коментар

• Шивача гоблена какво показва ...дай насока....Тато надявам се избуши добри къси
                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                  Имах, а и в момента имам, много по-приятно и полезно занимание, отколкото да чета изблиците на някакъв никому неизвестен философ, още повече пишещ под псевдонима "блябля".
                  Ако бях "известен" философ, това щеше ли да промени нещо?

Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                  Прочетох поста ти по-диагонал и изразих личното си отношение си към него. Нещо не те задоволява ли?
                  Е, поне си честен, че си си спестил усилието да си размърдаш сивото вещество... Колкото до личното ти отношение... то е без значение, ако не е аргументирано, защото в случая вече си говорим за усещане или прозрение, което определено не е теза, която би прегърнал.

Да. И относно темата. Чета в заглавието Forex - технически анализ.
                  Тъй де, техниката е следствие на науката, а анализът е основна логическа операция. Т.е. сме си говорили по темата през цялото време, без изобщо да разбереш...

Коментар

• Имах, а и в момента имам, много по-приятно и полезно занимание, отколкото да чета изблиците на някакъв никому неизвестен философ, още повече пишещ под псевдонима "блябля". Прочетох поста ти по-диагонал и изразих личното си отношение си към него. Нещо не те задоволява ли?
                    Да. И относно темата. Чета в заглавието Forex - технически анализ.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                      Да. Разбирам, че всячески искаш да ме предизвикаш и аз да ти обясня онази "неразбираема" графика. Добре. Но това няма да стане! Ще мине време и ще се появи нова "неразбираема" графика.
                      А пък аз съм любопитен ще можеш ли ти, с помощта на твоята "философия", да достигнеш до някакви правилни разбирания за "неправилната" графика? Да. Любопитно?
                      То бива да си самовлюбен, ама в някакви граници... Кое точно те кара да мислиш, че си главен герой в цирковото представление? Мацаницата ти няма как да провокира интерес в мен (не знам за останалите). Тя беше елементарен и нагледен пример, който да илюстрира думите на Айнщайн за това как с удоволствие изграждаме псевдореалност и ставаме "затворници" на собственото си съзнание. Написаното от теб е показателно, как умело си се плъзнал по повърхността, без да достигнеш до някакво съвсем базово ниво на разбиране.

Би провокирал интереса ми, ако направиш 10 поредни отигравания по тая мацаница и после да дискутираме как и защо са се объркали нещата...

И ще те помоля да не сменяш постоянно темата, при първото затруднение да си обясниш или разбереш нещо. Да ти припомня - тръгнахме от чуденката, дали математиката и респективно науката и съзнанието като цяло, чиито продукт се явяват те, лъже или не. Ти, с екзотиката, която си сътворил, беше просто пример за човек изпаднал в самозаблуждение и достатъчно заслепен в това си заблуждение, за да не вижда, че се опитва да носи вода с логическо сито... Би могъл да се поучвстваш обиден от това, че си използван, но не ми е много ясно как от частично доказателство за по- малко от ден порастна в собствените си очи до основна теза?

Коментар

• ГоДим, харесват ми анализите ти,
                        преди сякаш те беше страх да даваш
                        посока на движение и крайна цел,
                        сега виждам , 4е го правиш,
                        което е супер
                        пп жалко, 4е хора като тебе и Стамбата
                        останаха малко тук

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                          няма зна4ение, правилна или не,
                          важното е 4е има...тя може да е неправилна,
                          която потвърждава правилото при Елиът
                          и правилна при друга теория,
                          в тази вълнова теория вс е толкова
                          относително...
                          и защо все за горкият Елиът се
                          хващате, има толков други
                          теории, да вземем пр на Волф,
                          а има и други
                          Добре, де! Аз нали това казвам. Въпрос на лично разбиране и на това какво искаш да покажеш. Ако е някоя "пеперуда на Гартли". Там има още "крабове", "прилепи" и аз не знам какво още. Може да се използва и по този начин.

Коментар

• сложи едно огледалце над
                            фигурката и ще останеш изненадан
                            от видяното в него
                            Ето фигурата.

Дали я има на графиката на еврото?

Коментар

• ето и графика
                              Attached Files

Коментар

• едно отиграно селче от мен на кабела