IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Перспективите пред икономиката на САЩ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нека стъпи в длъжност,и ще разберем,дали това, което говореше ще го изпълнява.
    При всички положения няма да е толкова послушен,към Фед-овците,които до сега управляваха,и им дърпаха ушите от още по-високо.

Другото интересно нещо е,ще продължи ли с дърпането на конците на Европа.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• С тоя Доналд Тръмп големи перспективи няма що

Коментар

• Всички империи са такива, за съжаление и китайците ги тресе да са империя. На първо място по болно самочуствие са САЩ, после по петите им и заедно с тях върви Русия, после са някои европейски държави като Франция например колкото и да е учудващо и Германия която смята че всичко на Земята трябва да е за тях а също произвеждат боклуци. Сега и китайците ги прихваща макар че 80% живеят в калта и изглежда от нея им се вдига самочувствието.
        D.Y.F-091066

Коментар

• викат му на туй нещо-глобализация-ама не е много добро,да не кажа хич.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Разходи се до силиконовата долина(Калифорния) и виж дали не произвеждат нищо.

Аз поне го видях с очите си.
            Далечко ни идва тази държава,и не знаем много неща за нея.
            Това, че не е толкова експортно ориентирана като Китай,не значи,че не е сериозен производител.
            Вътрешният и пазар е много добър потребител,и тя на това се осланя,карат ги и им набиват в канчетата да пазарят постоянно,всяко ново нещо,и те така.

По скоро Китай ще сгънат,ако САЩ,решат да произвеждат повече за вътрешния си пазар,отколкото внасят.
            И за разлика от Китай, сащ,могат да се самоизолират и да се самозадоволяват,докато,няма ли на кой да продават джунджуриите си, китайските селяни са живи умрели.
            Едно време в дебелите книги пишеше така:една държава трябва да задоволява първо вътрешните си потребности и това ,което остане,да отива за износ!!!И то ,първо за комшиите!!!А сега кво става.БВП расте,потреблението пада!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Нито пари имат да плащат нито ще работят за тях.Аз не мога да се сетя за нещо дет се произвежда в Америка освен войни кражби рекет и убийства.Америка е трудов концлагер на мракобесието
              Разходи се до силиконовата долина(Калифорния) и виж дали не произвеждат нищо.

Аз поне го видях с очите си.
              Далечко ни идва тази държава,и не знаем много неща за нея.
              Това, че не е толкова експортно ориентирана като Китай,не значи,че не е сериозен производител.
              Вътрешният и пазар е много добър потребител,и тя на това се осланя,карат ги и им набиват в канчетата да пазарят постоянно,всяко ново нещо,и те така.

По скоро Китай ще сгънат,ако САЩ,решат да произвеждат повече за вътрешния си пазар,отколкото внасят.
              И за разлика от Китай, сащ,могат да се самоизолират и да се самозадоволяват,докато,няма ли на кой да продават джунджуриите си, китайските селяни са живи умрели.
              Last edited by hemilio; 01.12.2016, 09:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Докато имат пари да плащат на свтовните умове да работят за тях,ще имат предимство-и това не може да се отрече!
                Нито пари имат да плащат нито ще работят за тях.Аз не мога да се сетя за нещо дет се произвежда в Америка освен войни кражби рекет и убийства.Америка е трудов концлагер на мракобесието

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

....а какво стана с барал за 5К $ май имаше такава прогноза ?
                  Е не чак толкова до 500 го беше вдигнал после го свали на 5 хиперинфлация на долара и еврото за два час колкото да занули дълговете....Това са само част от бисерите на трейдърко най симпатичния участник в този форум

Коментар

• D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Ще стане и това, той долара като отпадне петрола няма да е толкова необходима на всички валута и като се обезцени може и 50к долара да е един барел супер евтин петрол.
                      ясно

Коментар

• Ще стане и това, той долара като отпадне петрола няма да е толкова необходима на всички валута и като се обезцени може и 50к долара да е един барел супер евтин петрол.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Китайците сега плащат по добре на умовете, затова Ейпъл пуснаха модел на смарфон много по слаб от този на китайците и сега китайска компания постепенно ще ги изтласка от пазара. Разработчиците си купуват билети за една посока до Сингапур, там се чувстват по добре отколкото в САЩ. САЩ и Русия са бита карта, Китай побеждава. Това е очевидно за всеки който иска да го види. Долара предстои да се превърне във второразрядна валута - несигурна, обезценяваща се бързо и често с катаклизми.Връщане към петрола няма да има, китайците ще залеят Света с техника която го отменя НАПЪЛНО.
                          ....а какво стана с барал за 5К $ май имаше такава прогноза ?

Коментар

• Китайците сега плащат по добре на умовете, затова Ейпъл пуснаха модел на смарфон много по слаб от този на китайците и сега китайска компания постепенно ще ги изтласка от пазара. Разработчиците си купуват билети за една посока до Сингапур, там се чувстват по добре отколкото в САЩ. САЩ и Русия са бита карта, Китай побеждава. Това е очевидно за всеки който иска да го види. Долара предстои да се превърне във второразрядна валута - несигурна, обезценяваща се бързо и често с катаклизми.Връщане към петрола няма да има, китайците ще залеят Света с техника която го отменя НАПЪЛНО.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Докато имат пари да плащат на свтовните умове да работят за тях,ще имат предимство-и това не може да се отрече!

Коментар

• Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнение

Ти мразиш САЩ, по начина, по който други мразят Русия!
                                Пишещите крайности за Русия, често не отговарят на никаква обективна реалност, подобно на пишещите за САЩ!

Китай е могъщ, ДА! Китай обаче има и могъщи проблеми! Дългът на Китай също е огромен, подобно на САЩ! Китай има едни от най-задлъжнелите банки! Китай се характеризира с по-голям стоителен балон от този в САЩ. Пусни си филмче в Youtube, да видиш за какво става въпрос!
                                Китай все още има силно небалансирана икономика, тотално зависеща от експорта, с чудовищен ръст от 6-7%! Това е предпоставка за огромен срив!
                                Китай ползва за 1 година толкова бетон, колкото САЩ за 100 години! Уауууу...

САЩ имат едно огромно предимство! Това е технологичното лидерство! Да те имат много слабости, но имат и силни страни, като технологиите, където са на светлинни години пред другите! Китай също има силни страни, но има и слаби!
                                Балоните и диспропорциите и на двете места са огромни, не може никой да прогнозира с точност какво ще стане! Все пак аз в тази ситуация бих предпочел да държа долари! Ти може да заложиш на юана!

Аз си мисля, че Китай все пак е по-уязвим, защото тотално експортноориентиранта икономика, изградила огромния просперитет в страната само за 20 години, е нещо много неустойчиво и податливо на пълен срив! Дали ще сане така обаче не знам! САЩ имат и много по-силна армия от Китай, за всеки случай, а Русия не би скочила за Китай.
                                Китай е заплаха за Русия в дългосрочен план.Руснаците го знаят! Русия ще цели да се пази с ядреното си оръжие като последна карта! Ако нещо изненадващо стане между Китай и САЩ, Русия е пас! Но това е много малко вероятен сценарий, но все пак съществува, при някакви тотални икономически сривове в световен мащаб.

По много причини, аз залагам на: $
                                Смоков аз нямам претенциите да съм финансов консултант.Може да залагаш на каквото си решиш и ти желая успех.Да мразя САЩ защото крадат убиват рекетират грабят и залагам че Годпод няма да ги търпи още дълго.Залагам че до 2020 - 2021 са капут фалит.Те вече са и безгласна буква щото нямат пари да водят войни.Още една война и са в небитието.Та казваш имали технологии това аз бих го преместил в графата вицове и анекдоти.САЩ никога не са имали технологии освен крадени такива.Но измряха немските и българските инженери и както виждаме един самолет не могат да направят един кораб са некадърни да построят.Дори атомната бомба не е тяхно дело на европейски учени.Та великите умове на света не са американски те са там където са им създадени най добри условия за работа.И това не са САЩ.САЩ бавно и полека лека се сгромолясват...Колкото повече се сгромолясват толкова повече учени хора ще бягат от там.Според мен бъдещето е на източна Азия.Солямата заплаха за Европа не е Русия а Азия...Но ше го осъзнаете по късно..Въпрос на няколко години е....И от мен да знаеш Асен Йорданов не е американец нито Джон Атанасов

Коментар

Working...
                                X