IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светлин Минев: Приложен Форекс

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    ............модертаторите - мисля темата е за заключване

поздрави
    Не темата е подходящо да се заключи. Цензура е нужна, така както се трият постове от други теми, да се изтрият тези които не са по тази.
    Ситото е некачествено.

Поздрави !
    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Алън,
      може само и единствено да се радваш,че опита ти е по-малък от този на караиванов. Ако беше като неговия - то сега щяха да те търсят съдия изпълнители, частни инвеститори и кой ли още не, за да им възстановиш гарантираните суми.

модертаторите - мисля темата е за заключване

поздрави
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        Бях на курс при Караиванов.
        Отидох с големи резерви след като бях изчел книгите на Минев,бях посетил курсовете на Груев и какво ли още не.
        Останах предоволен от курса му. Освен че научих много неща,които другите дори и не бяха споменавали,научих много неща и от него. И от опитът му.
        Тоя поне има публичен (вече) стейтмънт/трак рекорд.
        Ето ти да почерпиш още малко риъл опит.
        Хем да се подготвиш психически какво да очакваш от бъдещата ти "търговия".
        http://www.investor.bg/forum/showthr...=11641&page=10

Коментар

• Книгата на Светлин е написана с желание да се осветят някои други аспекти от търговията Аз я намирам за много полезна за мен Спрете чесането на езиците В никакъв случай не я е пуснал с комерсиална цел щото цената е много ниска за подобно издание Айде чао на злонамерените нихилисти
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
            Алън, аз също ходя на курсове и научих че вълните на Елиът са като морските вълни, идват и си отиват своенравно.
            Имам чувството че Караиванов стои зад вашето име
            Ами всичко е като морските вълни - и щастието и любовта и успеха.Идват и си отиват и пак идват и пак си отиват.Важното е да можеш да се насладиш на тях.

А аз стоя зад това което съм видял и лично изпитал. Ласкаеш ме като ме сравняваш с Караиванов, но съм все още много далече от знанията му.

Коментар

• Алън, аз също ходя на курсове и научих че вълните на Елиът са като морските вълни, идват и си отиват своенравно.
              Имам чувството че Караиванов стои зад вашето име
              ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от investi Разгледай мнение
                Честно казано, чувствам се готов, релаксиран и с пъргав ум. Но темата е друга. Благодарение на тази книга, стотици хора ще си изкарват честно парите, без страх и очакване

П.С.
                Истинските рицари не търсят дами, а обратното. Тяхната цел е да направят много дами щастливи и го правят. Но аз говорех за Форекс Рицари!
                Извинявай но не знаеш какви глупости пишеш. Бях на курс при Караиванов.
                Отидох с големи резерви след като бях изчел книгите на Минев,бях посетил курсовете на Груев и какво ли още не.
                Останах предоволен от курса му. Освен че научих много неща,които другите дори и не бяха споменавали,научих много неща и от него. И от опитът му. Едно от тях е, че кяма никакво значение на колко курса и при кого ще ходиш.Важното е да се научиш сам да си правиш анализите.И че за да стигнеш до това ниво, трябва да положиш много усилие и време. Да натрупаш база данни за сравнение.Да видиш различни ситуации, повечето от които "невъзможни", да видиш,че е възможно да се случат. А така с графики от минали времена в които се показва къдее трябвало да купиш и къде да продадеш никога няма да се научиш. Купих си и книгата му за вълните на Елиът за която дадох 100лв и те уверявам, че си струва парите. Точно тя ти дава основата да започнеш сам да си правиш анализите.

Коментар

• Моля, темата да не се затваря. Как не можахте да оцените че шанса г-н Минев да се роди във България и да напише тази книга е изключително рядък и безценен. Бих го сръвнил с шанса да хвърлите бобено зърно от космоса, което да падне в точно определена саксия.
                  Какво толкова му завидяхте на човека?!
                  Според мен, тук в темата, само трябва да му благодарим!
                  ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
                    Модераторите по- бързо, че bertram i alphaomega всеки момент ще се разплачат
                    уважавам Светлин и не мисля,че е редно книгата му да се 'дъвче' по такъв начин.

Коментар

• Модераторите по- бързо, че bertram i alphaomega всеки момент ще се разплачат

Коментар

• убеден съм, че Светлин няма нищо общо с пускането на тази тема и мисля, че е крайно време някой от модераторите да се задейства!

Коментар

• МОДЕРАТОРИТЕ

Коментар

• Поредната малоумна тема

Коментар

• Инвести за какъв чеп я отвори тази тема, а само си прочел заглавието и съдържанието на книгата....

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                                Един истински Рицар не търси пари, а своята Дама. Ти готов ли си за тая работа?
                                Мане, ти не стига че ша му вземеш париците ами искаш и да го опрашиш!

Темата обаче не е особено коректна спрямо Светлин. Написал човека книга - ами добре, нужно ли е да става за дъвка в устите на чатърите тука?
                                Last edited by tonimihaylova; 24.07.2010, 17:29.

Коментар

Working...
                                X