IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петър Караиванов - доверително управление

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• АКО тук чете някой свързан с ДФ или ИП или КФН или нясно с нормативната уредба - да коментира следната 'оферта' взета е от сайта на ПК
    Финанс 5 АД предлага управление на клиентски сметки върху инструментите предлагани на световните капиталови пазари.Това са над 1500 инструмента и обхваща практически всичко, търгувано на финансовите пазари в цял свят.

Клиентите могат да избират между три портфейла, при които подходът е изцяло различен.

1.Консервативен – Инвестира се в търговски сделки и бързооборотни стоки, в дългосрочни позиции с акции и валути, както и покупката на опции.

• За договор от 3 месеца – месечна доходност от 2.0% на месец

• За договор от 6 месеца – месечна доходност от 2.5% на месец

• За договор от 12 месеца – месечна доходност от 3.0% на месец

Минималната сума за този портфейл е 3500.00 лева.

2.Динамичен – това е търговия при която се търгува с ливъридж до 100% от сметката. Тук целта е да се постигне ниска доходност от голям брой сделки за много кратък период от време и големи обеми на сделките. Клиента сам определя ливъриджа с който да се търгува със сметката му,което и е определящо за крайните финансови резултати.

Клиентите отварят своя собствена сметка при брокер/и с които Финанс 5 АД е в договорни отношения. Със теглене на средства от сметката може да се разпорежда само титуляра на сметката. Финанс 5 АД може само да управлява активите по сметката,но не и да извършва теглене на средства от нея.

Поемаме управление на сметки за доверително управление по портфейл 2 и 3 с минимум 5000.00 лева.

Месечна такса управление за клиент – 20.00лв. без ДДС
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Разгледай мнение
      Пич,чета и се дзверя,абе за какви инвестиции говориш,ти да не си Бъфет или Сорос???За мизерници като нас единствената инвестиция е билет за Щатите,където да бачкаме като чистачи и миячи на супермаркети и да си кътаме париците,това е за нас,пич!
      А форексо си е чиста проба хазарт,единици са тия,които успяват нещо да спечелят,при това пари за семки само,както вико Стоилов-питай го и ще ти каже колко печели един печеливш трейдър.
      А за бай Пешо изобщо не се учудвам,че ти е занулил акаунта-всеки ,който играе със стопове занулява акаунта рано или късно,надявам се си се убедил вече,макар да ти е излязло доста скъпо,хахаха.На форекса е възможно да се спечели само с игра без стопове,при това пак няма никаква гаранция-ако ти излезе късмета,печелиш,ако не-акаунтът ти изгаря за часове или дни.Затова,както всеки друг хазарт,на форекса може да се пуснеш за кратко,ако ти върже -прибираш печалбата и бягаш,ако не-връщаш се в Щатите и се хващаш мияч някъде,стига преди това да си оставил настрана парички поне за самолетния билет,хахаха
      ами напротив , от игра без стопове стана , но това е друга работа и няма общо с цялостната идея за създаване на темата.. много активен станах , стопли ми се бирата

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
        Така както си писал излиза ,че си дал само 5 хилки с договор за доверително управлени ??

20 хил лв излиза ,че си дал в заем на П.К със зап.зап с/у лихва??Еми с тая зап.заповед извинявай ама ще има да чакаш да вземеш обратно парите си доста време.
        правилно си ме разбрал , целта на темата е друга -не кога ще си взема парите

Коментар

• Първоначално изпратено от kristof1972 Разгледай мнение
          Когато ги давах тези пари , го приех като инвестиция. ти във всичките ли инвестиции , които си правил , си бил сигурен ,че ще бъдат печеливши - ако си правил въобще. аз просто направих грешка - трябваше да му дам някаква дребна сума да управлява , да я нулира , както се случи с тия 5000 лв. от където да ми се изясни колко пари струва и да не давам другата сума на фиксирана доходност . аз обаче ги направих паралелно , а не трябваше.
          защо му дадох пари ? в неговия сайт , рекламата за "управление на клиентски сметки " я гледах сигурно година , чаках някой да сподели нещо , както аз правя това сега , но не видях. по същото време Петър започна да търси скалпери , което от моя страна предполагаше , че нещата му вървят. на въпрос тук във форума на потенциален негов служител , ами ако загубя от капитала , който управлявам какво ще стане - той отговаря - ами нищо ще те изгоня от работа , ти не можеш да загубиш повече от 5 процента от капитала , после ние ще се оправиме. тогава беше по-активен във форума обясняваше за доходности на ден на месец и никой нищо не каза. и на края на въпроса - да предполагал съм ,че може да се случи , трябва да си луд да си сигурен на 100 процента , въпроса е да прецениш вероятността да се случи едното или другото.
          явно ми е била лоша преценката
          Пич,чета и се дзверя,абе за какви инвестиции говориш,ти да не си Бъфет или Сорос???За мизерници като нас единствената инвестиция е билет за Щатите,където да бачкаме като чистачи и миячи на супермаркети и да си кътаме париците,това е за нас,пич!
          А форексо си е чиста проба хазарт,единици са тия,които успяват нещо да спечелят,при това пари за семки само,както вико Стоилов-питай го и ще ти каже колко печели един печеливш трейдър.
          А за бай Пешо изобщо не се учудвам,че ти е занулил акаунта-всеки ,който играе със стопове занулява акаунта рано или късно,надявам се си се убедил вече,макар да ти е излязло доста скъпо,хахаха.На форекса е възможно да се спечели само с игра без стопове,при това пак няма никаква гаранция-ако ти излезе късмета,печелиш,ако не-акаунтът ти изгаря за часове или дни.Затова,както всеки друг хазарт,на форекса може да се пуснеш за кратко,ако ти върже -прибираш печалбата и бягаш,ако не-връщаш се в Щатите и се хващаш мияч някъде,стига преди това да си оставил настрана парички поне за самолетния билет,хахаха
          Last edited by ; 03.07.2010, 17:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            Кристоф ще каже, но мисля имаше някакви реклами за ГАРАНТИРАНА доходност от еди колко си %... предполагам и затова е записната заповед.. само дето едва ли може да се вземе нещо срещу нея.
            да , това е "КОНСЕРВАТИВЕН ПОРТФЕЙЛ" с гарантирана доходност ,според периода за който се сключва . за една година е 3 процента на месец. за този портфейл се сключва договор за заем със Запис на Заповед . тук не се говори за никакво доверително управление - мислех ,че това вече е ясно.

Коментар

• доверително управление има за сумата от 5000лв.
              Така както си писал излиза ,че си дал само 5 хилки с договор за доверително управлени ??
              за сумата от 20000лв си има договор за заем със съответната лихва на месец и придружаващия договор "Запис на Заповед" за връщане на сумата при изтичане срока на договора
              20 хил лв излиза ,че си дал в заем на П.К със зап.зап с/у лихва??Еми с тая зап.заповед извинявай ама ще има да чакаш да вземеш обратно парите си доста време.
              http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
              Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Как така доверително с запис на заповед.Това да не ти е заложна къща или лихвар някакъв.
                Къде ги има тия стандарти.....

Коментар

• Кристоф ще каже, но мисля имаше някакви реклами за ГАРАНТИРАНА доходност от еди колко си %... предполагам и затова е записната заповед.. само дето едва ли може да се вземе нещо срещу нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
                    Тъй като в тая тема пишат инвест.посредници и на мен не ми е ясно искам да запитам същите при доверително управление на пари същите от лицето П.К са инветирани неправилно и са на кота ,,О'' не трябва ли тая загуба да е уредена в документ и да е за сметка на клиента и за негов риск ??Какви са тия зап.заповеди ?Така ли е редно да се прави когато се наема лицензирани инвестиционни посредници за доверително управление на средства ??
                    http://www.fsc.bg/go.idecs?i=4226
                    Питам всичко това ,че да знам занапред дали да дам на някой пари или да си ги държа в буркан банк за по сигурно във валутка??
                    А виждам ,че освен П.К и Черкезов се изявил като посредник управляващ средства над 50 К http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=6988
                    конкретно при мен , доверително управление има за сумата от 5000лв. за сумата от 20000лв си има договор за заем със съответната лихва на месец и придружаващия договор "Запис на Заповед" за връщане на сумата при изтичане срока на договора . пише го на няколко места в темата . тази тема е точно за това - да се замислиш дали да даваш пари на ДОВЕРИТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕ

Коментар

• Тъй като в тая тема пишат инвест.посредници и на мен не ми е ясно искам да запитам същите при доверително управление на пари същите от лицето П.К са инветирани неправилно и са на кота ,,О'' не трябва ли тая загуба да е уредена в документ и да е за сметка на клиента и за негов риск ??Какви са тия зап.заповеди ?Така ли е редно да се прави когато се наема лицензирани инвестиционни посредници за доверително управление на средства ??
                      http://www.fsc.bg/go.idecs?i=4226
                      Питам всичко това ,че да знам занапред дали да дам на някой пари или да си ги държа в буркан банк за по сигурно във валутка??
                      А виждам ,че освен П.К и Черкезов се изявил като посредник управляващ средства над 50 К http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=6988
                      http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
                      Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Да има нещо верно,но кое не се наемам да прогнозирам.Стои Дсб,а на дсп се плаща от Бсп и двете са мафиотски организации,по тая логика.

Коментар

PS не се обиждай, но горния ти коментар е в стил нервен ПК.
                          Нямам причина да съм нервен,аз със Жечко и бас не бих ловил,камо ли да му поверя мангизи,просто ми е чудно,че тук повечето го смятат за някакъв дребен тарикат,но нека се запитаме дали не е част от някаква много мощна тайна групировка,която има и политически амбиции!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            кристоф, ти като му поверява тези пари за момент поне замисли ли се, че може да стане така, ама честно!?
                            Когато ги давах тези пари , го приех като инвестиция. ти във всичките ли инвестиции , които си правил , си бил сигурен ,че ще бъдат печеливши - ако си правил въобще. аз просто направих грешка - трябваше да му дам някаква дребна сума да управлява , да я нулира , както се случи с тия 5000 лв. от където да ми се изясни колко пари струва и да не давам другата сума на фиксирана доходност . аз обаче ги направих паралелно , а не трябваше.
                            защо му дадох пари ? в неговия сайт , рекламата за "управление на клиентски сметки " я гледах сигурно година , чаках някой да сподели нещо , както аз правя това сега , но не видях. по същото време Петър започна да търси скалпери , което от моя страна предполагаше , че нещата му вървят. на въпрос тук във форума на потенциален негов служител , ами ако загубя от капитала , който управлявам какво ще стане - той отговаря - ами нищо ще те изгоня от работа , ти не можеш да загубиш повече от 5 процента от капитала , после ние ще се оправиме. тогава беше по-активен във форума обясняваше за доходности на ден на месец и никой нищо не каза. и на края на въпроса - да предполагал съм ,че може да се случи , трябва да си луд да си сигурен на 100 процента , въпроса е да прецениш вероятността да се случи едното или другото.
                            явно ми е била лоша преценката
                            Last edited by kristof1972; 03.07.2010, 17:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската Разгледай мнение
                              Ти нима вярваш,че Жечо е някой случаен,на когото са му дали дори цяло предаване,в което всеки път,в началото на предаването,да говори против Искров?Не ти ли минава през акълеца,че зад него стоят определени кръгове,целящи свалянето на Искров и дали това са някакви селяндури от твоето село?Как мислиш,дали бай ти Жечо няма протекция от доста заможни бизнесмени,опериращи в един по-специфичен сектор(сещай се сам),затова и той спокойно си развива своя бизнес?
                              съмнявам се.. иначе едва ли щеше да се занимава с такива глупости. А предаването му е конкуренция на екстрасенсите от канал 3.

ако продължава така скоро ще трябва да ходи с лична охрана

PS не се обиждай, но горния ти коментар е в стил нервен ПК.
                              Last edited by bertram; 03.07.2010, 16:23.

Коментар

Направо не мога да повярвам, че Пешо може да е толкова глупав, за да върти хората така. Рано или късно ще попадне на някой с лют балкански нрав и не ми се мисли какви последствия може да има за него.
                                Ти нима вярваш,че Жечо е някой случаен,на когото са му дали дори цяло предаване,в което всеки път,в началото на предаването,да говори против Искров?Не ти ли минава през акълеца,че зад него стоят определени кръгове,целящи свалянето на Искров и дали това са някакви селяндури от твоето село?Как мислиш,дали бай ти Жечо няма протекция от доста заможни бизнесмени,опериращи в един по-специфичен сектор(сещай се сам),затова и той спокойно си развива своя бизнес?

Коментар

Working...
                                X