Нека изчакаме да каже автора на темата какво е станало днес.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петър Караиванов - доверително управление
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениевсички се изказаха по темата , но къде е главния герой за да чуем и неговото мнение , че така нещата останаха доста едностранчиви...
Кажи си пешо и твоята гледна точка , за да можем да разберем как точно седят нещата..налЕ
Абе какво друго да очакваш от Пешо Лъжеца, освен поредната лъжа или срамежливо мълчание.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениевсички се изказаха по темата , но къде е главния герой за да чуем и неговото мнение , че така нещата останаха доста едностранчиви...
Кажи си пешо и твоята гледна точка , за да можем да разберем как точно седят нещата..налЕ
тва са няколко дни плюене срещу него все пак
не е било да остане толкова дълго безмълвенТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
С тези новини отвъд океана човек трябва да внимава
Last Monday, the US Supreme Court struck down a ban on handguns in Chicago and extended gun rights to every state and city in the nation in a ruling that will make it easier for people to own guns.
Първоначално изпратено от hohohoo Разгледай мнениеае, някой да не го опука журналисчето вече та не се обажда? не са казвали нищо по криминална хроника...Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеА трябва ли да е написал професорски труд и да е член на БАН за да е разбрал?Има ли някаква правопропорционална връзка колко мнения и кога ти е създаден ника, с това дали знае повече/по-малко и дали е разбирач?Винаги съм се учудвал на такива "стари пушки"
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеА трябва ли да е написал професорски труд и да е член на БАН за да е разбрал?Има ли някаква правопропорционална връзка колко мнения и кога ти е създаден ника, с това дали знае повече/по-малко и дали е разбирач?Винаги съм се учудвал на такива "стари пушки"
Коментар
-
Първоначално изпратено от arhonbg Разгледай мнениеКак пък разбра ,
ника ти е от 2 дни и имаш 7 коментара колкото да не ти е първи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mi6omisho Разгледай мнениеМисля че г-н Караиванов, ще върне парите, все пак той е лице на телевизията. Не вярвам да не се разплати.
ника ти е от 2 дни и имаш 7 коментара колкото да не ти е първи
Коментар
-
Е, не, това едва ли е истина.
Адвокатите в БГ се прескачат, професията е ефтина, ползвайте намалението бе хора, ползвайте адвокати...
А за П>К>:
You know what I do? I am talking to an empty phone, because there's a dead man on the other end of the line!
Robert De Niro
"HEAT"Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от me4a_kryv Разгледай мнениеМежду другото поздрави за темата от години небях 4ел итересна дискусия която да следя с такъв интерес. Разбира се силно се надявам края да е добър (4овека да си вземе парите и Пешо да си полу4и наказанието) но ме гвожди една мисъл, 4е все пак се намираме в БГ и едвали някой ще върне на kristof1972 парите.
И аз съм попадал на засади ама 25к е много тлъсто, направо ми идва да извикам евала Пешо (което няма да е правилно ама...)
Коментар
-
11
Между другото поздрави за темата от години небях 4ел итересна дискусия която да следя с такъв интерес. Разбира се силно се надявам края да е добър (4овека да си вземе парите и Пешо да си полу4и наказанието) но ме гвожди една мисъл, 4е все пак се намираме в БГ и едвали някой ще върне на kristof1972 парите.
И аз съм попадал на засади ама 25к е много тлъсто, направо ми идва да извикам евала Пешо (което няма да е правилно ама...)www.mastar.biz
Коментар
Коментар