If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
.Ама не мога да те разбера,що се палиш като когато те питах какви гаранции даваш за парите които искаш да управляваш ти не можа да отговориш нищо конкретно.А аз тогава те питах не да се намирам на приказка..
Хайде бе емос къде се скри..нали питаше и получи отговор...
А кои знае,с какви кредити е нашит.
Някои знае ли има ли в нета регистър на лошите кредити за физически и юридически.
Пък като него не са един или двама..
Има за целта централен кредитен регистър. Обаче можеш да искаш справка само за себе си, а ако искаш справка за някой друг, трябва той да те упълномощи. Може обаче регистъра да се гледа от банките.
Вероятно шараните са на свършване след като не може да ти събере дори и вноската за лихвата вече.
Едно по различно мнение .Караиванов дълго време се мъчи да пусне постове и тема с набиране на клиенти ,но Инвестора ги изтрива ,тази тема си е жива реклама защото и лошата реклама е пак реклама ...особено ако има хепи енд.....
Набива ми се че се карат някакви форумци с едно ,две мнения и лафове за първи клас...самия пострадал се е лутал между страха и алчността и заема на първата седмица след като не са му изплатили лихвите ,дава вои във форума ... ох ограбиха ме и във форумът ще отразявя ситуацията Биг Брадър Инвестор ...
Мойто мнение, че ако имах да взема пари само ако стигах до съд бих проявил гластност за ситуацията ..всичко друго е празни приказки или реклама или злепоставяне.....
Няма "мижави мангизи" има налични мангизи и блянувани мангизи ( такива които си мислят, че притежават инвестиралите в недвижима собственост ). А моите пари все още ги ценя и затова управлявам сам.
Епа точно това имам предвид бе,селски,даваш си наличните мангизи на бай Пешо и той ти ги прави "блянувани",хахаха
Здравейте, понeже няма да мога да пиша до петък ,оставям темата на вас и на ответника по казуса - до сега напредък няма - надявам се в края на седмицата да имаме изненада ... за моя джоб и за темата. Поздрави от мен
А кои знае,с какви кредити е нашит.
Някои знае ли има ли в нета регистър на лошите кредити за физически и юридически.
Пък като него не са един или двама..
Абе селски,щом е инцидент,що не си повериш твоите мижави мангизи на бай Пешо?
Няма "мижави мангизи" има налични мангизи и блянувани мангизи ( такива които си мислят, че притежават инвестиралите в недвижима собственост ). А моите пари все още ги ценя и затова управлявам сам.
Пичофте,че мяза на пирамида ,то отдалече се забелява бат Петьо,но както по долу споменаха предаванро му започва с "Добър ден,Искров още е на поста си ".Май лобира за някой,а?Иначе самия той е представителна извадака на тоя ,оня и по-другия форум и общност.
Май просто някой му плаща,за да започва с тия думи,а?Или мислиш,че Пешо се е родил с мисията да спасява БНБ?
Коментар