IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петър Караиванов - доверително управление

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не искам да наливам масло в огъня, но начина по който ПК започна да организира онези петъчни форекс срещи, комбиниран с идеите му за фонд вързан със златото .... на мен ми приличаха на откриване на сезона за лов на канарчета. С плачевните резултати на ДФ през последните 2-години .. има доста хора, които са загубили едно 40-70% от парите си и са готови да повярват на някой ГУРУ, който им обещава да доходност.

За бога братя - мислете !

Във форекса или ставаш (1-2%) или не ставаш - за да разбереш са необходими 1-до 5 години... ПК вече 15 години се бие в гърдите, но едно е какво ти говори, а съвсем другое какво е постигнал. Определено няма вид на просперирал, а печеливш трейдър за 15 години...доста неща постига. А ако има много клиенти , както се пъчи ПК ... вече отдавна трябва да е милионер.

дано да се разберете
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• само за инфо - има софтуер с който да управляваш няколко сметки. Така че не е необходимо да търсиш само големи инвеститори.

http://www.metaquotes.net/en/metatrader4/news/3465

"MetaTrader 4 MultiTerminal is a new component of MetaTrader 4 Online Trading Platform. The MultiTerminal is intended for simultaneous management of multiple accounts, for which is mostly helpful for those whom manage investors’ accounts and for traders working with many accounts simultaneously.
      "

Масова практика е в Русия. Управляващия може и EA да ти закачи и да не се занимава.

Друг въпрос е вече колко печелят.

Коментар

• kristof1972, съжалявам, не защитавам ни най-малко лицето П.К., но аз мисля, че си измисляш. Изобщо, не мога да си представя, че ще се намери човек, който да повярва в доверително управление, ГАРАНТИРАЩО 3% месечна доходност!!! Това е абсурд, извинявай! Когато човек инвестира парите си по този начин, той знае че може и да не възвърне първоначалния им размер! В този смисъл, всеки нормален човек би се изхилил на подобна оферта, гарантираща 3% месечна доходност

Ако все пак всичко това е истина, приеми станалото като един ценен и скъп урок за 5000 лв. Пак не е толкова много. Някои изгърмяха с цели апартаменти, покрай опитите си за финансови инвестиции. Тъй че бързо дърпай всички пари от П.К. и ги слагай на депозит или инвестирай сам. Поне като губиш да те е яд на себе си.
        Last edited by Pivoley; 02.07.2010, 09:27.

Коментар

• SPEKO

Всичките тези фондове само чужди пари управляват и в тях работят трейдъри на заплата при това на много места са на заплата.Факт е че търгуват с голям риск щом губят за година 60% , това си е голям риск.Сега колко е смислена тази работа е друг въпрос.Обаче в САЩ хората на пенсионна възраст половината са си нахакали пари по фондове и то по половин ..един милион.
          D.Y.F-091066

Коментар

• EquityPrivate

Как ? Зависимост , то си е хазартна зависимост при форекса.Особенно тази търговия със стопове и профити - чист хазарт.
            D.Y.F-091066

Коментар

• kristof1972

И къде са вложени 20-те които носят тази "симпатична" доходност. За 5-те във форекс сметка които са издухани разбрахме , ти знаеш ли в какво са вложени или ей така нискорисково ...
              D.Y.F-091066

Коментар

• "Мнение Re: Скалпинг !
                Търсим валутни дилъри/скалпери
                Условията са много прости.
                Да правят поне 1 пип печалба на месец и оборот от минимум 100 милиона.
                Всеки който се чувства подготвен и че може да се справи с тези 2 условия да ми пише на мейла или на л.с."

http://forex.finance5.bg/viewtopic.p...=1976&start=45

Петър Караиванов
                ГУРУ

Питах един колега за тази тема тука, от форума на финанс5, той каза че форума на инвестор, завиждал на успеите му и за това правят жалки опити да го злепоставят.
                Човека каза че П.К. не се занимава със сметки под 100К. Евро
                ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                  ми че тая сметка в такъв случай може да е хедж на друг акаунт с цел кери трейд....макар че ме съмнява,че ПК има пипето да направи такова нещо
                  .....
                  Асене, страхотно си го написал!
                  И все пак това става в България, нали знаеш? Какво хеджиране, какъв кери трейд?
                  На мен дори не ми прилича на измама, просто Пешката обича да играе с парите на другите на форекса, след като е изгърмял своите сега е загубил и парите на клиентите от глупост.
                  Ама не мога да разбера как някой гледал предаването му може да му повери пари за управление.

Коментар

• Абсолютно вярно !!!

Ако аз правя САМО 3% месечно за чии ми е да се занимавам с управление на чужди пари.

Абе всеки се е минавал с нещо, вкл и аз , но ми прави впечатление, че по принцип доста интелигентни хора като стане дума за пари (особено за очаквана бъдеща "далавера") направо откачат и губят ум и разум..

Мога да напиша направо роман по тая тема.

Последния случай - викам аз , абе ей хора - лъжат ви бре, искат само да ви вземат парите. Но не би... , ти не разбираш, това е супер инвестиция и т.н. Пък после - олеле, кво стана. И то не с 20к дето си е как се вика пари за семки.

Запомнете го бре - целта на контрагента ви не е вие да забогатеете Това требва всеки да си го запише с големи букви нЕкъде. И да го чете преди всякаква сделка над 1000 лв.

Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
                    УЖАС!
                    Един ТРЕЙДЪР никога не управлява чужди пари! РАЗБЕРЕТЕ!!!!
                    Last edited by SStoilov; 02.07.2010, 01:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от kristof1972 Разгледай мнение
                      Асен , когато разговарях за тази сметка той ми каза , че управлява сметки на 21 клиента , като всеки е с различна сума и когато отваря позиция примерно един лот , той се разпределя по сметките спрямо големината им. Но когато стигнаха 1000 евро му казах
                      да спре , но човека ме убеждава ,че ще ги върне на първоначалния баланс , а ако ги загуби тия 1000 евро ми ги дава от неговия джоб. ама стана вече два месеца ги дава , а спря и лихвите по договора за заем - та за това е темата
                      а ти откъде знаеш каква е дистрибуцията в сметката?така ти "казват",или имаш документ,който доказва твоя дял?
                      ако ти не си собственика на акаунта,от къде знаеш какви пари влизат и излизат от там?
                      гледаш позициите в "реално" време?
                      ми че тая сметка в такъв случай може да е хедж на друг акаунт с цел кери трейд....макар че ме съмнява,че ПК има пипето да направи такова нещо.
                      може и да е част от корп. акаунт-да има право да прехвърля позиции меджу няколко акаунта....
                      сети се,къде ще се появяват губещите.....
                      не е ли акаунта на твое име,а портф.мендж. ти само да е оторизиран да го управлява,без да има достъп до кеша.......тва е нищо повече от таралеж в гащите,вЕрвай ми

мисълта ми бе,че по "обещанията" за сметката за управление на 5000 лева,е трябвало да ти светне ламБата и за заема на 3% месечна доходност.....

Коментар

• за ква лихва се кахъриш? струва ми се с главницата ше е голямия проблем....

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                          първо професионалист няма да се разправя да ти управлява собствена сметка за 2500 евро..
                          дори и да е способен на минимум 5%-8% месечна доходност(блажени да са вярващите)...
                          прости сметки са,трябвало е да ти светне ламБата още тогава с "кой" се захващаш.....
                          ето ти ги сметките:
                          при 5% доходност,ако ти се вземе 20% комисионно,това е 1% доходност за портфолио мениджъра ти.
                          на 5000 лева,това са 50 лева месечна доходност за ПК и в случай,че докара такава доходност дългосрочно.
                          50 лева комисион на месец,са 1,3лева на ден......едни цигари са 4 лева...........
                          аз съм отказвал 30 000$ сметка за управление поради тази причина......ти смяташ,че някой ще се занимава с теб с 5000лева......
                          такива "професионалисти" зануляват още на първия месец......ПК все пак е успял няколко месеца ,преди да ти изгуби парите,което си е направо успех!
                          ако имаш сметка под 200 000$ и искаш някой да ти я управлява едностранно,просто забрави.......няма да намериш такъв,който същевремено знае кво прави,защото е безсмислено за него да си губи времето с теб,че дори и 20% от печалбата да му даваш.
                          просто е!
                          Асен , когато разговарях за тази сметка той ми каза , че управлява сметки на 21 клиента , като всеки е с различна сума и когато отваря позиция примерно един лот , той се разпределя по сметките спрямо големината им. Но когато стигнаха 1000 евро му казах
                          да спре , но човека ме убеждава ,че ще ги върне на първоначалния баланс , а ако ги загуби тия 1000 евро ми ги дава от неговия джоб. ама стана вече два месеца ги дава , а спря и лихвите по договора за заем - та за това е темата

Коментар

• Никога не бих си дал сухото на друг да ми го управлява. Ако спечели сосно - ще ми е съвестно да прибера печалбата, ако ми ги профука - ще ме е яд на него... затова по-добре сам да си ги управлявам...

По подобна причина отказвам да вземам мангизи за управление от други хора - щото им треперя ного повече отколкото на моите си пари.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kristof1972 Разгледай мнение
                              Отварям тази тема за да хвърля светлина относно доверителното управление на пари на Петър Караиванов. В средата на месец февруари му дадох 25000 левз за доверително управление . 20000 лева за една година на фиксирана доходност от 3 процента на месец и 5000 лева за валутна спекулация. 20000 лева съм ги дал чрез договор за заем и подписана Запис на Заповед. С другите 5000 лева отворих сметка в Бенчмарк за спекулация с валута. Тогава го попитах каква доходност да очаквам от тази сметка и той беше скромен - каза между 5 и 8 процента минимум. Стори ми се разумно и отворих сметката - да не слагам стейтмънта -всеки може да види какво се случи като влезе в сметката LOGIN - 96883 , PASSWORD - bWKaT37 ,сървъра на МТ4 - Live. Както се вижда от стейтмънта първоначалния баланс е 2556 евро , когато отиде на 1000 евро му звъннах по телефона и му казах да спре до тук , това е стопа 1000 евро. Той отговори - аз ще ги направя 3000 евро и тогава , ако искаш тегли , ако искаш ги оставяй . както решиш , но тези 1000 евро ги поемам аз , ако ги загубя, ти ги давам. На 06 . 05 . всички виждате какво се е случило със моята сметка - изгуби парите ми и от тогава до сега всяка седмица ми ги връща тези 1000 евро , ама на думи само. Сега да се върна на 20000 лева . Три месеца от сключването на договора си получавах парите , но днес ми съобщава ,че в касата нямало 600 лева. Ела в понеделник, каза човека. Става ясно ,че се започва с номерата.
                              Отварям тази тема с единствената цел- хора , които са решили да му стават клиенти , да се замислят. Тук ще коментирам всяко бъдещо развитие на взаимоотношенията ни.
                              първо професионалист няма да се разправя да ти управлява собствена сметка за 2500 евро..
                              дори и да е способен на минимум 5%-8% месечна доходност(блажени да са вярващите)...
                              прости сметки са,трябвало е да ти светне ламБата още тогава с "кой" се захващаш.....
                              ето ти ги сметките:
                              при 5% доходност,ако ти се вземе 20% комисионно,това е 1% доходност за портфолио мениджъра ти.
                              на 5000 лева,това са 50 лева месечна доходност за ПК и в случай,че докара такава доходност дългосрочно.
                              50 лева комисион на месец,са 1,3лева на ден......едни цигари са 4 лева...........
                              аз съм отказвал 30 000$ сметка за управление поради тази причина......ти смяташ,че някой ще се занимава с теб с 5000лева......
                              такива "професионалисти" зануляват още на първия месец......ПК все пак е успял няколко месеца ,преди да ти изгуби парите,което си е направо успех!
                              ако имаш сметка под 200 000$ и искаш някой да ти я управлява едностранно,просто забрави.......няма да намериш такъв,който същевремено знае кво прави,защото е безсмислено за него да си губи времето с теб,че дори и 20% от печалбата да му даваш.
                              просто е!

Коментар

• УЖАС!
                                Един ТРЕЙДЪР никога не управлява чужди пари! РАЗБЕРЕТЕ!!!!

Коментар

Working...
                                X