IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Сделките на един Новак във FOREX-a ... и не съвсем ...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• темата е БЕЗмислена и е плод на болните компекси на поредния загубеняк втълпил си в кухата кратуна че ще спечели много пари от форекс, само и единствено обаче ако си подобри дисциплината ,именно и затова си поства тъпите сделки .
    Както ти казаха пусни си едно демо и даи паролата на които иска и тва е !
    Кои го интересуват сделките на сулъо и пулъо ? питам аз
    Не ни интересуват сделките ти ,наи малкото понеже са без обосновка без нищо !
    а и си личи от 100 километра че си аматъор ,така че у лево

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76
      Първоначално изпратено от ТРОЛ
      Първоначално изпратено от Novaka76
      ......

... и една молба ...
      ....... Просто е малко дразнещо да я избутваш все най-отгоре тази ненужна куха тема. ...
      ......ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОТРИЦАТЕЛИТЕ ! Отрицателите губят! Съзидателите печелят !" - цитати от един от най-известните в света и уважаван от мен бизнес консултант от Великобритания за всички времена сър Джон Фентън
      Не достигнеш ли сам до някои истини в търговията, а и в живота книгите няма да ти помогнат колкото и умни мисли да цитираш Пожелавам ти по-сериозен интерес към темата ти и по-малко новобранска търговия

Коментар

Първоначално изпратено от ТРОЛ
        ......

... и една молба ...
        ... а ти може ми казваш къде да пиша и къде не така ли ... А липсата на интерес към темата ти е очевидна след като само ти пишеш тук и никой не обсъжда. Просто е малко дразнещо да я избутваш все най-отгоре тази ненужна куха тема. ...
        "Искам да ви продам нещо ! Нещо, което ще ви донесе повече пари, по-висок служебен пост, повече професионално удовлетворение и житейско щастие. Нещо, което ще ви помогне да отхвърлите шефа от гърба си, нещо, което ще накара дори жена ви да не мърмори ! ИНТЕРЕСУВА ЛИ ВИ ?
        Допускате ли, че някой би казал НЕ ?
        А истината е , че около 90% от целия човешки род ще отговорят " Да, ама ..." , или " Май, че не ..."
        Това са "отрицателите" - както аз ги наричам. Светът е пълен с тях. Това са хората , които търсят упорито хиляди причини, за да обяснят защо никога не им върви, които така се съпротивляват срещу всяка новост, че са затънали в рутинни коловози, от които НЯМА ИЗЛИЗАНЕ. Хората, които са изгубили вяра в способността си да направят нещо повече. За мен това са "нечовеци". " и " ... но помнете едно - ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОТРИЦАТЕЛИТЕ ! Отрицателите губят! Съзидателите печелят !" - цитати от един от най-известните в света и уважаван от мен бизнес консултант от Великобритания за всички времена сър Джон Фентън
        Novaka76, вземи се стегни малко. Тролът е прав.
        Една ТЕОРЕМА има значимост, само когато е ДОКАЗАНА, а не емпиричните й следствия.
        Доколкото виждам, ти тук постваш разни сделки, но не ги обосноваваш (ТА или ФА или смесено). Може би защото никой не те пита "защо", но все пак.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ТРОЛ
          ......

... и една молба ...
          ... а ти може ми казваш къде да пиша и къде не така ли ... А липсата на интерес към темата ти е очевидна след като само ти пишеш тук и никой не обсъжда. Просто е малко дразнещо да я избутваш все най-отгоре тази ненужна куха тема. ...
          "Искам да ви продам нещо ! Нещо, което ще ви донесе повече пари, по-висок служебен пост, повече професионално удовлетворение и житейско щастие. Нещо, което ще ви помогне да отхвърлите шефа от гърба си, нещо, което ще накара дори жена ви да не мърмори ! ИНТЕРЕСУВА ЛИ ВИ ?
          Допускате ли, че някой би казал НЕ ?
          А истината е , че около 90% от целия човешки род ще отговорят " Да, ама ..." , или " Май, че не ..."
          Това са "отрицателите" - както аз ги наричам. Светът е пълен с тях. Това са хората , които търсят упорито хиляди причини, за да обяснят защо никога не им върви, които така се съпротивляват срещу всяка новост, че са затънали в рутинни коловози, от които НЯМА ИЗЛИЗАНЕ. Хората, които са изгубили вяра в способността си да направят нещо повече. За мен това са "нечовеци". " и " ... но помнете едно - ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОТРИЦАТЕЛИТЕ ! Отрицателите губят! Съзидателите печелят !" - цитати от един от най-известните в света и уважаван от мен бизнес консултант от Великобритания за всички времена сър Джон Фентън
          ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
          ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

34. Сел стоп при кабела от 5840 стоп на 5940 таргет 5210 Успех!
            Тази е в ход и стопа е преместен на ниво 5895 Успех !
            Стопа по позицията е преместен на ниво 5740 +100 пипса Успех !

Коментар

......

... и една молба, не спами повече тук, има десетки теми , в които можеш да си пишеш, ОК ?
              Значи аз не мога да ти обсъждам напъните за търговия и да ти давам идея къде да пишеш, а ти може ми казваш къде да пиша и къде не така ли. Не става така в тоя живот А липсата на интерес към темата ти е очевидна след като само ти пишеш тук и никой не обсъжда. Просто е малко дразнещо да я избутваш все най-отгоре тази ненужна куха тема. Имах най добри намерения като ти дадох съвет, за да не се излагаш излишно
              Да е кукувицата? Като гледам сделките силно ме съмнява да е той, а и щеше да има доста по голям интерес към темата му. УСПЕХ!

Коментар

53. Сел лимит при кабела от 5710 стоп на 5730 таргет 5600 Успех !
                Опсссс грешка в изписването стопа на тази е на ниво 5755 ...

Коментар

• 53. Сел лимит при кабела от 5710 стоп на 5730 таргет 5600 Успех !

Коментар

• 52. Дълга в кабела от 5650 стоп на 5590 таргет 5715 Успех !

Коментар

Не че те упреквам нещо, но ако всеки си направи тема и почне да пейства сделки тук ще стане лудница...ако беше някой корифей добре ама явно си аматьор, без да се обиждаш. Така че не ни е интересно как си губиш парите. Като задобрееш след 10г заповядай пак. Иначе много тарикатски в заглавието си опитал да загатнеш, че може и да си майстор. евала НО не ти се получава сори

ПС. по добре направи едно МТ демо /като един скорошен форумен герой/ дай инв. парола тук и който му е интересно ще влиза да гледа позициите ти... УСПЕХ!
                      Ти си по-голям новак! Как може да не знаеш Кукувицата?

П.П. За всеки влак си има пътници...

Коментар

• (Без заглавие)

ТРОЛ , ако беше прочел темата от началото щеше да видиш , че човека е общо на плюс , ама нали е важно ти да си навъпреки

Коментар

• 51. Сел стоп в озито от 8525 стоп на 8730 таргет 8225 Успех!

Коментар

Не че те упреквам нещо, но ако всеки си направи тема и почне да пейства сделки тук ще стане лудница...ако беше някой корифей добре ама явно си аматьор, без да се обиждаш. Така че не ни е интересно как си губиш парите. Като задобрееш след 10г заповядай пак. Иначе много тарикатски в заглавието си опитал да загатнеш, че може и да си майстор. евала НО не ти се получава сори

ПС. по добре направи едно МТ демо /като един скорошен форумен герой/ дай инв. парола тук и който му е интересно ще влиза да гледа позициите ти
                            Не разбрах поста ти, т.е. какво искаш да кажеш и в качеството си на какъв ? .... искам да те попитам също - от името на кого пишеш "не НИ е интересно ..." - кои са никовете, които преставляваш тук в този форум ? Още няколко въпроса в конструктивен дух ако може: 10 години ли е периода, за който ти си "задобрял"? и От каква позиция ме освобождаваш и каниш във форума - ти ли си собственика на сайта? Не ме обижда , нито ме ласкае мнението ти , защото не ме интересува (не съм прочел нито една градивна идея или анализ от теб) . Относно послесловът ти : Кое е по-добре за мен преценям аз, а на който му е безинтересно - дали гледа темата ми или с инв.парола гледа някакво демо е едно и също - не виждам разлика.

Пиша този пост, защото не харесвам тона, фонетиката, словореда и мисълта ти. Само от това ти писание - мога да си направя профил и повярвай ми ако си отвориш ти тема - за каквото и да било, не бих си губил енергията и времето да я посетя нито веднъж, камо ли да пиша там. Все пак с оглед целите на темата ми ти пожелавам успехи на това поприще и повече рационални решения занапред.

... и една молба, не спами повече тук, има десетки теми , в които можеш да си пишеш, ОК ?

Коментар

• Не че те упреквам нещо, но ако всеки си направи тема и почне да пейства сделки тук ще стане лудница...ако беше някой корифей добре ама явно си аматьор, без да се обиждаш. Така че не ни е интересно как си губиш парите. Като задобрееш след 10г заповядай пак. Иначе много тарикатски в заглавието си опитал да загатнеш, че може и да си майстор. евала НО не ти се получава сори

ПС. по добре направи едно МТ демо /като един скорошен форумен герой/ дай инв. парола тук и който му е интересно ще влиза да гледа позициите ти... УСПЕХ!

Коментар

• 50. Сел лимит при ойро/киви от 2.0060 стоп на 2.0080 таргет 1.9160 Успех!

Коментар

Working...
                                X