If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Сделките на един Новак във FOREX-a ... и не съвсем ...
хаха аве ти не си в ред втори Черкезов
миналата година питаше кви книги да четеш за форекс днес на няколко монитори бил наблюдавал форекс гуруто хахахаха
поредния смешник,спри да се излагаш като кифладжия поне
нито входа ти е вход ,нито лимитите нито стоповете са ти стопове !
и + тва защо ги слагаш като след тва ги местиш 500 пъти ? абсолютен смешко
Novak, по входовете и определянето на стопове и лимити наистина има какво да направиш. Всеки обаче преди да те разкритикува, нека си задададе въпроса дали така си управлява позициите. Ако го правиш така дисциплинирано и на реалната сметка, много хора трябва да се учат от тебе.
Светлине, резултатността е единствен показател за ефективността, както съм писал по-преди. Предполагам , че с оглед твоя стил на търгуване моите входове , SL и TP са "недоделки" , но аз търгувам така и нетния ми резултат е задоволителен. Приемам съвети - платени и безплатни стига да научавам неща, които водят до повишаване на брутната ми ефективност. Сделките , които поствам са на 4 реални сметки, които ползвам през последните 3 години имам и една, която е за по-дългосрочни позиции и една за търговия с американски ценни книжа. Дисциплината е следствие от много години физически тренировки във връзка с работата ми в миналото. И накрая ... ако твоя пост е някакъв опит за похвала - благодаря за оценката, но нямам нужда от нея. Ако целиш да учиш тук пишещите като даваш примери, моля да го правиш в масово посещаваните теми от форума. Ако имаш някаква/и друга цел - поздравления ! Успех !
ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5
Novak, по входовете и определянето на стопове и лимити наистина има какво да направиш. Всеки обаче преди да те разкритикува, нека си задададе въпроса дали така си управлява позициите. Ако го правиш така дисциплинирано и на реалната сметка, много хора трябва да се учат от тебе.
Коментар