IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Сделките на един Новак във FOREX-a ... и не съвсем ...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novaka76
    96. Дълга в киви от 7035 стоп на 6955 таргет 7125 Успех !
    Лично аз бих си държал стопа под 6920 и бих обмислил добавка на 6980 ако имах възможност.

Успех.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess
      Първоначално изпратено от
      Първоначално изпратено от Novaka76
      Браво, смяташ правилно, ама пич нали ти казах за чувствата(вярва-не ми се вярва ). Та за кой връх ставаше дума пич ?
      Ми не го ли виждаш върха,пич?
      защо не оставиш човека да си търгува, както е решил
      Нормално за масовик да вижда връх на хай ниво при удължен Н4 бар SC ти ги продавай хайовете пич, щото няма да има за Новаци - като мен какво да си купят инак
      ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
      ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• Първоначално изпратено от
        Браво, смяташ правилно, ама пич нали ти казах за чувствата(вярва-не ми се вярва ). Та за кой връх ставаше дума пич ?
        Ми не го ли виждаш върха,пич?
        защо не оставиш човека да си търгува, както е решил
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Първоначално изпратено от
          Пич ,имам чувството,че си купил върха,дано това е сделка на демо-сметка,че ако е реал ше бъде леко неприятно...
          ... за чувството ... какво да ти кажа пич ... често мен ме подвежда , гледам да не му обръщам внимание, затова търгувам по изградени критерии и така съм доволен. На риъл е и сделката е с обем 3 лота по 100К всеки. Пожелавам ти мноооооого успехи и добро настроение
          Ми пич,ако си купил 3 лота със стоп 80 пипса,това значи че си прежалил точно 2400 долара от тая сделка,което не ми се верва

Коментар

Пич ,имам чувството,че си купил върха,дано това е сделка на демо-сметка,че ако е реал ше бъде леко неприятно...
            ... за чувството ... какво да ти кажа пич ... често мен ме подвежда , гледам да не му обръщам внимание, затова търгувам по изградени критерии и така съм доволен. На риъл е и сделката е с обем 3 лота по 100К всеки. Пожелавам ти мноооооого успехи и добро настроение

Коментар

• 96. Дълга в киви от 7035 стоп на 6955 таргет 7125 Успех !

Коментар

• 95. Къса в гейшата от 89.74 стоп на 90.14 таргет 88.70 Успех !

Коментар

• 94. Дълга в ойрото от 3645 стоп на 3560 таргет отворен Успех !

Коментар

• Позиции 92. и 93. са затворени поради взети стоп лос на общо на -84 пипса Успех !

Коментар

• 93. Къса в киви от 6975 стоп на 7015 таргет 6915 Успех !

Коментар

• Няма да отговаряш на въпросите понеже са неудобни а ?

.... скоро ще пиша за условията на абонамент за по-обширни анализи и сигнали, ще имаш възможността да избираш ! За сега - чети или не чети - малко , но безплатно ... от Новака с любов
                        Тук пишеш преди има няма 1-2 седмици че ще има сигнали и абонамент сега пък отричаш .Ти така ако се отмяташ след време ако някои ти каже че ти е превел пари за сигнали ще му кажеш че лъже и ще искаш пак да ти преведе пари

Ако приемем че си лъжец и мижитурка и не пускаш темата за сигнали за какво тогава я пускаш ?

Наясно ли си какво ще стане ако всеки втори балък като теб отвори тема и почне да си пуска сделките ??? тоя форум ще оттече
                        Има си правила и те трябва да се спазват ,и наи вече от новаците .
                        Ако все още флегматичния ти мозък не е разбрал ......има тема за валутна търговия коментираи,постваи и т.н. в нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik
                          Много глупости изписа и се опитваш да се изплъзнаш като гол охлюв от въпроса които ти зададох а и които въпрос ги интересува бъдещите ти /ако изобщо има такива балъци / клиенти а именно :

-Защо не си играеш сам и си печелиш а полагаш неименоверно много усилия да продадеш сигнали на други хора от които сигнали ти можеш сам да си печелиш ???
                          Следвам си целите и много често успявам, не продавам сигнали. Пиша в тема, която съм отворил, защото това е целта на всеки форум. Ти или се хвани с някакъв спорт или да те види някой (може и начинаещ - новак) психиатър, защото усещам , че си патологичен случай !

За четящите темата - моля за извинение, няма да отговарям повече на "ментора" Zal_Negodnik . Неприятното е , че о-спамва темата, но това е живота , още 2 месеца ще е така след това ще е по-лесно !

Коментар

1. че постването на реални сделки с един и същ обем в реално време няма връзка с това на какъв тип акаунт си;
                            Първо че няма доказателства че тези сделки са реални а напротив и второ ,ако играеше на реал щеше да знаеш че ОБема има огромно значение за типа акаунт ,големината на риска и т.н. но ти си новак и ти е простено засега
                            2. Демонстрацията на входове, стоп лос и тейк профит нива си е ценно ноу-хау, което като се научиш да мислиш ще осъзнаеш, че при краен положителен резултат си е безценно знание;
                            Входове,стопове и всичко друго ти е ахмашко,резултата ти е около 0 което за теб все пак е успех но много хора само в една сделка правят повече профит отколкото ти тук в 100

3. Ти казваш , че съм добър, аз за себе си не говоря, защото знам , че единственото сигурно нещо е че не знам;
                            не ,аз казвам че си ахмак и грам хабер си нямаш от тая търговия
                            4. Никого в нищо не съм убеждавал в темата , защото не виждам смисъл да го правя;
                            ЗАщо щом никои в нищо не искаш да убеждаваш я пусна тая тема ????
                            5. Печеля задоволително от търговията си и не виждам проблем - поне на този етап да изписвам това,
                            Печелиш си на думи или на демо конкурсите
                            - Моля те за сетен път - Не замърсявай темата
                            Темата я замърсяваш самия ТИ ,не го ли разбра вече
                            Много глупости изписа и се опитваш да се изплъзнаш като гол охлюв от въпроса които ти зададох а и които въпрос ги интересува бъдещите ти /ако изобщо има такива балъци / клиенти а именно :

-Защо не си играеш сам и си печелиш а полагаш неименоверно много усилия да продадеш сигнали на други хора от които сигнали ти можеш сам да си печелиш ???

Коментар

91. Дълга в ойро/йена от 122.54 стоп на 122.24 таргет 124 Успех !
                              Позиция 91. е Затворена поради взет стоп лос на -30 пипса Успех !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik
                                Първоначално изпратено от NYSERookie
                                Онези, които желаят да получат данните за сметката, нека ми изпратят: ника си от форума, име за контакт, кратко представяне за себе си на и-мейл: finpomosht@mail.bg Успех !
                                Представяне?
                                Име?
                                А може би искаш и ключа от жилището, където си държа парите ? ;-)
                                Ледът се пука господа съдебни заседатели! /О. Бендер- турски поданик ;-) /
                                Тва е само началото
                                Кои знае кви изненади може да се очакват по нататък от поредния форумен смешник.
                                Аз ще питам автора на темата ,абе като си толкова добър и си голям познавач не е ли много по лесно да си играеш за собствена сметка и да си печелиш ,ами ти трябва да се напрягаш тук да убеждаваш хората ,да пишеш по форуми,и т.н. всичкото това да продаваш сигнали от които ти самия може да си печелиш ?

Или може би си разбвал че на демо стават тея хватки но като се играе на реал
                                сметките горят
                                Ама така е има ли балъци ще има и тарикати които да ги лъжат.
                                Това , че ти делиш хората на балъци и тарикати, си е твоя работа, пак ти казвам остани си там където си-при отрицателите, нищо умно, креативно или комично не пишеш.

Честно да ти отговоря на въпроса - Човече - тренирай си мозъка и като започнеш да правиш по-успешни причинно-следствени връзки, ще разбереш следните неща: 1. че постването на реални сделки с един и същ обем в реално време няма връзка с това на какъв тип акаунт си; 2. Демонстрацията на входове, стоп лос и тейк профит нива си е ценно ноу-хау, което като се научиш да мислиш ще осъзнаеш, че при краен положителен резултат си е безценно знание; 3. Ти казваш , че съм добър, аз за себе си не говоря, защото знам , че единственото сигурно нещо е че не знам; 4. Никого в нищо не съм убеждавал в темата , защото не виждам смисъл да го правя; 5. Печеля задоволително от търговията си и не виждам проблем - поне на този етап да изписвам това, което правя тук в темата , която съм отворил и накрая - Моля те за сетен път - Не замърсявай темата със словоблудства, злоба и цинизми ! Търгувай умно и балансирано - по всичко личи че си утвърден лъзър и в живота и в търговията(ако изобщо се занимаваш с това), та затова прочети последното изречение още няколко пъти и действай ! Пожелавам ти успех пич!

Коментар

Working...
                                X