IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Сделките на един Новак във FOREX-a ... и не съвсем ...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от
    Новака76,какво става с късия aud/usd,стискаш ли го още,направи един скрийншот на ордера ,за да видим тая позиция дали съществува изобщо,дори и на демо да е!Но съм сигурен,че дори и на демо я нямаш тая позиция,просто тук си пускаш някакви фиктивни ордерчета,чудно ми е кого си мислиш,че залъгваш?
    Добре че има и други хора забелязващи мошенгийте на тоя палячо.
    Аз му гледах за първата седмица уж бил на + то се оказа че е на - и 3-4 сделки изобщо не е ясно кво е станало с тях.Стопове лимити нищо не се спазва братче ,за кво се обявяват тогава не знам.
    Аве смешна работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76
      Първоначално изпратено от jose
      Първоначално изпратено от Novaka76
      Novaka76 на кои фреймове най-често работиш.
      Н4 и М30
      Мерси за отговора.А би ли обяснил тактиката с местенето на стоповете.
      Не и тука във форума. Успех !
      Защо тогава не си постваш сделките НЕ ТУК В ФОРУМА а някъде другаде !

Коментар

109. Къса в кабела от 5621 стоп на 5691 таргет 5170 Успех !
        Стопа по тази на ниво 5619 +2 пипса Успех !
        Позиция 109. също се е затворила на +2 пипса Успех !
        ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
        ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

106. Сел стоп в лира/йена от 141.90 стоп на 142.60 таргет опън Успех !
          Тази е вече отворена Успех !
          Стопа по тази вече е на ниво 142.15 Успех !
          Стопа по тази вече на ниво 141.87 +3 пипса Успех!
          Позиция 106. - Затворена поради взет стоп на +3 пипса Успех !

Коментар

• Първоначално изпратено от
            Новака76,какво става с късия aud/usd,стискаш ли го още,направи един скрийншот на ордера ,за да видим тая позиция дали съществува изобщо,дори и на демо да е!Но съм сигурен,че дори и на демо я нямаш тая позиция,просто тук си пускаш някакви фиктивни ордерчета,чудно ми е кого си мислиш,че залъгваш?
            ... от какъв зор да ти поства точно на тебе нещо си.Какво се заяждаш с човека не мога да те разбера.

Коментар

• Първоначално изпратено от jose
              Н4 и М30
              Не и тука във форума. Успех !

Коментар

Н4 и М30
                Състраданието не е добродетел

Коментар

106. Сел стоп в лира/йена от 141.90 стоп на 142.60 таргет опън Успех !
                  Тази е вече отворена Успех !
                  Стопа по тази вече е на ниво 142.15 Успех !
                  Стопа по тази вече на ниво 141.87 +3 пипса Успех!

Коментар

• 111. Дълга във влечугото от 8706 стоп на 8646 таргет 8806 Успех !

Коментар

МОДЕРАТОРА писах вече, че от содомията отърване няма ... само по IP
                      Сега и на МОДЕРАТОРА ли почна да нареждаш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от radkoT

И като няма кво да доказваш защо пишеш в тая тема тъпако ?

И някои хора май много са си повярвали че са нещо повече

Пълнежа си ти скапаняк и майка ти и баща ти ,а не хората които те питат тва оново.
                        МОДЕРАТОРА писах вече, че от содомията отърване няма ... само по IP

Коментар

И но както съм писал по напред с лъзъри(SC) не ми се коментира нищо

а и няма на кого да доказвам ефективността от системата ми на търгуване.

Тук във Форума просто изпълнявам определени задачи към момента и като приключа, няма да пиша повече нито дума точно в този форум. Тука има няколко човека, които СПОРЕД МЕН са "пекани" и заслужават респект - всичко друго е пълнеж та дрънка. Успех !

И като няма кво да доказваш защо пишеш в тая тема тъпако ?

И някои хора май много са си повярвали че са нещо повече

Пълнежа си ти скапаняк и майка ти и баща ти ,а не хората които те питат тва оново.

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                            проблема дали е демо или не, ако изобщо може да се нарече така, е само и единствено на Новака... но все пак съм любопитен да чуя защо според теб има "огромно" значение...
                            Здравей, огромно не би трябвало да е в кавички.
                            Не е мястото за дискусия тук, оспамваме темата на колегата.
                            Прав си, че проблема дали е демо или не, е само на Novaka76.
                            Интересното е обаче, че много хора не знаят какво, при какви условия и колко променя резултатноста едно демо спрямо реална търговия

Поздрави !
                            Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                              SC, пич, какво значение има дали е демо или не?
                              Има действително огромна разлика в процеса на търгуване, т.е. при вземане решение за вход в позиция и обем, но както съм писал по напред с лъзъри(SC) не ми се коментира нищо, а и няма на кого да доказвам ефективността от системата ми на търгуване. Писал съм вече , че обема на търгуване ми е един и същ при всички сделки - 3 лота по 100К. Писал съм в темата, че използвам ливъридж по сметките 1:100 и се стремя да търгувам с 2-3 % от разполагаемия марджин по всички сметки. Тук във Форума просто изпълнявам определени задачи към момента и като приключа, няма да пиша повече нито дума точно в този форум. Тука има няколко човека, които СПОРЕД МЕН са "пекани" и заслужават респект - всичко друго е пълнеж та дрънка. Успех !

Коментар

• проблема дали е демо или не, ако изобщо може да се нарече така, е само и единствено на Новака... но все пак съм любопитен да чуя защо според теб има "огромно" значение...

Коментар

Working...
                                X