IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Сделките на един Новак във FOREX-a ... и не съвсем ...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 114. Къса в ойрото от 3592 стоп на 3626 таргет 3500 Успех !
    ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
    ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил
      Първоначално изпратено от Novaka76
      Първоначално изпратено от Чърчил
      113. Къса в лира/йена от 141.73 стоп на 142.10 таргет оупън Успех !
      на какъв спред ти е лира/йена ?
      6 пипса Успех !
      супер. на кой посредник това ?
      Това е при Варчев МТ4

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76
        Първоначално изпратено от Чърчил
        6 пипса Успех !
        супер. на кой посредник това ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил
          6 пипса Успех !

Коментар

Позиция 113. Затворена на ниво 141.56 +17 пипса Успех !

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
              Може ли освен броя пипсове да ни кажеш и относьителен брой печеливши спрямо губещи. Среден размер на губещите позиции в пипсове както и среден размер на печелившите позиции в пипсове. И съответно най-голяма губеща сделка и най-голям печеливша сделка. Така поне за мен анализът ти на системата ще има далеч по-полезен вид от колкото за един месец +700 пипса. Предварително благодаря за отделеното време.

Успех през седмицата.
              Здравей, ще ми коства допълнително време , а нямам никак свободно такова. Ако темата ти е действително интересна, тази статистика ще можеш да си я организираш сам. За мен е по-сложно защото търгувам с повече от една сметка(т.е. сделките , поствани тук) , а и през тях търгувам с опшъни, акции и някои други деривати и картинката няма да е реална. От миналата седмица отворих един демо акаунт за именно тази цел, но там забравям да отварям някои сделки, както и да управлявам активно позициите си, така че засега и там не става да се ползват стейтмънти поради несъответствия с реалните сделки. Ще опитам през настоящата седмица в този демо акаунт да правя нещата по-сериозно но не бих желал да се обвързвам с обещания. Благодаря за пожеланията, здраве и късмет на теб !

Коментар

Коментар

• Може ли освен броя пипсове да ни кажеш и относьителен брой печеливши спрямо губещи. Среден размер на губещите позиции в пипсове както и среден размер на печелившите позиции в пипсове. И съответно най-голяма губеща сделка и най-голям печеливша сделка. Така поне за мен анализът ти на системата ще има далеч по-полезен вид от колкото за един месец +700 пипса. Предварително благодаря за отделеното време.

Успех през седмицата.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• 113. Къса в лира/йена от 141.73 стоп на 142.10 таргет оупън Успех !

Коментар

• Такаааа, започвам седмицата с важната част , т.е. резултатността през изминалата седмица - периода 15.0 – 19.02.2010 е нет профит от +73 пипса. Отворени и чакащи поръчки - няма. На всички четящи темата ми и търгуващи, използвайки сигналите, които поствам пожелавам приятно харчене на спечеленото. Успех !

От началото на темата до сега изминаха 25 работни дни и бих искал да направя месечен отчет за свършената работа, която за нуждите на целите ми се измерва в пипсове. За периода 18-ти януари – 19-ти февруари 2010 год. Балансът показва резултат от търговията +700 пипса.

Пожелавам успешна седмица и рационална търговия !

Коментар

• ..radkoT, какъв е другият "ник", с който пишеш във форума ?.....и как преценяваш, че някой няма грам, ама грам от фундамент?..или може би трябва непрекъснато да пише щуротии за Китай или печатане на банкноти?..
                        не съм му адвокат на Новака, но така сте се нахвърлили в/у него, чак е странно.....

Коментар

112. Сел лимит при ойрото на 3537 стоп на 3567 таргет 3070 Успех!
                          Позиция 112. се е активирала и се е затворила поради стоп лос на -30 пипса Успех !

Коментар

• Първоначално изпратено от Gantry
                            Проследих няколко от позициите и те отговарят напълно на действителността.
                            Провери му всичките , или поне за 1 седмица
                            и ще си промениш мнението
                            за това е и тва местене на стоппове през 1 пипс ,промяна на лимити и т.н. глупости ,една сделка се накъсва по 1000 пъти за да се изгубят следите на някоя друга или на същата ........типично селски номера
                            Но всеки сам може да провери
                            Сега очаквам смешника да каже че е завършил на голям + тая седмица

Коментар

• [quote="Gantry"][quote="radkoT"]

Аз в момента се уча - купил съм книги, посетил съм един курс и практикувам на Демо. За мен е много полезно да следя в реално време сделките на брокерите с опит. Проследих няколко от позициите и те отговарят напълно на действителността. Разбира се, ще бъда благодарен на Новака ако сподели начините си за определяне на нивата за влизане/излизане и ММ, но до този момент той е доста потаен [/code]
                              Ти да не мислиш че автора на тема е някъв маистор и се е изучил
                              и тои е същия като теб само че е почнал 1 година по рано
                              разрови из темите и ще видиш миналата година кои търсеше форекс книги да чете

Друг довод да не следваш на някои търговията е че не му знаеш мотивите,ти го следваш сляпо и като навлезе в лаината влизаш и ти...а тва НЕМИНУЕМО ще се случи

И последно автора на темата си няма и грам ама грам идея от фундамент , което автоматично го прави губещ на тоя пазар ..просто все още не го знае

Коментар

• Първоначално изпратено от radkoT
                                Този цитат илюстрира характера, мисълта и словото на най-долнопробната мая българи, които между другото са често пъти причина за провала на много други , нищо не подозиращи хора. Затова (към четящите темата ми) следете за това поведение на хора във вашето обкръжение и ги отстранявайте като заразно зло от вашия кръг своевременно. Това уродливо семе , написало горното не е чело нищо задълбочено и не си е направило труда внимателно да провери нещата, преди да напише ГОРНИТЕ 100 % ЛЪЖЛИВИ СЛОВА. Всички сделки, отворени от мен се описват тук почти веднага след отварянето им по сметките и именно това е една от задачите ми. Затова, както писах по-горе внимателно следете казаното от близки вам лица по повод действия или бездействия на трети лица. Правете си засечки и ако казаното не отговаря на констатираното , изключете тези лица от вашето обкръжение. Моля за извинение за менторския тон, но горния цитат ме провокира да ви подаря тези мои мисли. Можех да го направя в 1-во лице , но вече е късно не ми се редактира а и нямам никакво време Успех !
                                хаха боли като ти казват истината нали тъпако
                                И лъжите ги пускаш ТИ всеки може да провери

Стига си заповядвал кои кво да прави ,първо на МОДЕРАТОРА заповядваш сега и на четящите темата да гледат обкръжението си и да отстраняват хора ????!!!!?!!

Абе ти нормален ли си ?

От кое специализирано заведение те изтърваха ?
                                Тук е финансов форум а не "Искрено и Лично"
                                Аз в момента се уча - купил съм книги, посетил съм един курс и практикувам на Демо. За мен е много полезно да следя в реално време сделките на брокерите с опит. Проследих няколко от позициите и те отговарят напълно на действителността. Разбира се, ще бъда благодарен на Новака ако сподели начините си за определяне на нивата за влизане/излизане и ММ, но до този момент той е доста потаен [/code]

Коментар

Working...
                                X