If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Сделките на един Новак във FOREX-a ... и не съвсем ...
117. Къса във влечугото от 8773 стоп на 8820 таргет 8670 Успех !
Позиция 117. е затворена поради взет стоп лос на -47 пипса - съжалявам , но съм пропуснал да я постна като резултат.
Моля , четящите темата да обръщат внимание на тези мои пропуски, за да няма място за съмнения по отношение достоверността на статистиката в темата !
Успех !
ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5
Ptj..много от рано взе да се напиваш ,което от своя страна те прави особенно агресивен .Тези 1500 лева дето си ги дал на Делтата не ги мисли вече, пиши ги бегали .Но успокой малко нервите и не се сърди на другите ,че си пълен нещастник.
Имаш още много да учиш. Приеми, че имам доста по-голям опит от теб и определено знам, че това което се опитваш да правиш са пълни глупости лишени от каквато и да е била система. Рязък съм в тона, защото знам до къде може да те доведе една заблуда. Някой ден ще ме разбереш, но може вече да е късно...
Беше ми писал в едно писмо, че си се учил от мен на дивергениции за РСИ(14), но това, което правиш, никак не ми харесва. Вземи се стегни и не се опитвай да имаш постоянно позиции в 10 различни валутни двойки!
С писмото , което бях ти пратил засвидетелствах радостта от това, че се появи във този форум , а определено аз на някакъв етап от търговията си използвах този осцилатор(вече не) и съм чел твои постове в зоната, свързани с разлагането на дивергенциите по фреймове, което ти там си коментирал и обяснявал многократно.
За съжаление - Предпоследния ти пост в темата ми само показва , че си "дръпнал" бая назад от към емоционално развитие, което разбира се има пряка връзка с всякакъв вид бизнес.
Няма да отговарям повече на постовете ти. пиши в темата си - аз най-редовно я следя. Там цапай, тука недей ! Ай ................................................
125. Къса в ойрото от 3508 стоп на 3518 таргет 3470 Успех !
Дейба левака смотан!
Айде още един арогантен БГ нещастник, внушил си че има правото да псува и говори простотии на воля, скрит зад един ник.
Мислиш ли, че може да продаваш сигнали
Изобщо не мисля за продажба на сигнали, поне не на този етап.
П.П. И ако мислиш, че не знаем кой си... Поне малко достойнство да имаше да не си сменяш ника "Кукувицата". Май не само си се осрал, ами затънал до шия в лайна
Не мисля изобщо по тази тема, тъй като и идея си нямам какво е "Кукувицата", а за "осиране" - не бих казал, защото резултатите от търговията ми са на разположение на тук четящите.
И един безплатен съвет(както сигналите тук) недей да звъниш като не те натискат ... Няма да ти пожелавам нищо, защото си арогантен и кух, а такива ги мачкам и на ринга и в живота и на пътя ... и никога не съм съжалявал за това.
Беше ми писал в едно писмо, че си се учил от мен на дивергениции за РСИ(14), но това, което правиш, никак не ми харесва. Вземи се стегни и не се опитвай да имаш постоянно позиции в 10 различни валутни двойки!
Коментар