IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Платени сигнали за Форекс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от бедната йена
    Здравейте, предлагам обучение по скайп за търговия на ФОРЕКС. Не продавам сигнали защото решенията ви не трябва да зависят от никого, включително и от мен. Печеливша търговия не мога да ви гарантирам, но гарантира, че аз печеля стабилно от моите методи. Целта на обучението е да се научите търгувате печелившо и да погледнете по нов начин на пазара. За подробности- пишете ми на мейла.
    Лошо нема - покажи поне резултат от некакво демо за период от 3м да видим дали си струва стоката

Коментар

• Здравейте, предлагам обучение по скайп за търговия на ФОРЕКС. Не продавам сигнали защото решенията ви не трябва да зависят от никого, включително и от мен. Печеливша търговия не мога да ви гарантирам, но гарантира, че аз печеля стабилно от моите методи. Целта на обучението е да се научите търгувате печелившо и да погледнете по нов начин на пазара. За подробности- пишете ми на мейла.
      аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• аз се абонирах за това http://fx-insiders.com не е скъпо а ми е доста по-интересно от обикновени сигнали... ама всеки сам си избира по това което му е удобно и по джеба

Коментар

• Първоначално изпратено от mostovak
          И аз съм заинтересован.Ако искаш дай някакво инфо
          Може ли линк? Имам интерес към платени програми.

Коментар

• Re: Платени сигнали за Форекс

Първоначално изпратено от foresterrr
            Тук може да обменим опит за сигнали ,които може да получим срещу заплащане -моля споделете !
            Аз получавам сигнали 1-2 пъти седмично за които заплащам -80 % от тях са сполучливи !!
            написах тази тема защото имам нещо впредвид
            хората които имат интерес да ми пишат
            провери в mfsforex, там има платени добре изглеждат уж но не съм ги разглеждал обстойно да ги проверям по графика, но като цяло от стейтмънтите, доста добре изглеждаха от 12 месеца като период имаха само един или два на минус като минуса беше много малък

Поздрави !
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Re: платени сигнали

Първоначално изпратено от Веско
              Aми кажи откъде. Аз получавам едни безплатни от G-stock за проба, ама нещо не ми се вързват много.
              SAXO предлагат към платформата си такива. нямам наблюдение каква познаваемост имат.
              Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• И аз съм заинтересован.Ако искаш дай някакво инфо

Коментар

• платени сигнали

Aми кажи откъде. Аз получавам едни безплатни от G-stock за проба, ама нещо не ми се вързват много.

Коментар

• Платени сигнали за Форекс

Тук може да обменим опит за сигнали ,които може да получим срещу заплащане -моля споделете !
                    Аз получавам сигнали 1-2 пъти седмично за които заплащам -80 % от тях са сполучливи !!
                    написах тази тема защото имам нещо впредвид
                    хората които имат интерес да ми пишат.
                  Working...
                  X