Първоначално изпратено от бедната йена
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Платени сигнали за Форекс
Collapse
X
-
Здравейте, предлагам обучение по скайп за търговия на ФОРЕКС. Не продавам сигнали защото решенията ви не трябва да зависят от никого, включително и от мен. Печеливша търговия не мога да ви гарантирам, но гарантира, че аз печеля стабилно от моите методи. Целта на обучението е да се научите търгувате печелившо и да погледнете по нов начин на пазара. За подробности- пишете ми на мейла.аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
аз се абонирах за това http://fx-insiders.com не е скъпо а ми е доста по-интересно от обикновени сигнали... ама всеки сам си избира по това което му е удобно и по джеба
Коментар
-
Re: Платени сигнали за Форекс
Първоначално изпратено от foresterrrТук може да обменим опит за сигнали ,които може да получим срещу заплащане -моля споделете !
Аз получавам сигнали 1-2 пъти седмично за които заплащам -80 % от тях са сполучливи !!
написах тази тема защото имам нещо впредвид
хората които имат интерес да ми пишат
Поздрави !Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Платени сигнали за Форекс
Тук може да обменим опит за сигнали ,които може да получим срещу заплащане -моля споделете !
Аз получавам сигнали 1-2 пъти седмично за които заплащам -80 % от тях са сполучливи !!
написах тази тема защото имам нещо впредвид
хората които имат интерес да ми пишат.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар