IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Т.е. да не е търсеното от КОКО потвърждение за спада!

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim
      Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
      Бих добавил условие спада да бъде между 13.45 и 14.20 часа Бг зона.
      Впечатлен съм! Дори и да няма търсеното свойство.
      Не можах да интерпретирам "дори да няма търсеното свойство" Днес съм в мъглата общо взето

Поздрави !
      Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        ГоДим - освен това ти като дърт Гановист - вече би следвало да си видял тая сел зона - ето ти един жокер
        Чертежът ми е в зоната. И бях дал ниво 1,4744 ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
          Впечатлен съм! Дори и да няма търсеното свойство.

Коментар

• Лек ден до вдруги ден от мен
            и успех

Коментар

• ГоДим - освен това ти като дърт Гановист - вече би следвало да си видял тая сел зона - ето ти един жокер

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim
                Е според мен трябва дневно затваряне под 1,4699. Но стопът, къде е стопът?
                Е над 1,4850 е ясно че е време за 1,5 - така че стопът по принцип би следвало да е там - но моят е по-къс 1,4805 - защото над 1,4800 излизаме от сел зоната

Коментар

Потвърждение чист спад под 1,4719
                  Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Е според мен трябва дневно затваряне под 1,4699. Но стопът, къде е стопът?

Коментар

• Потвърждение чист спад под 1,4719

Коментар

• Така първата част на тази бай зона се задейства - аз лично затворих 4500 и удължих - това удължаване затворих на 4720 - отработихме първата стрелка нса бай зоната http://golohoro.hit.bg/4p.GIF

Сега ще пробвам да отработя втората като съм къс от 1,4737 с цел 1,4444

Коментар

С

Първо домашно щот вчера сел зоната 4670 беше по него е Murrey Math
                          Препоръчвам да се прочете теорията - примерно в тоя форум има пуснати много неща
                          http://www.forex-tsd.com/indicators-...ystem-140.html

Освен това аз съм си изтеглил индикаторите постнати от xard777 там
                          Tази система само с Мета Трейдър ли може да се използва? Аз ползвам Бенчмарк Трейдър, може ли да ползвам същите индикатори?

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон
                            Първоначално изпратено от koko
                            ... Спекулативните доларови позиций продължават да бележат върхове и би следвало да имаме умора и частично затваряне което да подкрепи идеята за корекция
                            Не, че това е най-важното, но първо се научи да пишеш.
                            той коко с ингилиски работи ... Българския го е позарязал .... напоследък даже се забелязва интерес към латинския от негова страна ... това Фрий ... Позиций ... все извесни Римски пълководци които не напразно се споменават ....

Много брилянтна работа Коко ... Все така

Коментар

... Спекулативните доларови позиций продължават да бележат върхове и би следвало да имаме умора и частично затваряне което да подкрепи идеята за корекция
                              Не, че това е най-важното, но първо се научи да пишеш.

Коментар

• Само още едно уточнение - бай зона 4610, ако сме в бичият сценарий трябва да се обработва едва ако се види как се държи долу съпорта около 4560 - въпреки това аз съм фен на мечото развитие поне докато не видя четери четворки на екрана си

Коментар

Working...
                                X