Гледам ичито тества и стратегия за скалпиране на база 15мин графика - ако някой има време може да хвърля по едно око, аз лично съм малко скептичен за скалпиране на база ичимоку но знае ли човек, по принцип основната му стратегия дава добри резултати - да видим тази
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фрий седмичен анализ на коко
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ptj_12345Първоначално изпратено от kokoНа 3916 ще добавя в еврото
Стоп на цялата позиция 1,3855
До понеделник сутринта си изгорял.
Даже и за времето познах точно.
Коко,
Не се обиждай. Просто исках да те предпазя. Приказките ми не са случайни и са плод на 100-ци часове наблюдения в търсене на нещо ценно по графиките. Нарочно не коментирам повече, защото намереното е прекелено ценно да го споделя или продам на каквато и да е било цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKOВидя ли?
Леко чукнаха първата поръчка, не се появиха нови купувачи за 10 мин. и обраха всичко до 3875.
Вероятно сега ще ги потопят в понеделник!
Няма да ви оставят да печелите с дългите! Няма търсене!
То се незнае, де! За 2 дни много работи могат да се случат!
ама аз съм си за бой - къде търся корекция - пикане срещу вятъра м дааааа - от европа все лоши новини - групата на прасетата ПИГИ - Португалия, Испания Италия и особено Гърция бълват лошо след лошо, въобще евро зоната е станала като в баснята орел,рак и щука, с това юро нито можеш да си обезцениш малко националната валута като стане проблем - шанс само да ти налее чичко паричко Трише кинти - най лошото е че ако продължи така в следващата вълна ще е и нашата мила родина, ако че Дяунков прай стъкмистики с бюджетният дефицит като просрочи къде милиард и кусур към фирми и бол заплати на Джи пита ми пита и прочие че чак и добавките на горките представители на темида - е скри пича къде 3-4 млр дефицит ама само на книга го скри хехе - В същото време от САЩ само благи вести идват - песни и танци на народите
Аз ще си дам почивка до сряда че да понарисува нещо пазара а и аз да не сготвя някоя глупост - ке ида на некой баир да се попързалям и нема и да гледам курсо хехе
Спеко - на седмична като гледам а и особено това затваряне съм сигурен на 99,9999999% че стопа ми е хвръкнал, има един вариянт да иде нагоре ама требе нещо да излезе като новина я бомба я кво ли
Така на седмична ин дженерал
Следващо препятствие 1,3737- това е 50% на целият ръст и изпълнен мечи флаг на седмична
Има още един интересен въпрос и той е дали ще бетонираме 1,4069 - струва ми се че трябва да го тестнем това ниво и ако стиска да стане бетон за лонг лонг времена
Но но но уууууу мафия просто седмичната така както се развива си търси безкорективно това 1,37 и от там чак е възможно да качим 3 фигури за корекция и ако е бетон - следваща цел 1,34
ууууууууууууууууууууууу мафияяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKOИма много бай поръчки има между 1,3870-90!
Ако ги закачат и потопят, като нищо ще видим 1,37 още другата седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от ptj_12345О.К.
http://forexmasters.hit.bg/ewr.JPG
В момента се мотаме ако не греша в рейнджа между 200МА на дневна и седмична - затова и стопът ми е 3855
После очаквам 37-35 и дори 1,30 ниво
Ето старата графика с първото отваряне http://forexmasters.hit.bg/ewr.JPG
Още веднъж ти благодаря и се надявам да не чуя коментарите ти, щот това би значило че стопът ми е отишъл в големите ловни полета
Средната ми цена към момента е 1,396666666666
Коментар
Коментар