IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам ичито тества и стратегия за скалпиране на база 15мин графика - ако някой има време може да хвърля по едно око, аз лично съм малко скептичен за скалпиране на база ичимоку но знае ли човек, по принцип основната му стратегия дава добри резултати - да видим тази

Коментар

• имам чакаща добавка 4056 стоп на позициите над 4123 - добавка и при бой под 3937

Цел 37 ниво

Коментар

• Айде първи опит

Сел 4015

Коментар

• Влизаме в сел зоната

Коментар

• Добър ден
            При еврото виждам сел зона 4005-4056 - това е сел зона препокриваща две по-малки сел зони - център на тежеста е зоната 4015-4025
            Потвърждение на сел зоната под 3937
            Успех

Коментар

• GBP/USD

Здравейте,
              Да пробваме кабела покупка на 1.5908 цел над 1.6250 в зависимост как се държи.
              За сега без стоп!

Успешна седмица!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ptj_12345
                Първоначално изпратено от koko
                На 3916 ще добавя в еврото
                Стоп на цялата позиция 1,3855
                Искаш да докажеш термина "тъп и упорит" ли?

До понеделник сутринта си изгорял.

Даже и за времето познах точно.

Коко,

Не се обиждай. Просто исках да те предпазя. Приказките ми не са случайни и са плод на 100-ци часове наблюдения в търсене на нещо ценно по графиките. Нарочно не коментирам повече, защото намереното е прекелено ценно да го споделя или продам на каквато и да е било цена.

Коментар

• Не е ли по-коректно фибото да почва от 2457 а не 2329.Тогава 50 фибо идва почти на линията на вълчия капан.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                    Видя ли?

Леко чукнаха първата поръчка, не се появиха нови купувачи за 10 мин. и обраха всичко до 3875.
                    Вероятно сега ще ги потопят в понеделник!

Няма да ви оставят да печелите с дългите! Няма търсене!

То се незнае, де! За 2 дни много работи могат да се случат!
                    Уууууууууууу Мафия кат викаше прото
                    ама аз съм си за бой - къде търся корекция - пикане срещу вятъра м дааааа - от европа все лоши новини - групата на прасетата ПИГИ - Португалия, Испания Италия и особено Гърция бълват лошо след лошо, въобще евро зоната е станала като в баснята орел,рак и щука, с това юро нито можеш да си обезцениш малко националната валута като стане проблем - шанс само да ти налее чичко паричко Трише кинти - най лошото е че ако продължи така в следващата вълна ще е и нашата мила родина, ако че Дяунков прай стъкмистики с бюджетният дефицит като просрочи къде милиард и кусур към фирми и бол заплати на Джи пита ми пита и прочие че чак и добавките на горките представители на темида - е скри пича къде 3-4 млр дефицит ама само на книга го скри хехе - В същото време от САЩ само благи вести идват - песни и танци на народите

Аз ще си дам почивка до сряда че да понарисува нещо пазара а и аз да не сготвя някоя глупост - ке ида на некой баир да се попързалям и нема и да гледам курсо хехе

Спеко - на седмична като гледам а и особено това затваряне съм сигурен на 99,9999999% че стопа ми е хвръкнал, има един вариянт да иде нагоре ама требе нещо да излезе като новина я бомба я кво ли

Така на седмична ин дженерал

Следващо препятствие 1,3737- това е 50% на целият ръст и изпълнен мечи флаг на седмична
                    Има още един интересен въпрос и той е дали ще бетонираме 1,4069 - струва ми се че трябва да го тестнем това ниво и ако стиска да стане бетон за лонг лонг времена
                    Но но но уууууу мафия просто седмичната така както се развива си търси безкорективно това 1,37 и от там чак е възможно да качим 3 фигури за корекция и ако е бетон - следваща цел 1,34

ууууууууууууууууууууууу мафияяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• Видя ли?

Леко чукнаха първата поръчка, не се появиха нови купувачи за 10 мин. и обраха всичко до 3875.
                      Вероятно сега ще ги потопят в понеделник!

Няма да ви оставят да печелите с дългите! Няма търсене!

То се незнае, де! За 2 дни много работи могат да се случат!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                        Има много бай поръчки има между 1,3870-90!
                        Ако ги закачат и потопят, като нищо ще видим 1,37 още другата седмица
                        Да - дневният флаг цели там нейде ФЕ100 е малко под 1,37 а къде 3750 имаме 618тен лъч съпортски, но ако стане това другата седмица нали ти е ясно че с малки спънки на 35 ниво и сме усъмнали на 30 ниво - къде ФЕ 161,8

Коментар

• Има много бай поръчки има между 1,3870-90!
                          Ако ги закачат и потопят, като нищо ще видим 1,37 още другата седмица

Коментар

О.К.
                            Мерси втората ми цел е 43 ниво но несъм сигурен в нея - на 4081 ще направя още една добавка и 0 стоп на всичко, ще изляза на 4181 въпреки че допускам и 43 ниво за целево - ето старата идея
                            http://forexmasters.hit.bg/ewr.JPG

В момента се мотаме ако не греша в рейнджа между 200МА на дневна и седмична - затова и стопът ми е 3855
                            После очаквам 37-35 и дори 1,30 ниво
                            Ето старата графика с първото отваряне http://forexmasters.hit.bg/ewr.JPG

Още веднъж ти благодаря и се надявам да не чуя коментарите ти, щот това би значило че стопът ми е отишъл в големите ловни полета

Средната ми цена към момента е 1,396666666666

Коментар

• О.К.

Коментар

Коко,

Губи си парите както ти е кеф, но не заблуждавай масата, не знаеща как да си направи сама анализ.
                                ПАВКА АЗ ТЪРСЯ 1,4180 ЗАПИШИ СИ ГО НЯКЪДЕ и всичките тия работи дето сега ги говориш си ги запомни и ми ги кажи като ми падне стопа 1,3855

Коментар

Working...
                                X