IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Stenlian, какъв е тоя спам бе човек?
    Виждаш, че линкът се филтрира, отваряш тема за БФБ във валутна търговия и на всичкото отгоре постваш в темата за гадания на Коко?
    Бутончето промени на долните два поста и многоточие.

Коментар

• Re: Най- скъпите компании на БФБ - слаболиквидни, защо?

Първоначално изпратено от Stenlian
      Непознати и слаболиквидни компании са най-скъпите на БФБ

http://www../infostock/control/news/details/24694

Коментар

• Най- скъпите компании на БФБ - слаболиквидни, защо?

Непознати и слаболиквидни компании са най-скъпите на БФБ
        26 Февруари 2010 08:43

Непознати и изключително слаболиквидни дружества окупират първите места на най-скъпите акции на БФБ. Това показва класация на в. Пари по данни от търговията на Българската фондова борса. Първенец на борсата е новоизпеченото публично дружество Инвестиционна компания Галата АД. Компанията, която е част от икономическата група на Химимпорт, впечатлява с цената си от 9002.70 лв. за акция. С такава стойност за нея почти няма кандидати и досегашните няколко сделки с акции по позицията са все свързани с продажба на дялове, собственост на Химимпорт, към други дружества в групата на холдинга. Основен акционер в дружеството вече е Холдинг Варна АД, което изпревари Химимпорт по брой акции. Последната сделка с книжата на Галата е от 16 февруари.

АДСИЦ

На второ място остава никому неизвестното АДСИЦ Инвестмънт Пропъртис. Цената му за брой акция е 1050. лв. Единствената сделка с книжата е от 25 май 2006 г. Компанията отчита 535 хил. лв. печалба към края на 2009 г. Основни акционери според регистъра на КФН са Ви-Веста холдинг АД и Здравноосигурителна компания Надежда АД.

Третото място остава за небезизвестната Арко Тауърс АДСИЦ. Дружеството нашумя като собственик на кух проект за построяване на небостъргачи в София. Книжата му се оценяват на 1000 лв. за акция. До момента обаче има сключена една-единствена сделка през далечната вече 2007 г. Наскоро компанията увеличи успешно капитала си с близо 3.5 млн. лв., след като два пъти не успяваше да го направи. Основни акционери в дружеството са варненското Сингулар Асет Мениджмънт, АМД-комерс ЕООД, Юник Инвестмънт АД.

Четвъртото място е за туристическата компания Прайм Турист АД. Цената на акция от дружеството е 209.55 лв. за брой. Тя е постигната на 19 декември 2006 г. в блокова сделка за 80% от компанията. Това е единствената следа, която компанията оставя за времето, откакто е публично дружество. Тя е качена за търговия малко преди единствената сделка в историята си.

Петица

С цена от 185.00 лв. за акция петицата завършва ЗСК-Лозово АД. Основни акционери в Завода за стоманобетонни конструкции е Лозово инвест ООД с дял от 43.15%. Останалите акционери са физически лица. Компанията е наследник на бившата държавна фирма Стоманобетонни конструкции. Последната сделка с публичната компания е от 12 август 2008 г. при цена от 182.90 лв. Тази транзакция е донесла печалба от 8709.52% на инвеститора, продал книжата си. В края на 2009 г. дружеството отчита 48 хил. лв. печалба и продажби за 5.2 млн. лв.

Едва на шесто място идва първата позната и популярна компания. С цена от 155.00 лв. там се нарежда Застрахователно и презастрахователно акционерно дружество ДЗИ. Цената на дружеството очевидно не се харесва от инвеститорите, защото последната сделка с негови акции е от 20 февруари 2009 г. Тя донесе 55% доходност на продавача. Основен акционер в компанията е KBC Insurance NV с дял от 85%. Инвестиционният фонд Джулиус Баер Интернешънъл държи малко над 5% и блокира делистването на компанията от борсата.

Последователи

На съвсем малко отстояние от ДЗИ седми се нареждат акциите на Варна-плод АД. Те са на цена от 150 лв. за брой. Производителят на пластмасови кутии за акумулатори и основен доставчик на Монбат и Елхим-Искра Акумпласт АД е оценяван на 138.4 лв. за акция. Последните две места остават за ТЕЦ Марица 3 с цена от 134.63 лв. за акция и една от новите публични компании Биоиасис. Дружеството, регистрирано с гръцки капитали, беше оценявано още по-скъпо, но след като увеличи капитала си със собствени средства, цената му се застопори на 119 лв. за акция.

Ниският обем търгувани акции и слабият интерес на инвеститорите са единствените причини за попадането на компаниите в десетката на най-скъпите акции. Прави впечатление, че сред тях няма индексна компания. Единственото дружество, с което има по-жива търговия е Варна-плод АД. А най-голямата компания е застрахователят ЗПАД ДЗИ, който има капитализация от 598 млн. лв.

http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/24694

Коментар

• Коко с интерес следа темата ти и с още по-голям интерес очаквам да споделиш стратегии на Ган. Виждам, че го ползваш успешно.Що не вземеш да направиш едно курсче за обучение по Ган. Ако не ти се занимава пусни някои линк да прочетем и обогатим и ние. Благодаря ти предварително за споделените знания. Жив и здрав да си!
          Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава. — Конфуций

Коментар

• Това ме кефи...
            дано така да се получи

Първоначално изпратено от GoDim
            Ето графиката.

Този път и малко коментар. Ако това е корекция т.е. колебание нагоре може да очакваме дижението нагоре да продължи с атака на горното ниво - 1,3786. За 300-400 пипа през следващите 8-10 дни стопът е само няколко десетки пипа. А може да е и стоп-ревърс.
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Картинката се промени. Анализът вече е по лъчите и само ще кажа, че отдолу имаме силната подкрепа на лъч от 1,6035. Днес на ниво 1,3439. Отгоре съпротива е лъч от 1,4717 днес на ниво 1,3495.

Коментар

• Ето графиката.

Този път и малко коментар. Ако това е корекция т.е. колебание нагоре може да очакваме дижението нагоре да продължи с атака на горното ниво - 1,3786. За 300-400 пипа през следващите 8-10 дни стопът е само няколко десетки пипа. А може да е и стоп-ревърс.

Коментар

• Успешна търговия Ви желая - аз ще цъфна пак къде началото на следващата седмица

Коментар

• Ето ти ама това е бъзик не го вземай много на сериозно - не че Ганн не го е измислил но той е правил тия зависимости за соята

Търсим вълна (5) до края, когато Меркурий е близо до екватора (16/3/2010 - 23/3/2010), или когато подходи Max-север деклинацията (3/29/2010 - 5/04/2010)

http://golohoro.hit.bg/starofBethwpyramid.gif
                    http://golohoro.hit.bg/GBP-USD-DAILY.jpg

Ей пак ще повторя това не е сериозно

Коментар

• Re: GBP/USD

Първоначално изпратено от kaligula
                      Здравейте,
                      Коко дай нещо и за кабела!
                      Онова А Б Ц Д и Е нещо се промени.
                      Според мен има два варианта:
                      1/На 1.5550 приключваме Б и тръгваме за Ц иска ми се да е с пропадане без пробив на 1.7050.
                      2/На 1.7050 сложихме 4-та и тръгнахме в 5-та за 1.35 и пак ми се иска да е с пропадане
                      Докато мислих как да те предизвикам да дадешкакво е твоето мнение мисля ,че вторият вариант е доста по възможен като се има впредвид сегашната икономическа ситуация!!!

Много успехи на всички!!!
                      Ами ако сега гоним некаква 5ца - или 1,67 средата на март или 1,74 края на март - нещо такова - но това звездите ми го говорят, без майтап - това е на база на движението на Меркурий - мога да ти дам графиката ако искаш - а иначе бах ли мааму труден ми е кабела щото не съм го следил последните дни

Коментар

• GBP/USD

Здравейте,
                        Коко дай нещо и за кабела!
                        Онова А Б Ц Д и Е нещо се промени.
                        Според мен има два варианта:
                        1/На 1.5550 приключваме Б и тръгваме за Ц иска ми се да е с пропадане без пробив на 1.7050.
                        2/На 1.7050 сложихме 4-та и тръгнахме в 5-та за 1.35 и пак ми се иска да е с пропадане
                        Докато мислих как да те предизвикам да дадешкакво е твоето мнение мисля ,че вторият вариант е доста по възможен като се има впредвид сегашната икономическа ситуация!!!

Много успехи на всички!!!

Коментар

• Мастерс, нали няма да се сърдиш отвреме навреме да пускам тук нЕкоя картинка?
                          Ето какво стана с графиката на колебанията. Без коментар.

Коментар

• Благодаря - от време на влеме ще пиша малко теория успоредно с графики за да се види идейката по принцип
                            Успехи

Коментар

• Браво

Мисля че е написано много добре и разбираемо! продължавай в същия дух аз обещам да го чета - макара и нерабираемо
                              Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава. — Конфуций

Коментар

• разбра се много добре мерси
                                това квадратче го бях виждал някъде в някакав анализ, но не беше обяснено и го подминах сега разбрах, че наистина може да е много полезно

Коментар

Working...
                                X