Първоначално изпратено от ED
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фрий седмичен анализ на коко
Collapse
X
-
[QUOTE=ED;1125420]годим-е, разреди постовете с тез абстракции бе човек. Темата все още е "седмичен анализ на коко", или човека да вземе да я смени?
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеЗа следващата седмица.
Цената няколко пъти се опитва да мине над пунктирания лъч (2х1 от 1,1876). Според мен силната подкрепа е чак от 1х1 (1,2410-1,2471) и тези опити може да са неуспешни. Очаквам по-скоро да се върне отново до жълтия (1,2744 - 1,2719) или синия 1х1 от 1,5142 на нива 1,2565-1,2504.
... и се научи да използваш възможноста за цитат, ама недей писа по адрес! , особенно на Годим.
Сори за спама !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнениегодим-е, разреди постовете с тез абстракции бе човек. Темата все още е "седмичен анализ на коко", или човека да вземе да я смени?
Коментар
-
годим-е, разреди постовете с тез абстракции бе човек. Темата все още е "седмичен анализ на коко", или човека да вземе да я смени?
[QUOTE=GoDim;1125055]За следващата седмица.
Цената няколко пъти се опитва да мине над пунктирания лъч (2х1 от 1,1876). Според мен силната подкрепа е чак от 1х1 (1,2410-1,2471) и тези опити може да са неуспешни. Очаквам по-скоро да се върне отново до жълтия (1,2744 - 1,2719) или синия 1х1 от 1,5142 на нива 1,2565-1,2504.
Коментар
-
За следващата седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнениеДоказал си че си ненадминат по техника в тоя форум, ама 1,30 е много!!!!
Не го вярвам!!! Дори 1,2770 е много!!!!
1,25 мога да допусна!!!
Ама лонгтърм фундамета говори друго!!!!
Ще видим 0.60 за няколко години, а до тогава, надолу, нагоре, надолу нагоре и т.н!!!
Седи днес с дългата, а утре ще го мислим!
Поздрави!http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Така. След краткото лирично отклонение, да продължа с анализа.
Миналата седмица цената проби зеления лъч, но не достигна до жълтия. Предполагам, че тази седмица вече и този лъч ще бъде достигнат. Построих ветрилото от 1,1876. Цената в момента е под лъч 3х1. Предполагам, че ще се движи по него до жълтия лъч. Което означава 1,3054 в сряда
Коментар
-
Първоначално изпратено от deo Разгледай мнениеОсвен ако не се сгромоляса
в дълбока заблуда си. Най-малкото защото анализът е за EUR/USD.
А сега сериозно. Има доста като теб, които заели вече позиция, не си отварят очите за очевидни неща. Може и да има сгромолясване, но надолу има много и важни подкрепи. Нагоре цената преодолява съпротивите една по една и отваря все по-високи цели. Според мен ново дъно под 1,1876 вече е изчезнало зад хоризонта и трябва да притежаваш як далекоглед за да го видиш.
Коментар
-
GBP/USD
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеЦената вече мина в слаба меча позиция спрямо върха 1,5142. Нелинейният канал се е обърнал и гледа нагоре. Като построя лъчите от дъното 1,1876 виждаме, че цената в момента е над лъч 2х1 (пунктира) в силна бича позиция. Всичко това ми дава основание да предполагам с по-голяма вероятност, че покачването ще продължи.
Коментар
-
Цената вече мина в слаба меча позиция спрямо върха 1,5142. Нелинейният канал се е обърнал и гледа нагоре. Като построя лъчите от дъното 1,1876 виждаме, че цената в момента е над лъч 2х1 (пунктира) в силна бича позиция. Всичко това ми дава основание да предполагам с по-голяма вероятност, че покачването ще продължи.
Коментар
-
И така. Както предполагахме цената достигна до лъч 1х1 от 1,5142. Въпросът, който ни вълнува всички, е: ще продължи ли цената нагоре, ще се върне за подкрепа или ще поеме надолу за ново дъно? Ето моите разсъждения. При спада цената не можа да пробие подкрепата на жълтия пунктир на ниво 1,1876. После получи подкрепата на зеления пунктир и на жълтия лъч. Нормално би било да атакуваме поне зеления лъч. А дори и горния жълт лъч. Т.е. предполагам, че покачването ще продължи. Дали ще се върне за подкрепа? Миналата седмица обърнах внимание на този лъч, до който достина цената. Важен лъч, който оределя характера на пазара. При пробиването му нагоре цената минава в слаба меча позиция. Това ще бъде нещо като предварителна индикация на зараждащия се нов тренд. Та ще може ли цената да го пробие хей така? Нямам и най-малка представа. По-скоро може да очакваме да се върне малко надолу. Може би до другия лъч - 1х1 от 1,5042 на нива 1.2469 до 1.2408. Другата седмица ще даде отговор на поне един от тези въпроси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеКато гледам този лъч е преминат повече от 3 пъти, което означава , че вече е компрометиран и спокойно можеш да го изтриеш .Това се отнася за повечето лъчи , особенно от преди 2-3 години...
Нивата на 1х1 от 1,5046 са 1,2545 до 1,2485, а
на 1х1 от 1,5142 - 1,2794 до 1,2733. Следим как ще реагира цената при тези нива. Целита, според мен, е лъчът на ниво 1,2839 -15 или другият на ниво 1,3107-1,3091.
Коментар
Коментар