IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адмирал Маркетс - Естония

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5
    Тия нещо ми намирисват .......

И не мисля че са естонци ..... А и сайта им кой знае защо е във Франция ....
    Баси, що да намирисват!

Аз съм им клиент от декември 2008!
    Изкарах курс при Ангел Даражанов! Курса беше невероятен! Наистина! Изключително съм доволен!

От тогава имам малка сметка при тях! от време на време цъкам (играя си) валути! Спредовете са най-ниските, които аз съм виждал в БГ!

От няколко месеца може да се трейдват и индекси! Спредовете със сигурност са най-ниските, предлагани от БГ брокер!

А, да допълня - МТ4 е платформата!

НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА! КЛИЕНТ СЪМ ИМ, И ТО ДОВОЛЕН ТАКЪВ!

Коментар

• Тия нещо ми намирисват .......

И не мисля че са естонци ..... А и сайта им кой знае защо е във Франция ....
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Re: Адмирал Маркетс - Естония

Ясно, на страницата им имаше много изброени държави, нямах представа, че основният офис е в Естония.

Коментар

• Re: Адмирал Маркетс - Естония

Първоначално изпратено от todorb
          Бих искал да ви попитам каква е връзката между Адмирал Маркетс и Естония? Виждам на тяхната страница, че депозитите се внасят по сметка в Естония:

http://www.forextrade.bg/trader/deposit-withdraw/
          Защото са естонци

Коментар

• Адмирал Маркетс - Естония

Бих искал да ви попитам каква е връзката между Адмирал Маркетс и Естония? Виждам на тяхната страница, че депозитите се внасят по сметка в Естония:

http://www.forextrade.bg/trader/deposit-withdraw/
          Working...
          X