затова има непрекъснато корекции,иначе със стратегия антимартингел се става милилионер за ден
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да търгуваме в различните времеви интервали?
Collapse
X
-
Разбира се че се използват.
http://en.wikipedia.org/wiki/Program_trading
http://www.iqfeed.net/symbolguide/di...%20DEFINITIONS
Това са някои от нещата, които компютрите следят по време на нормална търговия.
Естествено, никой компютър не може да предвиди кога на дедо ще му се прияде Кетчуп
Не съм много сигурен за моментните неща които се следят от компютърните програми. Навремето много успешно използвах S&P PREM индекс. В момента не знам дали изобщо котират
Представлява Разликата между СиП и най близкия фючърс. Прочети си, сега ме мързи да търся.
Компютрите стартират при изместване на разликата в една или друга посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнениеМисля си,големите играчи,които имат достъп до най-мощните супер компютри
в света и имат специалисти,които да създадат алгоритъм за търсене на печалба какви ли ще са резултатите !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеАко си мислите че Елдер печели от Форекс с неговите системи и методи -грешите
Първо - доказателства за това че печели няма -ако има дайте да ги видим -примерно история на сделките му
Или пък да е участвал в Форекс състезание и да е спечелил някакво първо място ?
И второ -според мен той се занимава с преподаване и обучение на това как да печелим от Форекс ,просто защото той не е успял да спечели от Форекс и затова е решил да спечели от наивността ни като ни продава неговите книги и курсове за обучение и т.н.
Човек който има доходи от Форекс заради печеливша стратегия -НИКОГА НЯМА ДА СИ ГУБИ ВРЕМЕТО ДА ОБУЧАВА НЯКОГО а ще го използва за активна търговия
Ето сайта му и умната
http://www.elder.com/Last edited by stkv; 13.04.2012, 22:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеАко си мислите че Елдер печели от Форекс с неговите системи и методи -грешите
Първо - доказателства за това че печели няма -ако има дайте да ги видим -примерно история на сделките му
И второ -според мен той се занимава с преподаване и обучение на това как да печелим от Форекс ,просто защото той не е успял да спечели от Форекс и затова е решил да спечели от наивността ни като ни продава неговите книги и курсове за обучение и т.н.
Човек който има доходи от Форекс заради печеливша стратегия -НИКОГА НЯМА ДА СИ ГУБИ ВРЕМЕТО ДА ОБУЧАВА НЯКОГО а ще го използва за активна търговия
Ето сайта му и умната
http://www.elder.com/
П.П.Никой който има реални доходи,от форекс или търгувия,не може да печели винаги Това твое изказване означава,че си лаик,или се прайш на интересен,и се повече затвърждава мнението,че зад ника ти стои Пешката Караиванов,който от що е затънал до гуша в дългове и само търси как да си избива комплексите по форумите.По важно е печалбите да са по големи от загубите,тогава можем да говорим за ръст в търговията Това е простата аритметикаLast edited by bokogega; 13.04.2012, 22:33."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Ако си мислите че Елдер печели от Форекс с неговите системи и методи -грешите
Ето сайта му и умната
http://www.elder.com/Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеМдааа идеята на темата е хубава. Обаче не се е изписало почти нищо конкретно.
Ти Боко как постъпваш ?
Какво чакаш да е налице ?
П.П.То у тъз тема ного лакардии не моат да се разтегат,се пак не е експертнаLast edited by bokogega; 12.04.2012, 22:50."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеТака,след дълго странстване,си мернах мойто първо отроче и ми стана милоТа хубаво ще е да се възобнови темата,времето е важно"То е в нас и ний сме във времето" С квото можем ще помагаме
Ти Боко как постъпваш ?
Какво чакаш да е налице ?Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Предполагам темата е полезна за начинаещите участници на Форекс. Незнам дали съм разбрал заглавието, но смятам, че първо времевия интервал би трябвало да се избира оот поведението на пазара. Защото както във всяка сфера така и тук от основно значение е - АДАПТИВНОСТТА, или да се адаптираш спрямо пазара, а той се променя постоянно...
Филипс е много прав за това, че тредъра трябва да се чувства комфортно с интервала, който е избрал. Инъче рискува да изпадне в панически ужас и да нулира сметката си за нула време.
Друго важно според мен е за всеки времеви интервал да се избират подходящите индикатори, технически или фундаментални, или графични. Защото не на всеки интервал те ще действат с еднаква сила.
И един много важен съвет към начинаещите - НИКОГА НЕ ПРИЕМАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ДРУГИТЕ ЗА ЧИСТА МОНЕТА. Тествайте всичко което решите да ползвате в търговията си.
УСПЕХ!
Коментар
Коментар