IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да търгуваме в различните времеви интервали?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• затова има непрекъснато корекции,иначе със стратегия антимартингел се става милилионер за ден

Коментар

• http://www.programtrading.com/buysell.htm

Коментар

• Разбира се че се използват.
        http://en.wikipedia.org/wiki/Program_trading

http://www.iqfeed.net/symbolguide/di...%20DEFINITIONS

Това са някои от нещата, които компютрите следят по време на нормална търговия.

Естествено, никой компютър не може да предвиди кога на дедо ще му се прияде Кетчуп

Не съм много сигурен за моментните неща които се следят от компютърните програми. Навремето много успешно използвах S&P PREM индекс. В момента не знам дали изобщо котират

Представлява Разликата между СиП и най близкия фючърс. Прочети си, сега ме мързи да търся.

Компютрите стартират при изместване на разликата в една или друга посока.

Коментар

• и на мен ми минават подобни мисли...
          Но тази огромна компютърна мощ да не се използва,малко се съмнявам

Коментар

• Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение
            Мисля си,големите играчи,които имат достъп до най-мощните супер компютри
            в света и имат специалисти,които да създадат алгоритъм за търсене на печалба какви ли ще са резултатите !?
            Най големите играчи определят правилата и вземат решенията компютри не им трябват.Те знаят твоите карти и могат да променят правилата по средата на играта.Твоята участ е да бъдеш обран и при това да си щастлив.С такива хора комар нр се играе,

Коментар

• Мисля си,големите играчи,които имат достъп до най-мощните супер компютри
              в света и имат специалисти,които да създадат алгоритъм за търсене на печалба какви ли ще са резултатите !?

Коментар

• Дайте повече информация!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                  Ако си мислите че Елдер печели от Форекс с неговите системи и методи -грешите
                  Първо - доказателства за това че печели няма -ако има дайте да ги видим -примерно история на сделките му
                  Или пък да е участвал в Форекс състезание и да е спечелил някакво първо място ?
                  И второ -според мен той се занимава с преподаване и обучение на това как да печелим от Форекс ,просто защото той не е успял да спечели от Форекс и затова е решил да спечели от наивността ни като ни продава неговите книги и курсове за обучение и т.н.
                  Човек който има доходи от Форекс заради печеливша стратегия -НИКОГА НЯМА ДА СИ ГУБИ ВРЕМЕТО ДА ОБУЧАВА НЯКОГО а ще го използва за активна търговия
                  Ето сайта му и умната
                  http://www.elder.com/
                  Никой не е казал, че Елдер е печеливш форекс трейдър. Но, в книгите му има много добре описани идеи. А който търси "идеална" система няма да я намери никъде. Успех на всички.
                  Last edited by stkv; 13.04.2012, 22:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    Ако си мислите че Елдер печели от Форекс с неговите системи и методи -грешите
                    Първо - доказателства за това че печели няма -ако има дайте да ги видим -примерно история на сделките му
                    И второ -според мен той се занимава с преподаване и обучение на това как да печелим от Форекс ,просто защото той не е успял да спечели от Форекс и затова е решил да спечели от наивността ни като ни продава неговите книги и курсове за обучение и т.н.
                    Човек който има доходи от Форекс заради печеливша стратегия -НИКОГА НЯМА ДА СИ ГУБИ ВРЕМЕТО ДА ОБУЧАВА НЯКОГО а ще го използва за активна търговия
                    Ето сайта му и умната
                    Пешка,не става въпрос за трите екрана на Елдер,а за това,че ако отваряш позиции по дневните барове,не казвам да следиш дневните дъна и върхове,а самият бар от предходният ден,затваряне или най ниска цена,като слезеш на по нисък фрейм,ща ти се отвори друга картинка и туку виж си намерил некой,любим модел,който от пет опита три пъти печели,и требва да си щаслив.Пък ако ти си търгуваш с 200-300милки без марджин,добре,нема лошо,и не те бъркат 200-300пипа,но повечето мераклии,не са с твойте умения и ресурси,за туй за тях фрейма е от значение,а още повече и ползват марджин,и кашата е пълна
                    П.П.Никой който има реални доходи,от форекс или търгувия,не може да печели винаги Това твое изказване означава,че си лаик,или се прайш на интересен,и се повече затвърждава мнението,че зад ника ти стои Пешката Караиванов,който от що е затънал до гуша в дългове и само търси как да си избива комплексите по форумите.По важно е печалбите да са по големи от загубите,тогава можем да говорим за ръст в търговията Това е простата аритметика
                    Last edited by bokogega; 13.04.2012, 22:33.
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Ако си мислите че Елдер печели от Форекс с неговите системи и методи -грешите
                      Ето сайта му и умната
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                        Мдааа идеята на темата е хубава. Обаче не се е изписало почти нищо конкретно.

Ти Боко как постъпваш ?
                        Какво чакаш да е налице ?
                        Язе конкретно гледам,дневниот бар от предходният ден и текущият.Там си слагам съпротиви и подкрепи по мой си начин съобразен сус спреда,и брокера.След туй одим на по ниските фреймове,кът сум пред компатаКато цяло гледам два съседни фрейма,за валутите,за другите инструменти е малко по различно.Примерно имам 3 вида мистриии,за шпакловка,за плочки лепене,и за груба работа
                        П.П.То у тъз тема ного лакардии не моат да се разтегат,се пак не е експертна
                        Last edited by bokogega; 12.04.2012, 22:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                          Така,след дълго странстване,си мернах мойто първо отроче и ми стана милоТа хубаво ще е да се възобнови темата,времето е важно"То е в нас и ний сме във времето" С квото можем ще помагаме
                          Мдааа идеята на темата е хубава. Обаче не се е изписало почти нищо конкретно.

Ти Боко как постъпваш ?
                          Какво чакаш да е налице ?
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Така,след дълго странстване,си мернах мойто първо отроче и ми стана милоТа хубаво ще е да се възобнови темата,времето е важно"То е в нас и ний сме във времето" С квото можем ще помагаме

Коментар

• Най важно е да имате представа за дневният тренд, гледате на читири часа и на половин час правите суинг скалп. Това е добра система за начинаещи.
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Предполагам темата е полезна за начинаещите участници на Форекс. Незнам дали съм разбрал заглавието, но смятам, че първо времевия интервал би трябвало да се избира оот поведението на пазара. Защото както във всяка сфера така и тук от основно значение е - АДАПТИВНОСТТА, или да се адаптираш спрямо пазара, а той се променя постоянно...

Филипс е много прав за това, че тредъра трябва да се чувства комфортно с интервала, който е избрал. Инъче рискува да изпадне в панически ужас и да нулира сметката си за нула време.

Друго важно според мен е за всеки времеви интервал да се избират подходящите индикатори, технически или фундаментални, или графични. Защото не на всеки интервал те ще действат с еднаква сила.

И един много важен съвет към начинаещите - НИКОГА НЕ ПРИЕМАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА ДРУГИТЕ ЗА ЧИСТА МОНЕТА. Тествайте всичко което решите да ползвате в търговията си.

УСПЕХ!

Коментар

Working...
                                X