IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не способността, да се задържи над 0.9530 дава признаци за тест на 0.9300

Коментар

• Възможен тест на зоната 0.9570/80
      http://www.mql5.com/en/charts/994491...ctivtrades-plc

Коментар

• Затворих 4000-те къси AUD/USD на 0,9505 или през 150 пипса загуба, което ми прави загуба от 60 $ . Няма да разглеждам за сега нито дълги нито къси позиции при Австралиеца . Тук ставам наблюдател за известно време.

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Пускам 4000 къси АУД/УСД на ниво 0,9355. Ако почне да расте тази валутна двойка с възможност да изградя позиция от 12 000 къси.

УСПЕХ!
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Пускам 4000 къси АУД/УСД на ниво 0,9355. Ако почне да расте тази валутна двойка с възможност да изградя позиция от 12 000 къси.

УСПЕХ!

Коментар

• Затварям ги тези 10 000 къси AUD/USD на 0,9310 или през 50-е пипса, което прави 50 $ чиста печалба .

Супер!

16.09.2013 12:03

Удрям 10 000 къси AUD/USD на ниво 0,9360 !!!

УСПЕХ!

Коментар

• Удрям 10 000 къси AUD/USD на ниво 0,9360 !!!

УСПЕХ!

Коментар

• леле тука движението ми прилича като на това при еврото от 1.28 към 1.32 преди седмица-две, добре че се спасих от дългите, като нищо утре сутринта може се събудим на 0.91 опасна работа то верно проблеми в китай ма пък гущерът е толкова избушен...

Коментар

• +261 пипа ми стигат
                  за сега
                  Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                  Сега можеш да започнеш да
                  отваряш къси евро-озита

Коментар

• затворих дългата на 70 пипса печалба преди срещата наRBA,сега отново съм къс

Коментар

• Сега можеш да започнеш да
                      отваряш къси евро-озита
                      Мерси!

Успехи!

Коментар

• мкарах първата дълга

Коментар

• Мерси!

Успехи!

Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          поздравления,колега

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Преди малко затворих и последните 2000 къси AUD/USD на ниво 0,9208 или по 1013 пипса чиста печалба (1,0221-0,9208), което прави 2000 * 0,1013 = 202,60 $ чиста печалба!
                            Т.е. 202,60 $ печалба + реализираната до тук 719,30 $ от късата ми позиция по AUD/USD прави общо 921,90 $ .

Т.е. оставам без никаква позиция по AUD/USD! Доволен съм от печалбата си тук!

УСПЕХ!
                            поздравления,колега
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Преди малко затворих и последните 2000 къси AUD/USD на ниво 0,9208 или по 1013 пипса чиста печалба (1,0221-0,9208), което прави 2000 * 0,1013 = 202,60 $ чиста печалба!
                              Т.е. 202,60 $ печалба + реализираната до тук 719,30 $ от късата ми позиция по AUD/USD прави общо 921,90 $ .

Т.е. оставам без никаква позиция по AUD/USD! Доволен съм от печалбата си тук!

УСПЕХ!

29.05.2013 11:35

Затварям 5000 къси AUD/USD на ниво 0,9565 или по 656 пипса чиста печалба (1,0221-0,9565), което прави 328 $ чиста печалба. Т.е. ставам с 328 $ + 391,30 $ =719,30 $ чиста печалба и оставам с 2000 къси AUD/USSD на средно ниво 1,0221 .

Коментар

• http://www.babypips.com/blogs/pipono...ollar-bet.html

Коментар

Working...
                                X