IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оттука не е за игра австралиецо , щото еур/усд днеска проби 200МА и ще поскъпва, а АУД вече поскъпна доста -> корекция при еур/ауд .

Ще чакаме

Първоначално изпратено от bgg_red
    Снощи издебнах го и скасих АВСТРАЛИЕЦО от 1.7760.
    С малка позициика , че страх ме тресе нещо
    Обаче неще нито надоле, нито нагоре
    Графиките като гледам пак нищо не виждам.
    Освен онова засилване на АВСТРАЛИЕЦО дето на дневна е.
    SStoilov удари едно рамо с некоя идея !!!

Коментар

• Снощи издебнах го и скасих АВСТРАЛИЕЦО от 1.7760.
      С малка позициика , че страх ме тресе нещо
      Обаче неще нито надоле, нито нагоре
      Графиките като гледам пак нищо не виждам.
      Освен онова засилване на АВСТРАЛИЕЦО дето на дневна е.
      SStoilov удари едно рамо с некоя идея !!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Познал съм минимума с точност 3 пипа . 1.7503

Мисля, че оттука започва корекция . Позицията е почти затворена , смятам да селвам нагоре - 1.80 , 1.90 - докъдето се качи.

Коментар

• все си мисля, че скоро ще коригира малко (1.80-1.83) , и пак ще селна.

Дългосрочно над 1.75 си е само за сел.

Ама е време да кеширам малко печалба. То цялата позиция няма да я затварям, ще оставя едни 20-на % от нея за всеки случай , пък и да капе по некоя лихва.

Първоначално изпратено от SStoilov
          Мъката е голяма

Променям таргета на 1.75 и започвам да затварям поетапно от 1.78 до 1.75 през 100 пипа.

24 фигури за 3 месеца
          Ти ще затваряш SStoilov ,но
          ако продължи да се влачи надоле до 1.63.
          Как ти се струва сценария????
          То , ако еврото вземе да испуща въздуха
          май си е много вероятен а???

Успех !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
            Мъката е голяма

Променям таргета на 1.75 и започвам да затварям поетапно от 1.78 до 1.75 през 100 пипа.

24 фигури за 3 месеца
            Ти ще затваряш SStoilov ,но
            ако продължи да се влачи надоле до 1.63.
            Как ти се струва сценария????
            То , ако еврото вземе да испуща въздуха
            май си е много вероятен а???

Успех !!!

Коментар

• Мъката е голяма

24 фигури за 3 месеца

Коментар

Мдаа , тоя път не познах

От текущи нива ме е страх да продавам, по скоро започвам да се ослушвам за затваряне на позицията от 2.02 . Таргета е 1.70 , но австралиецо много поскъпна нещо.

Все пак ще изчакам лихвата на ЕЦБ пък токава ще му мисля, току виж резнали с 0.5 пункта надолу , тогава ще си дойдеме на 1.7 без проблеми
                Много мъка има на този свят SStoilov SStoilov
                Заради тез празници що пипове истървах.
                Онзи ден затворих рано заради тях.
                Откак съм се върнал пак заради тях
                не търгувам..............
                А курсо на АВСТРАЛИЕЦО си върви натам
                дето си коментирахме с теб , че ще идат.
                Мъкааа мъкааааа SStoilov

Коментар

• Мдаа , тоя път не познах

От текущи нива ме е страх да продавам, по скоро започвам да се ослушвам за затваряне на позицията от 2.02 . Таргета е 1.70 , но австралиецо много поскъпна нещо.

Все пак ще изчакам лихвата на ЕЦБ пък токава ще му мисля, току виж резнали с 0.5 пункта надолу , тогава ще си дойдеме на 1.7 без проблеми

Коментар

Днес е решението за лихвата на РБА . Предчувствам изненади.

Наредил съм сел ордери за eur/aud от 1.86 до 1.89 през 100 пипса.

втората половина на aud/jpy затворих на 73.50 - 50 пипа преди таргета , ще се ослушвам за покупки около 71 (ако падне дотам) .

нервим се за aud/usd , щото ми удари стопа (дет беше на +1) и после направи 150 пипа нагоре.
                    SStoilov, сбъркал си рейсу пич
                    Требело е от текущите или надоле от тях
                    селовете да удариш

Коментар

• Днес е решението за лихвата на РБА . Предчувствам изненади.

Наредил съм сел ордери за eur/aud от 1.86 до 1.89 през 100 пипса.

втората половина на aud/jpy затворих на 73.50 - 50 пипа преди таргета , ще се ослушвам за покупки около 71 (ако падне дотам) .

нервим се за aud/usd , щото ми удари стопа (дет беше на +1) и после направи 150 пипа нагоре.

Коментар

• Аз затова обикновено слагам два таргет-а, че да не ме е яд псоле

Айде да запразваме , стига толкова. И успехи другия месец.

ps.

Дългите aud/usd са се затворили от стопа на +1. Ще се оглеждам за дълги от по ниски нива - 0.7150 - 0.72

Имам чувството, че леко сме се минали със затварянето на еур/ауд.

като гледам дневните графики ми се привиждат нива от 1.76-78 .

Нищо де, аз ще търся пак вход за къси при покачване и ще пиша. naprimer sell 1.84 , resell 1.86

Сега дебна да влеза дълги на ауд/усд и да добавя ауд/йена при пробив на 200 МА там.

п.с

AUD/JPY е стигнал, та и подминал първия таргет - 71 .

4 фигури за 2 дена - безценно
                        Добрю ютрю
                        1.8208 току що излезна
                        Знаех си , че рано затворих
                        SStoilov не знам дали ще стигнем нива от 1.76-78,
                        обаче нивото от 1.79 се е нарисувало на графиката
                        Мен ще ме е много яд , ако днеска до около 17 часа
                        се реализира 1.79 , че тогава затварям дюкяня и отивам
                        да пека чевермета неколко деня
                        Та , ако стане днеска си е за голям яд , щото е пропусната полза.
                        Смятам , че сега е късно да влизам вече

Успех

Коментар

• Верно имаше риск, ама засега съм уцелил, стопа на +1 и приключвам месеца

Първоначално изпратено от Iblis
                          Влезах на дълги aud/usd @0.7240 пък ще видим. малко е рисковано, но имам готовност да добавям около 0.68 - 0.69 , ако падне чак дотам.

Таргет нямам , ще ги държа до обратен пробив на 200МА , ако трябва и месеци. Да кажем - таргет 0.80
                          Добро утро, аз пък съм къс от 0.728 стоп 0.7336 и цел точно там където ти мислиш да допълваш. Да видим кой път ще хване Както и ти така и аз смятам че риска е голям за моята позиция.

Коментар

Имам чувството, че леко сме се минали със затварянето на еур/ауд.

като гледам дневните графики ми се привиждат нива от 1.76-78 .

Нищо де, аз ще търся пак вход за къси при покачване и ще пиша. naprimer sell 1.84 , resell 1.86

Сега дебна да влеза дълги на ауд/усд и да добавя ауд/йена при пробив на 200 МА там.

п.с

AUD/JPY е стигнал, та и подминал първия таргет - 71 .

4 фигури за 2 дена - безценно
                            Добрю ютрю
                            1.8208 току що излезна
                            Знаех си , че рано затворих
                            SStoilov не знам дали ще стигнем нива от 1.76-78,
                            обаче нивото от 1.79 се е нарисувало на графиката
                            Мен ще ме е много яд , ако днеска до около 17 часа
                            се реализира 1.79 , че тогава затварям дюкяня и отивам
                            да пека чевермета неколко деня
                            Та , ако стане днеска си е за голям яд , щото е пропусната полза.
                            Смятам , че сега е късно да влизам вече

Успех

Коментар

Влезах на дълги aud/usd @0.7240 пък ще видим. малко е рисковано, но имам готовност да добавям около 0.68 - 0.69 , ако падне чак дотам.

Таргет нямам , ще ги държа до обратен пробив на 200МА , ако трябва и месеци. Да кажем - таргет 0.80
                              Добро утро, аз пък съм къс от 0.728 стоп 0.7336 и цел точно там където ти мислиш да допълваш. Да видим кой път ще хване Както и ти така и аз смятам че риска е голям за моята позиция.

Коментар

• Влезах на дълги aud/usd @0.7240 пък ще видим. малко е рисковано, но имам готовност да добавям около 0.68 - 0.69 , ако падне чак дотам.

Коментар

Working...
                                X