Първоначално изпратено от divedi
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оставка на цялото комунистическо Правителство
Collapse
X
-
Аз не съм много запознат с партиите ... но нали говорят , че тези ДСБ са били много курумпирани и са провеждали "антибългарска" политика, т.е. не защитават българските интереси..., т.ч. и тези май не са много добри...
абе по добре сегашните, тъй като поне не сме видели лошо от тях и по -голямата част от обществото ги подкрепя...
Първоначално изпратено от justpassingbyПървоначално изпратено от ShemataМного ми е интересно каква е "алтернативата" на сегашното правителство???
ако не те... та кой???
АТАКА??? ГЕРБ??? ОДС???
ами те за нищо не стават... особено ГЕРБ... че всички от тях се чудят какви ли не начини да измислят та да "махната" сегашната колиция и да се докопат до власта.. със тези си стачки и действия и трите гореспомената партии ми станаха антипатични... просто се опитват да подкопават текущата власт и по този начин да създават проблеми на държавата, което не е в никъкав интерес на българите... предприемат антибългарски действия само и само с цел да достингат власта... Ужас....
Първоначално изпратено от justpassingbyПървоначално изпратено от rezachkaСъбрани са 1 053 000 подписа от кампанията „Аз съм европеец”
21 септември 2008 | 12:58 | Агенция "Фокус"
От 6 до 20 септември са събрани 1 053 000 подписа от кампанията „Аз съм европеец”, организирана от партиите от ЕНПМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Представете си Германия, в която Адолф Хитлер доизживява спокойно своите последни старчески дни. Една Германия, в която Йоаким фон Рибентроп става първият следвоенен президент. Той призовава възстановените и новообразувани партии да подпишат споразумение за ненасилие и повежда страната си към либерална демокрация. Представете си една свободна и демократична Германия, в която д-р Йозеф Гьобелс е депутат в Райхстага и ободрява своите съидейници от Новата модерна народно-социалистическа партия: "Горе главите, мили хора! Ние пак сме тук!". А на упреците, отправени от опозицията и световното еврейство за някакъв си холокост, Адолф Айхман отговаря: "Нашата партия поема вината само с мезе". Представете си една Германия, в която Хайнрих Химлер издава служебни удостоверения кой някога е бил сътрудник на Гестапо, и кой - не. Една Германия, в която Херман Гьоринг дава пространни интервюта из вестниците, обяснява колко много обича своята Родина и роптае срещу престъпленията, извършвани спрямо бившите нацисти. /Представете си само - трима от тях били понижени в длъжност, а един даже бил уволнен! Какъв ужас! Колко недемократично!/
Представете си една следвоенна Германия, в която Ото Скорцени ръководи разузнаването, а д-р Йозеф Менгеле е президентски съветник по въпросите на реформата в здравеопазването. Гестапо е разтурено, като му е сменено името, а за SS, фелдмаршал Кайтел обяснява, че времето било такова. Ялмар Шахт развива преуспяващ бизнес, превърнал се е в честен частник, ръководител е на свръхмощната икономическа групировка "Мулти - Круп", върти търговия със Съединените щати, с СССР и с Израел. Алфред Розенберг ръководи дружеството за германо-еврейско приятелство, а свастиката е заменена с юмрук, стиснал розичка.
Минава време. Адолф Хитлер умира, изпратен е в последния си път по улиците и площадите на Берлин с невиждани почести. В съседна Австрия, в градчето Браунау, водачът на тамошните антифашисти открива на площада негов паметник. Върху паметника се чете надпис: "Аз, Адолф Хитлер използвах цялата власт, която имах за добруването на своя народ". Демократично избраният президент Халтнауер, син на един от Енрст Телмановите съратници изпраща съболезнования до близките на починалия. Мартин Борман пламенно се кълне: "Ако ще и на свастика да ме разпънат, аз пак си оставам верен на Фюрера!". Умира и Химлер. Средствата за всеобщо осведомяване ни припомнят колко скромен, колко мъдър и трудолюбив е бил той, как самоотвержено се е борил срещу враговете на Райха, как бил наредил закриването на Освиенцим, Бухенвалд и Майданек, и само войната му попречила да изпълни навреме своите благородни замисли.
На фона на тези исторически събития дали си заслужава да споменем, че някой си Ерих Мария Ремарк е даден под съд по чл. 108 от германския Наказателен кодекс за проповядване на фашизъм и опит за насилствено изменяне държавния и обществен строй на Хилядолетния Райх. /Подлецът си позволил да се усъмни публично в преобразуването на бившите KZ в акционерни дружества!/ Доказателствата по делото са събрани от видния професионален разузнавач, специалистът с дългогодишен стаж в Аушвиц майор Петер фон Петер. Съдиите и прокурорът също не са случайни - на тях някога им бе поверено делото за покушението срещу Фюрера, завършило със строгата, но справедлива присъда за екзекуция на Щауфенберг.
Правителството на Израел изпрати поредната пратка хуманитарна помощ. Разпределението на помощите е поверено на доказалите своя висок морал в Лидице, Хатин и Орадур специалисти. Видният демократ Мартин Борман получи Нобелова награда за мир. Германският мирен преход бе завършил. Тристахилядният германски народ показа завидна зрялост на изборите, като преизбра същите любими ръководители. Президентът Франклин Рузвелт и генералният секретар Йосиф Сталин изпратиха поздравителни телеграми, а Давид бен Гурион специално пристигна, за да произнесе пламенна реч на пл. "Александерплатц". Смъртната присъда на Ремарк бе заменена с доживотен строг тъмничен затвор. В Германия всичко е наред.
Не можете ли да си представите такава Германия? Елате тогава в демократична България!
http://www.vestnikataka.com/forum/in...,13461.15.html
Коментар
-
Германският евродепутат от ЕНП Елмар Брок също не спести критиките си срещу трите управляващи партии. Той каза, че за разлика от другите новоприсъеднияващи се страни, които като България са влезли не достатъчно подготвени в ЕС, но след това са продължили развитието си, в страната ни процесите били обратни.
"В България, както установи докладът на Европейската комисия, корупцията и организираната престъпност се разрастват като раково образувание. Някои кръгове в настоящото правителство не полагат всички усилия, за да се преодолее това", посочи Брок. Той допълни, че трудно може да се оправдае пред европейските данъкоплатци фактът, че парите им се източват по корупционни канали, а не отиват по предназначение в България.
Критиките на Еврокомисията за корупцията и неефективната съдебна система бяха подети и от депутата от ДСБ Атанас Атанасов. Той заяви, че главният прокурор Борис Велчев действа като "висш партиен член на БСП", а не като първи държавен обвинител. Според Атанасов е въпрос на дни да стане ясно, че ДАНС е вече "спукан балон".
Петър Москов, председател на Националния предизборен щаб на ДСБ, заяви, че тройната коалиция е отговорна за провала на българското членство в Европейския съюз. "В България не влязоха и продължават да не влизат милиарди безвъзмездни финансови средства", посочи Москов. Според него политиката по доходите на тройната коалиция е политика на "дирижирана мизерия". "Считаме, че спазването на закона не може да бъде наложено, когато отговарящите за това органи всъщност са перо от бюджета на самата организирана престъпност", каза още Москов. "България е обречена на богато правителство и беден народ", допълни той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ShemataМного ми е интересно каква е "алтернативата" на сегашното правителство???
ако не те... та кой???
АТАКА??? ГЕРБ??? ОДС???
ами те за нищо не стават... особено ГЕРБ... че всички от тях се чудят какви ли не начини да измислят та да "махната" сегашната колиция и да се докопат до власта.. със тези си стачки и действия и трите гореспомената партии ми станаха антипатични... просто се опитват да подкопават текущата власт и по този начин да създават проблеми на държавата, което не е в никъкав интерес на българите... предприемат антибългарски действия само и само с цел да достингат власта... Ужас....
Първоначално изпратено от justpassingbyПървоначално изпратено от rezachkaСъбрани са 1 053 000 подписа от кампанията „Аз съм европеец”
От 6 до 20 септември са събрани 1 053 000 подписа от кампанията „Аз съм европеец”, организирана от партиите от ЕНП
Коментар
-
Първоначално изпратено от DAN_Първоначално изпратено от rezachkaСъбрани са 1 053 000 подписа от кампанията „Аз съм европеец”
От 6 до 20 септември са събрани 1 053 000 подписа от кампанията „Аз съм европеец”, организирана от партиите от ЕНП
Има все още надежда за тая страна.
Коментар
-
Много ми е интересно каква е "алтернативата" на сегашното правителство???
ако не те... та кой???
АТАКА??? ГЕРБ??? ОДС???
От 6 до 20 септември са събрани 1 053 000 подписа от кампанията „Аз съм европеец”, организирана от партиите от ЕНПМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rezachkaСъбрани са 1 053 000 подписа от кампанията „Аз съм европеец”
Има все още надежда за тая страна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rezachkaСъбрани са 1 053 000 подписа от кампанията „Аз съм европеец”
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleФирмите ни се борят за по-голям олимпийски пай
Сарко препитва Станишев за Сочи
Путин обеща 500 милиона кубика газ бонус до 2010 г.
Премиерите Сергей Станишев и Владимир Путин демонстрираха приятелски отношения в Сочи
ФОТО РОЙТЕРСАнтоанета Петева
София - Сочи - София
Броени часове след срещата на Сергей Станишев с Владимир Путин в Сочи френският президент Никола Саркози позвъни в София. Господарят на Елисейския дворец се обади вчера на българския премиер, за да научи какво е обсъждано в черноморската столица на Русия. В момента Франция председателства Евросъюза.
Станишев и Саркози разговаряли по телефона за ситуацията в Грузия и Южна Осетия. Френският президент бе категоричен, че България трябва да изпълнява още по-ярка роля в диалога между Евросъюза и Русия. Саркози даде и висока оценка на експертизата, която страната ни има за ситуацията в Кавказкия регион, съобщиха от "Дондуков" 1.
Стопанинът на Елисейския дворец прати и сърдечни поздрави на Станишев за 100-годишнината от Независимостта на страната ни. Предишния ден същото направи и Владимир Путин. По време на срещата си със Станишев в четвъртък руският премиер разказал как започнали боевете в Грузия
В конфликтната зона патрулирали съвместни руско-грузински мироопазващи сили. В един момент грузинците се изтеглили и започнали да нападат руснаците. 8 от войничетата на Путин изгорели като факли.
Всъщност българският и руският премиер преговориха целия спектър от теми между двете страни по време на 90-минутния си разговор в четвъртък в Сочи. Основният въпрос логично бе енергетиката. Станишев поиска от Русия през 2009 и 2010 г. да ни праща всяка година 500 млн. кубика газ повече. Няма проблем, отговори веднага Путин. Той обясни, че е дипломатите му почти са приключили преговорите със средноазиатските им партньори за допълнителни доставки на газ и за Южен поток. Съгласувана е и формулата за цените на товарите.
Путин обеща още Русия да се включи активно и в предстоящия през пролетта форум за енергийната стабилност на Европа. Идеята за мегасбирката е на президента Георги Първанов. Българските власти искат да съберат в София между 24 и 40 държави сред които САЩ, страните от Евросъюза, Русия, представители от Кавказкия регион и Азия. Замисълът е България за първи път от много години да стане домакин на толкова голяма дипломатическа конференция. Без участието на Русия такъв форум трудно ще е успешен, обясни Станишев. Путин пък се ангажира да убеди азиатските си партньори да се включат в енергийната конференция.
Пред Владимир Владимирович Станишев настоя българското и руското правителство да наблюдават внимателно съвместните енергийни проекти, за да няма забавяне по тях.
Междувременно стана ясно, че преди срещата със Станишев Путин е имал дълъг разговор в Сочи с шефа на "Газпром" Алексей Милер и с председателя на комитета на акционерите на Nord Stream Герхард Шрьодер. Тримата обсъждали и реализацията на другия голям проект за доставка на руския газ към Европа - Северен поток. От екипа на Путин довериха, че като цяло изграждането на тръбата се развива успешно въпреки позициите на някои страни, включително и заради притесненията за екокатастрофа.
Българският премиер лобира пред домакина си и за родните строителни фирми, които пристигнаха в Сочи за Седмия международен инвестиционен форум. Сбирката официално бе открита вчера от Путин. На форума руснаците обясняват на свои и чуждестранни фирми как могат да инвестират в Сочи за подготовката на града за зимна олимпиада през 2014 г. Специален консорциум "Български строител" пък събра под една шапка 6 български големи фирми, чийто оборот за миналата година е 1 милиард лева. Путин увери, че няма проблем наши фирми да се включат в изграждането на спортните съоръжения, инфраструктурата и хотелите. Сега имаме златен шанс да се върнем обратно на руския пазар, обясни шефът на "Български строител" Валентин Николов. Основните инвеститори за превръщането на Сочи в мегазимен курорт са руското правителство, кметството в Сочи и губернаторът на Краснодарския край. Само в спортни съоръжения ще бъдат вложени поне 8 млрд. долара. Очаква се други 10 млрд. да бъдат инвестирани в региона. Сочи се намира на брега на Черно море. Въпреки студа в София Станишев кацна там на 30 градуса жега.
Палмите в Сочи съжителстват безпроблемно с елхички. Климатът напомня много на този в Монте Карло, твърдят родни бизнесмени.
Путин и Станишев се разбраха набързо и как да се уреди остатъкът от руския дълг към България. Премиерът на северната държава нареди финансовият му министър да се разбере по телефона с нашия финансист №1 Пламен Орешарски как парите да бъдат платени. Става въпрос за 38,5 милиона долара. Това означава, че Путин и Станишев сложиха точка на спекулациите през последните години, че борчът на руснаците ще бъде върнат чрез стоки като резервни армейски части например.
Двамата премиери си стиснаха ръцете и по друга тема - грандиозно представяне на нашата култура по време на годината на България в Русия догодина. Уникални спектакли се готвят за началото на февруари. За откриването на "годината" в Русия ще пристигне президентът Георги Първанов. Станишев настоя пред Путин празниците да не са само в големите градове Москва и Санкт Петербург, но и в други части на Русия.
На изпроводяк президента на Русия изпрати госта си извън сградата на резиденция "Ривиера" - до колата. На площадката пред дачата двамата дълго говориха. Путин изчака Станишев да се качи в лимузината и му помаха приятелски за довиждане.
а дали американския президент ще окаже такава чест - НИКОГА!!!
дали ще покани наши фирми да строят нещо, някъде - НИКОГА!!!
защо??? защото по-меркантилни и лъжливи приятели от щатите нямаме!
Eh, kak bi mu se iskalo na Be-Gay i toj da beshe tam i toj guz da podloji, da Putin kato svurshi sus SerGay, barem i BeGoogl-a da bude porusen))
Коментар
-
Фирмите ни се борят за по-голям олимпийски пай
Сарко препитва Станишев за Сочи
Путин обеща 500 милиона кубика газ бонус до 2010 г.
Премиерите Сергей Станишев и Владимир Путин демонстрираха приятелски отношения в Сочи
ФОТО РОЙТЕРСАнтоанета Петева
София - Сочи - София
Броени часове след срещата на Сергей Станишев с Владимир Путин в Сочи френският президент Никола Саркози позвъни в София. Господарят на Елисейския дворец се обади вчера на българския премиер, за да научи какво е обсъждано в черноморската столица на Русия. В момента Франция председателства Евросъюза.
Станишев и Саркози разговаряли по телефона за ситуацията в Грузия и Южна Осетия. Френският президент бе категоричен, че България трябва да изпълнява още по-ярка роля в диалога между Евросъюза и Русия. Саркози даде и висока оценка на експертизата, която страната ни има за ситуацията в Кавказкия регион, съобщиха от "Дондуков" 1.
Стопанинът на Елисейския дворец прати и сърдечни поздрави на Станишев за 100-годишнината от Независимостта на страната ни. Предишния ден същото направи и Владимир Путин. По време на срещата си със Станишев в четвъртък руският премиер разказал как започнали боевете в Грузия
В конфликтната зона патрулирали съвместни руско-грузински мироопазващи сили. В един момент грузинците се изтеглили и започнали да нападат руснаците. 8 от войничетата на Путин изгорели като факли.
Всъщност българският и руският премиер преговориха целия спектър от теми между двете страни по време на 90-минутния си разговор в четвъртък в Сочи. Основният въпрос логично бе енергетиката. Станишев поиска от Русия през 2009 и 2010 г. да ни праща всяка година 500 млн. кубика газ повече. Няма проблем, отговори веднага Путин. Той обясни, че е дипломатите му почти са приключили преговорите със средноазиатските им партньори за допълнителни доставки на газ и за Южен поток. Съгласувана е и формулата за цените на товарите.
Путин обеща още Русия да се включи активно и в предстоящия през пролетта форум за енергийната стабилност на Европа. Идеята за мегасбирката е на президента Георги Първанов. Българските власти искат да съберат в София между 24 и 40 държави сред които САЩ, страните от Евросъюза, Русия, представители от Кавказкия регион и Азия. Замисълът е България за първи път от много години да стане домакин на толкова голяма дипломатическа конференция. Без участието на Русия такъв форум трудно ще е успешен, обясни Станишев. Путин пък се ангажира да убеди азиатските си партньори да се включат в енергийната конференция.
Пред Владимир Владимирович Станишев настоя българското и руското правителство да наблюдават внимателно съвместните енергийни проекти, за да няма забавяне по тях.
Междувременно стана ясно, че преди срещата със Станишев Путин е имал дълъг разговор в Сочи с шефа на "Газпром" Алексей Милер и с председателя на комитета на акционерите на Nord Stream Герхард Шрьодер. Тримата обсъждали и реализацията на другия голям проект за доставка на руския газ към Европа - Северен поток. От екипа на Путин довериха, че като цяло изграждането на тръбата се развива успешно въпреки позициите на някои страни, включително и заради притесненията за екокатастрофа.
Българският премиер лобира пред домакина си и за родните строителни фирми, които пристигнаха в Сочи за Седмия международен инвестиционен форум. Сбирката официално бе открита вчера от Путин. На форума руснаците обясняват на свои и чуждестранни фирми как могат да инвестират в Сочи за подготовката на града за зимна олимпиада през 2014 г. Специален консорциум "Български строител" пък събра под една шапка 6 български големи фирми, чийто оборот за миналата година е 1 милиард лева. Путин увери, че няма проблем наши фирми да се включат в изграждането на спортните съоръжения, инфраструктурата и хотелите. Сега имаме златен шанс да се върнем обратно на руския пазар, обясни шефът на "Български строител" Валентин Николов. Основните инвеститори за превръщането на Сочи в мегазимен курорт са руското правителство, кметството в Сочи и губернаторът на Краснодарския край. Само в спортни съоръжения ще бъдат вложени поне 8 млрд. долара. Очаква се други 10 млрд. да бъдат инвестирани в региона. Сочи се намира на брега на Черно море. Въпреки студа в София Станишев кацна там на 30 градуса жега.
Палмите в Сочи съжителстват безпроблемно с елхички. Климатът напомня много на този в Монте Карло, твърдят родни бизнесмени.
Путин и Станишев се разбраха набързо и как да се уреди остатъкът от руския дълг към България. Премиерът на северната държава нареди финансовият му министър да се разбере по телефона с нашия финансист №1 Пламен Орешарски как парите да бъдат платени. Става въпрос за 38,5 милиона долара. Това означава, че Путин и Станишев сложиха точка на спекулациите през последните години, че борчът на руснаците ще бъде върнат чрез стоки като резервни армейски части например.
Двамата премиери си стиснаха ръцете и по друга тема - грандиозно представяне на нашата култура по време на годината на България в Русия догодина. Уникални спектакли се готвят за началото на февруари. За откриването на "годината" в Русия ще пристигне президентът Георги Първанов. Станишев настоя пред Путин празниците да не са само в големите градове Москва и Санкт Петербург, но и в други части на Русия.
На изпроводяк президента на Русия изпрати госта си извън сградата на резиденция "Ривиера" - до колата. На площадката пред дачата двамата дълго говориха. Путин изчака Станишев да се качи в лимузината и му помаха приятелски за довиждане.
а дали американския президент ще окаже такава чест - НИКОГА!!!
дали ще покани наши фирми да строят нещо, някъде - НИКОГА!!!
защо??? защото по-меркантилни и лъжливи приятели от щатите нямаме!
Коментар
-
има много верни неща в статията ти, а нова ме кара да питам американските подлоги, които тези дни изчезнаха вдън земя и ги е СРАМ от сребърниците , за които продадоха света на МАМОНА, та въпросите ми са:
1. КОГА РУСИЯ Е НАНАСЯЛА ЯДРЕН УДАР върху друга държава?
2. КОГА САЩ-ВАВИЛОН ще се ИЗВИНИ на ЯПОНИЯ за масовите убийства в ХИРОШИМА?
3. КОГА от ЕВРОПА ще се изтеглят "АРМИИТЕ НА МРАКА" и ще разкарат никому ненужните си бази, или пингвините се готвят за атака към ЕС от ГРЕНЛАНДИЯ?!
4. КОГА ЕС ще осъзнае, че вавилонците си гледат трилионните печалби и историческия шанс за икономическо сближаване с РУСИЯ е точно сега - не след 50 години???
Коментар
-
Ден на траур
Ден на траур
Някои самодоволни политичковци се готвят да празнуват Деня на Независимостта. Позволявам си да ви копирам нещо, което писах преди 10 години. А вие ще ми кажете дали положението се е променило оттогава.
Ден на траур по Независимостта
България празнува 22 септември като ден на Независимостта. Независима държава ли е България?
Правителството ни се командва от Международния мошенически фонд - инструмент на Световния паразитен център. Те определят цените на стоките, продавани по вътрешния ни пазар. Те определят кои предприятия да работят и кои - не. Те определят колко и какви работни места да бъдат заети. Те определят размера на нашите заплати. Те определят степента на нашите права. Или по-точно на безправието ни. Формата на образование, формата на медицинско обслужване - всичко от тях зависи. А ние си бърборим за Независимост...
По времето на "мрачния феодализъм", както разни недоучени човечета наричат Второто Българско Царство, най-големият данък бил десятъкът. Сега само данък ДПС, извинете - ДДС е 20%. Да не говорим за останалите данъци и сметки. Те са безбройни. Искат дори да плащаме за радио и телевизионните предавания на цигани, евреи и турци. Искат да плащаме за правото чужденци по дух и кръв да ни управляват в нашето собствено Отечество. Искат да предадем доброволно всичко наше на чуждоплеменната сган, която ни ненавижда. При това да го предадем с радост. И ако има нещо, на което да се учудваме, то е как Българинът изобщо смогва да остане жив.
Беше време на комунизъм. Или както тогава го наричаха на "развит социализъм". Беше време на ограничен суверенитет. Живеехме зле. Затова някои от нас се бореха за демокрация и по-човешко, по-поносимо съществуване. Борехме се и се оставихме да ни излъжат, че сме победили. Демокрацията настъпи. Така ни настъпи, че животът стана не просто тежък, а направо непоносим. Наплодилите се изведнъж от люпилните на ДС демократи и либерали ни изправиха пред прага на физическата поносимост. Тогава казахме: "Да пази Бог от комунизъм и от демокрация!".
Празнуваме нашата Независимост. Празнуваме факта, че вече нищо не зависи от нас. Празнуваме нещо измислено, също както някога празнувахме Девети септември и Седми ноември. Празнуваме нашия позор!
Празнуваме и строим паметници. Паметници на Съветската армия. Паметници на германската армия. Паметници на американската армия. Паметници на турски султани и на турски терористи, паметници на евреи - лихвари и паметници на задокеански военопрестъпници, бомбардирали мирното население на София през Втората световна война. Строим паметници на онези, които изтребваха и изтребват децата на България. Строим паметници на българоотрицателите.
Стига с тези празници! Време е за печал. Време е за битки. Време е за всенародно осъзнаване. Време е да изровим скритото оръжие и по примера на дедите да отрежем главите на поробителите. Време е да отвоюваме Независимостта, която загубихме. Ако ли не - ще бъдем осъдени да живеем във вечен траур.
Затова ли някога обявихме Българската Независимост?
септември 1998 г
http://www.vestnikataka.com/forum/in...c,13421.0.html
Коментар
Коментар