Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 13
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от wolf66не се обръщаш към мен, но вервай ми...за много от придобивките ДА.
някои от българите, за да си дойдат за по-малко от месец до България, правят еквалибристики, за да стане седмицата отпуск...до към три такива...
ето нещо от съвместна изява на двамата американски претенденти:
Обама определи като
"най-голямата морална грешка на САЩ"
че държавата не се грижи достатъчно за онеправданите и за армията си. Маккейн пък смята, че това е неспособността на Америка да се ангажира изцяло за нещо, което е по-голямо от, цитирам: "нас самите".
но...това са подробности)
Петролът не се повлия особено от "Густав"....по-хубавото е , че и еврото пада
Да видим утре насторението...тук какво ще е
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от marandiПървоначално изпратено от VBTА ето и новината!
Oil Falls on Report Gustav Won't Speed Up Before Striking Land
Bloomberg
Поне си имат социална политика за 'орицата, правят им екскурзии по 2 млн. на сеанс, а ние си имаме Масларица, тя на 40% от излишъка се мръщи)
имат си социална политика...ма за здравите, щото 45 млн. американци нямат здравна застраховка....един вид 1/5 ....дребен кахър
Неграмотен, откога 1-ят ден на месеца е показателен
Но има неща като културни и езикови различия, ниво на потребление, availability of credit,но вервай ми мечтаят да са здравно осигурени, да ползват майчинство, децата им да ходят на детски градини където се грижат за тях и ги хранят по 3 пъти дневно, могат да идат на зъболекар и т.н, .....пък и....придобивките са си за български граждани.
ще го имам предвид
сега и Густавчо ги подхвана
май трябва да им съберем хуманитарна помощ от България заедно с Ботствана, Бангладеш и т.н.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от marandiПървоначално изпратено от VBTА ето и новината!
Bloomberg
Поне си имат социална политика за 'орицата, правят им екскурзии по 2 млн. на сеанс, а ние си имаме Масларица, тя на 40% от излишъка се мръщи)
имат си социална политика...ма за здравите, щото 45 млн. американци нямат здравна застраховка....един вид 1/5 ....дребен кахър
Но има неща като културни и езикови различия, ниво на потребление, availability of credit,но вервай ми мечтаят да са здравно осигурени, да ползват майчинство, децата им да ходят на детски градини където се грижат за тях и ги хранят по 3 пъти дневно, могат да идат на зъболекар и т.н, .....пък и....придобивките са си за български граждани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от psycoholicА, вервам им! Конюктурата пазарна такваз била, разправят! ;-)
Въпросителната ми е - защо при всичките тези защитни инструменти високорисковите им фондове падат наравно с индекса, вместо по-полекинка! ;-) И кви бяха тея 2% такса на изхода, за Управление! :-)
нали си плащашBULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicА, вервам им! Конюктурата пазарна такваз била, разправят! ;-)
Въпросителната ми е - защо при всичките тези защитни инструменти високорисковите им фондове падат наравно с индекса, вместо по-полекинка! ;-) И кви бяха тея 2% такса на изхода, за Управление! :-)
нали си плащашНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
А, вервам им! Конюктурата пазарна такваз била, разправят! ;-)
Въпросителната ми е - защо при всичките тези защитни инструменти високорисковите им фондове падат наравно с индекса, вместо по-полекинка! ;-) И кви бяха тея 2% такса на изхода, за Управление! :-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от wannarockкато отворихте дума за кеша
Седма поредна седмица на изтичане на капитали от 5-те най-големи КИС
http://www.investor.bg/?id=68332
а и някои гурута прогнозираха бича есен
къде ли е истината?!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от marandiПървоначално изпратено от VBTА ето и новината!
Bloomberg
Неграмотен, откога 1-ят ден на месеца е показателенНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от marandiПървоначално изпратено от VBTА ето и новината!
Bloomberg
Мадам Сънинска,
мизерници са, ама се множат и ще се множат, а ние от "светнати" кат' тИбя само намаляваме и ще намаляваме
П.П. Само за протокола: Някой казвал ли ти е, че си оперирана от чувство за хумор? Мм .. ? - хихихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockкато отворихте дума за кеша
къде ли е истината?!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от marandiПървоначално изпратено от VBTА ето и новината!
Bloomberg
Коментар
-
като отворихте дума за кеша
къде ли е истината?!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от psycoholicМхм, интерпретации всякакви правим, а, в зависимост от отношението кеш /акциЙ! :-)
Просто ми хареса, какви надежди носи септември, същите надежди трябваше да донесе и февруари, тогава всички очакваха спад, а то взеха че ни изненадаха 4-5 месеца по-рано...BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от psycoholicМхм, интерпретации всякакви правим, а, в зависимост от отношението кеш /акциЙ! :-)
Просто ми хареса, какви надежди носи септември, същите надежди трябваше да донесе и февруари, тогава всички очакваха спад, а то взеха че ни изненадаха 4-5 месеца по-рано...
Коментар
Коментар