If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сори че трябва да го констатирам, но на БФБ останаха най-ревностните донори.
Тарикатите отдавна се изпариха , начело с флагмана Алианц
Да ... останахме глупаците. Умните избягаха.
Сори, ама и аз съм от глупавите.
И всички сме в филма - От глупав по глупав ...
Посипвайки си главата признавам,че освен гениално прост съм и алчен - ненаял се с акции... днес отново си взех и нататък пак ще си вземам! Дано са позадържим (само 1-2 месеца) така да си реорганизирам хоум-финансовата система ...
Ако не се шегуваш ще изпаднеш в много неприятна ситуация!
До половин година може и да достигнем дъното, но при сегашната глобална и с много неизвестни криза, не е ясно колко години ще бъдем в блатото.... Чак след това може да мечтаем за оживление, а за подем? Даже не смея да мечтая.
Но това е ясно на всички, с малки изключения.
А кои компании ще са в Софикс след години? Задача с повишена трудност.
Успех, но с повече консерватизъм и ..... без емоции!
Да ... останахме глупаците. Умните избягаха.
Сори, ама и аз съм от глупавите.
И всички сме в филма - От глупав по глупав ...
Посипвайки си главата признавам,че освен гениално прост съм и алчен - ненаял се с акции... днес отново си взех и нататък пак ще си вземам! Дано са позадържим (само 1-2 месеца) така да си реорганизирам хоум-финансовата система ...
Аз съм тук, щом питаш г-н Софиксов! Целият съм в акции и това е от няколко години. Купувам по малко, редовно и почти не продавам.
Не смятам да променям нищо! Винаги инвестирам с ясното съзнание, че може да загубя всичко!
Сега можете да ме спукате от подигравки и злобеене
Няма да ви се разсърдя изобщо
Пълна подкрепа!!![/quote
Въже имате ли си? А сапун за въжето?
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от Дан
Аз съм тук, щом питаш г-н Софиксов! Целият съм в акции и това е от няколко години. Купувам по малко, редовно и почти не продавам.
Не смятам да променям нищо! Винаги инвестирам с ясното съзнание, че може да загубя всичко!
Не мисля че е точно така.
Пак си неподготвен Караиванов парите които изтеглиха флагмените както ги нарече декември месец миналата година ги изтеглиха от ДФ за да ги управляват те самите, з' имат по-малко разходи ако самите те си ги управляват. Тези същите пари те ги наляха на борсата още март април пак на нашата борса.
Относно това кои са се изтеглили ще кажа според мен това са горещите пари които отидоха да си решават проблемите в тяхните държави които лично според мен са по-закъсали, з' имаха неблагоразумието да инвестират на голям марж и то в буклуци базирани на ипотеки. Последните излизания са на закъсали банки които си мислят, че ще си решат проблемите като вземат жълти стотинки от умрялата ни борса или поне така си мислят според мен пак натъртвам!!!!
Коментар