IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой избяга от борсата?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Важното е че аз и преци не сме избягали
    чудя се докога ще ги търпя и дали няма да ми се прииска по някое време да им хвърля и аз кърпата. Като скапват картоните и бфб-пазара е без перспектива, защо да им седя. Дори и импето с белите мищоци избяга от шита ...
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Важното е че аз и преци не сме избягали

Коментар

• който си иска - бяга, какво толкова, редно е да има умни хора, които да са прозряли че щом черешарската борса в кюстендил била по-важна според оня калитко - министъра- за какво да седят хората на бфб ...
        като останат 2-3ма и може да я закриват вече. Дянкков само дето се напъваше да я национализира, никакъв келепир от такива министрi като горановия - доскапаха държавния дял вътре
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          За коя борса питаш
          Спомням си как преди време, в зората на демокрацията, се мъчехме с един авер да въртим търговийка с бельо, чорапи и други таквиз работи. Та тогава част от складовете бяха с гръмкото име "Чорапена БОРСА еди коя си", "продажби на ЕДРО и... дребно". Влизаш вътре, а там най-обикновено складче с лелка, с тефтер, десетина рафта, кашони, чорапки, гащи и пр. Нищо и половина, но на вратата си пише БОРСА и толкоз... Та сега нещо взеха да ми се връщат тия спомени. Що ли?
          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
            Избяга индексния фонд, вече няма да има леко раздвижване поради ребалансирането март и септември

http://www.investor.bg/novini-i-anal...dadeni-194859/
            Според мен всички избягаха. Останахме 5 човека на кръст да се прескачаме тук и 10 във форума, които да си чешем езиците

Коментар

• Първоначално изпратено от kod123 Разгледай мнение
              избягаха чуждите инвеститори от страната.
              Избяга индексния фонд, вече няма да има леко раздвижване поради ребалансирането март и септември

http://www.investor.bg/novini-i-anal...dadeni-194859/

Коментар

Не мисля ,че има много избягали просто хората нея гледат няма кой знае какво да се гледа ,но все пак наздраве
                Tя избяга от себе си,и от нас,НО както се казваше не помня къде:
                "Ние пак сме тук"!А защо,засега отговор няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Хах, зле се чувствам. Аз съм на борсата ни нещастна след последните писания по темата от 2012. Май съм малко тъпичък, щом съм се натресъл някъде, от където всички са избягали
                  Не мисля ,че има много избягали просто хората нея гледат няма кой знае какво да се гледа ,но все пак наздраве

Коментар

• Хах, зле се чувствам. Аз съм на борсата ни нещастна след последните писания по темата от 2012. Май съм малко тъпичък, щом съм се натресъл някъде, от където всички са избягали

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      за нашата
                      То една борса мани мани

Коментар

• Аз не съм. Даже утрИ ще обсъждаме бфб с Mrsi на по кафе.

Коментар

За коя борса питаш
                          за нашата

Коментар

• За коя борса питаш

Коментар

• Нещо да кажете по въпроса?

Коментар

• ПАРАТА

Коментар

Working...