IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ви харесва в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• да...евтините жени.
    много българи от сащ,имащи проблеми с намирането на жени в сащ,си ходят бг освен,за видят родата и ако имат някой останал приятел,така и на секс туризъм.
    преди,също много бгетовци в сащ използваха и ниския стандарт на живот-работеха в сащ като шофиори за половин година,спестяваха по 10-15 хилки и после се прибираха да си живеят с тези пари в бг.
    обаче тази врътка вече отпадна,защото в бг стана по скъп живота от сащ и много българи в сащ вече няма да прекарват голяма част от времето си в бг,да си харчат доларчетата.
    а като сметнеме и че бг професията в сащ е тираджийството,а нещо виждам много фалити там,веднага след минаването на коледните празници......няма да има пари за гъзария в бг в близките години.........
    ако сложиме и бг товци в сащ,които са поизтеглили заемчета,за да "инвестират" в имоти в бг и сега требе да бачкат,че да си изплащат заемчетата в сащ.....според мои изчисления бг къмюнитито в сащ драстично ще намали екскурзийките си до татковината в близките години.
    тва само информативно за орешарски,че да знае човека с колко ще намалее валутния поток към бг от прогонени едно време емигранти.няма да са само няколкото милиарда,влизащи за покупка на имоти,които вече ги няма,ами и бая повече ще са ,поради оскъпения стандарт на живот в бг,както и кризата в сащ,която ще удари стандартния бг емигрант в сащ.

Коментар

• Re: Какво ви харесва в България

Първоначално изпратено от blamin
      Първоначално изпратено от osoitza
      Поради горните причини а и много други не мисля да се местя И ИНВЕСТИРАМ всичките си пари България!
      абсолютно си прав - значи ставаме двама
      вие така ли избрате къде да инвестирате хубави жени , готини хора .. ама това ,че няма никаква икономика , няма проблем , нали има природа , кво пък само дет и тя скоро ще замине , заедно с всичко останало

Коментар

• чакай чакай , те тия неща дето си ги казал .. ми то навсякъде има хубави жени , хубава кухня , готини хора и т.н. все общи приказки ..

Коментар

• Re: Какво ви харесва в България

Първоначално изпратено от osoitza
          Поради горните причини а и много други не мисля да се местя И ИНВЕСТИРАМ всичките си пари България!
          абсолютно си прав - значи ставаме двама

Коментар

• Естествено Жените

Коментар

• Какво ви харесва в България

Знам че това е икономически форум. Но не може само отрицателни неща да се пишат. Мисля че една група хора се опитва съзнателно да депресиа хората още повече! Гледам тука негативна след негативна тема за България.
              Вярно има много кофти неща в нашата мила родина, но има и положителни поне за мен . Нека гледаме малко позитивно.

приемрно
              1. Страхотна природа - ние я приемаме за даденост , но тя не е и трябва да си я пазим.
              2. Готини хора, да, не са всички такива, но аз съм доволен от приятелите си, интелигнетни, умни хора, да с недостатъци но не с прекалено много. Мога да кажа че по голямата част от хората с които съм работил за скромните 5-6 години са били готини. Не съм живял с чуждбина но постоянно контактувам/работя с чужденци(американци, канадци, японци до сега) и се радвам особено много че работя предимно с българи.
              3. Хубава кухня/храна. Трябва човек да поживее малко в щатите/канада и ще го оцени. да не говорим че продукта на техния брутален капитализъм са едни прасета - всичките ми познати след като се върнат от щатите/канада са напълняли поне с 4-5 КГ едва за няколко месеца. Аз не искам да изглеждам като ПРАСЕ!!!
              4. Хубави жени...(жените във форума да кажат за мъжете)

въпрос на време(макар и дълго) парите да почнат все повече да се стичат към тези които имат акъл в главата и все по малко към тези с монополно положение/мафията/. Парите харесват умните и пробивни хора каквито тук има и рано или късно нещата ще си дойдат на място.

за да останат хора в България
            Working...
            X