IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли фалирали Софикс-компаний заради световната криза?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• а до края на 2052 година? може би!

Коментар

• Аз предлагам нЕкои хора да станат иззад компютъра и да поледнат какво става из страната.....че на шарения екран лесно се ловят идеи от въздуха за икономиката...

И бих препоръчал на всеки инвеститор с лабилни нерви (99% от тези тука) въобще да не четат в този форум.

Между другото, по време на Голямата Депресия 75% от американците са считали, че живеят добре. Не знам, май не са мислили за аокалипсис на икономиката си...

Коментар

• ъъъ я бегъи в някуй фором за правуписъ ни нъ учи нас

Първоначално изпратено от Остап Бендер
        Неграмотно говедо, не можеш ли поне темата да напишеш без правописна грешка?

А иначе фалити ще има но не заради кризата.

Коментар

• Първоначално изпратено от капитан Немо
          Typak negramoten! Zashto ne sloji zapetajka!
          А иначе фалити ще има, но не заради кризата.
          Защото запетайката ти я наврях дълбоко в задника. А ти явно си я изсрал на мястото и.

Коментар

• Вятъров ви рече. Не виждам причина някоя добра Българска компания да фалира, щото фалирали няколко чек.джийски бамки в Америка. Какво общо едното со другото?
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
              Неграмотно говедо, не можеш ли поне темата да напишеш без правописна грешка?

А иначе фалити ще има но не заради кризата.
              Typak negramoten! Zashto ne sloji zapetajka!

А иначе фалити ще има, но не заради кризата.
              "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Ще има.
                Ще има и изкупени на безценица, поради ..... хрема, грип или нещо венерическо...

И като цяло Софикс в този му вид, с тези отличници, ще отиде в историята, както ЛЕКС, навремето.

Това е живота, всичко тече и се променя, а при криза - тотално.

Коментар

• време е КФН да номинира някое говедо!!!???

Коментар

• 1anti , живеем в интересно време ..... как ще се отрази идеите на големите ... на нашата икономика...Интересно е външното финансиране на големите проекти при ликвидната криза.... даже и Белене.... , а оттам и на нашите подизпълнители...

Коментар

• Ами при условие, че има 4 банки в индекса, май вероятността да има фалити не е толкова малка.

Някои от холдингите също са ми съмнителни (пътищата например). Но това не е заради кризата.:-)

Коментар

• монти, за банки въобще не говоря. Там съм по-сигурен и от правителството ) За първи път абсурдната страна в която живеем има полза от това, че е неразвита от към субдеривати и други неолиберални щуротии. Дори ми се ще да свалят мзр на 10% за да направят по-големи печалби от тази криза Но как ще контролират да не се изсипе навън ресурса не знам...

Коментар

• Ами то кризата още не е започнала в БГ! А когато това се случи,не ми се мисли за българските компании и фирми. Една след друга ще фалират. Въпросът е не дали ще фалират,а коя ще е първата. Дали някоя букмейкърска къща би се съгласила да се залага за първата фалирала БГ компания вследствие на световната криза!

Коментар

• С риск да ви досадя ,че се намесвам в разговора..., но ако има фалирали банки в БГ , ще има фалирали и големи предприятия .... лично мнение ...към края на 2009 г. дано не става ... защото вечи сме минали оттам ...Мойте очаквания са , не че някой го интересува ... да намерим дъно ... да възстановим някои и друг процент ...и след това дълго време почивка ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
                              средносрочен за мен е 3-5 както и да е . Ветре кучето ти май е фен на мечките на тези нива и кеш е поизровило от някъде знам, че и то е на моето мнение, както и други, но поради морални съображения не ще да лае по биците дори и в някои по-рискови компании
                              принципно ми е болно да гледам как кляка индекса, независимо дали имам или нямам акции в някои дружества. В някои имам, в някои нямам. Нашият индекс реагира за 1 г. с по-голяма скорост на кризата която дойде отвън, отколкото Дау. От друга страна например не виждам полза за малките играчи точно сега да се пускат късите, и някви интрадей къси /докато в Америка ги спираха/ и понеже имам и по-различно мнение и по някои други въпроси, не ми се коментира чак толкова във форума, освен ако е неангажиращо, но и се притеснявам пък, че някои да не го приемат ангажиращо, така, че избягвам коментариите по фундаменталните въпроси. Тук се включих най-вече, колкото да спомена, че както миналата година биците прекаляваха с очакванията, би могло така да се окаже и с прекалено мечите очаквания, т.е. да не се пракалява и с мечите очаквания /както си мисля, че се получава в някои теми/

Коментар

• средносрочен за мен е 3-5 както и да е . Ветре кучето ти май е фен на мечките на тези нива и кеш е поизровило от някъде знам, че и то е на моето мнение, както и други, но поради морални съображения не ще да лае по биците дори и в някои по-рискови компании

Коментар

Working...
                                X