а до края на 2052 година? може би!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли фалирали Софикс-компаний заради световната криза?
Collapse
X
-
Bobi75
Аз предлагам нЕкои хора да станат иззад компютъра и да поледнат какво става из страната.....че на шарения екран лесно се ловят идеи от въздуха за икономиката...
И бих препоръчал на всеки инвеститор с лабилни нерви (99% от тези тука) въобще да не четат в този форум.
Между другото, по време на Голямата Депресия 75% от американците са считали, че живеят добре. Не знам, май не са мислили за аокалипсис на икономиката си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерНеграмотно говедо, не можеш ли поне темата да напишеш без правописна грешка?
А иначе фалити ще има но не заради кризата.
А иначе фалити ще има, но не заради кризата."НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."
Коментар
-
монти, за банки въобще не говоря. Там съм по-сигурен и от правителството) За първи път абсурдната страна в която живеем има полза от това, че е неразвита от към субдеривати и други неолиберални щуротии. Дори ми се ще да свалят мзр на 10% за да направят по-големи печалби от тази криза
Но как ще контролират да не се изсипе навън ресурса не знам...
Коментар
-
Ами то кризата още не е започнала в БГ! А когато това се случи,не ми се мисли за българските компании и фирми. Една след друга ще фалират. Въпросът е не дали ще фалират,а коя ще е първата. Дали някоя букмейкърска къща би се съгласила да се залага за първата фалирала БГ компания вследствие на световната криза!
Коментар
-
С риск да ви досадя ,че се намесвам в разговора..., но ако има фалирали банки в БГ , ще има фалирали и големи предприятия .... лично мнение ...към края на 2009 г. дано не става ... защото вечи сме минали оттам ...Мойте очаквания са , не че някой го интересува ... да намерим дъно ... да възстановим някои и друг процент ...и след това дълго време почивка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1antiсредносрочен за мен е 3-5както и да е . Ветре кучето ти май е фен на мечките на тези нива
и кеш е поизровило от някъде
знам, че и то е на моето мнение, както и други, но поради морални съображения не ще да лае по биците дори и в някои по-рискови компании
Коментар
Коментар