Първоначално изпратено от kif
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песимизъм на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от AleeДнес пак надолу, независимо от всичко. Със или без 700 милиарда нещата продължават да се насират.
По-добре ужасен край, отколкото ужас без край.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛеонидПървоначално изпратено от Й. В. СталинПървоначално изпратено от Червени БоклуциЩе купувате друг път...сега като ви свалим от власт ще ви изземем всичките пари, които откраднахте от българския народ!
Бой по комунистическата сган!
Никак не съм комунист, но ще възползвам от вас, Червени Боклуци, от вас - които мечтаете да се срине индекс и държава.
Каква е разлика, дали сган е червена или синя?? Бой по синя крадлива сган!
Как не съм се сетил и аз за нещо такова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от buluserПървоначално изпратено от Петър КараиванoвУтре отново ще плющят здрави шамари на БФБ ако продължават да клизмят със същото темпо Дау.А може и да е по-страшно ако червенината се пренесе и в Азия тази нощ.
...така, че от тук нантатък този, който ще се кичи с "АЗ, КАЗАХ ЛИ ВИ?" ще трябва да обяви началото на новия тренд ... а до тогава - поздравления на позналите "ЦЕЛ 750"
ПС
... и понеже не е ясно "има ли пилот в самолета" ... нова под 750 също не са пророчество - да сме наясно ...
... бих искал да обвиня "международното положение"... плашливите инвеститори... неразвития БГ пазар... .... НО, не би...
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluserПървоначално изпратено от Петър КараиванoвУтре отново ще плющят здрави шамари на БФБ ако продължават да клизмят със същото темпо Дау.А може и да е по-страшно ако червенината се пренесе и в Азия тази нощ.
...така, че от тук нантатък този, който ще се кичи с "АЗ, КАЗАХ ЛИ ВИ?" ще трябва да обяви началото на новия тренд ... а до тогава - поздравления на позналите "ЦЕЛ 750"
ПС
... и понеже не е ясно "има ли пилот в самолета" ... нова под 750 също не са пророчество - да сме наясно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Й. В. СталинПървоначално изпратено от Червени БоклуциЩе купувате друг път...сега като ви свалим от власт ще ви изземем всичките пари, които откраднахте от българския народ!
Никак не съм комунист, но ще възползвам от вас, Червени Боклуци, от вас - които мечтаете да се срине индекс и държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвУтре отново ще плющят здрави шамари на БФБ ако продължават да клизмят със същото темпо Дау.А може и да е по-страшно ако червенината се пренесе и в Азия тази нощ.
ПС
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛеонидПървоначално изпратено от Й. В. СталинПървоначално изпратено от Червени БоклуциЩе купувате друг път...сега като ви свалим от власт ще ви изземем всичките пари, които откраднахте от българския народ!
Как не съм се сетил и аз за нещо такова.life is simple and clear when you make the right choices
Коментар
-
Първоначално изпратено от Й. В. СталинПървоначално изпратено от Червени БоклуциЩе купувате друг път...сега като ви свалим от власт ще ви изземем всичките пари, които откраднахте от българския народ!
Как не съм се сетил и аз за нещо такова.
Коментар
Коментар