Първоначално изпратено от Ебльо Еблев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песимизъм на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеАаа измъкна я от предисподнята.
Всъщност това е оригиналната тема мисля после се пояни за да я конкурира темата за Оптимизъм на БФБ!!!Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от BorsalinoПървоначално изпратено от Jason_ThornТемаа върви добре, Атила е тук гледам и Пешката е драснал, супер. Сега ако се появи и форекс мастърчето с неговия депозит, картинката ще е пълна
А за днес аз прогнозирам БФБ на -3.78%
Мятах боб сутринта и това излезе.
Respect!Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinСамата поява в такъв голям форум на тема като тази може да се счита за повратна точка.Мисля,че е много вероятно да сме близо поне до няколкомесечно дъно.
Психология - какво да я правиш ?Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от Jason_ThornПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Jason_ThornПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от Jason_ThornЯ боба не позна днес, бая повече е срива.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Модератора,
няма нужада от две теми с близки заглавия и еднаква тематика.
Това няма да подпре борсата :-(
Така, че да се постъпи както други дублирани теми - едната да се заключи и да се насочи към другата.
Аз лично смятам че по-старата трябва да остане.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_ThornПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Jason_ThornПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от Jason_ThornЯ боба не позна днес, бая повече е срива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Jason_ThornПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от Jason_ThornЯ боба не позна днес, бая повече е срива.
П.П. Между другото скивай как ще позная днеска софикс. Пък ти си продължавай да зареждаш на промоции.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Jason_ThornПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от Jason_ThornЯ боба не позна днес, бая повече е срива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Jason_ThornПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от Jason_ThornЯ боба не позна днес, бая повече е срива.
Коментар
Коментар