Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песимизъм на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеКво за Фазерлес?Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеВървим към оправяне аз ви казвам.
Всеки ден нов скандал. То не бе ОЦК, Софарма, Фондовете на Стандарт, Борсата с двата сайта и индексите, Комисията за финансов надзор. Фазерлес пропуснах да до пиша и Холдинг пътища и зърнени храни ако има още до пишете.
И това е в рамките на месец.
Коментар
-
ДФ Златен лев индекс 30 ще си купи акции от Енергони, Сила холдинг и Химснаб
http://www.investor.bg/analizi/361/a...imsnab,131628/
Причината е тривиална и се корени в правилника на фонда, който трябва да покрива компаниите в индекса BGTR30.
Утре Енергони ще е в Sofix и пак причината ще е тривиална за фондовете.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Вървим към оправяне аз ви казвам.
Всеки ден нов скандал. То не бе ОЦК, Софарма, Фондовете на Стандарт, Борсата с двата сайта и индексите, Комисията за финансов надзор. Фазерлес пропуснах да до пиша и Холдинг пътища и зърнени храни ако има още до пишете.
И това е в рамките на месец.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениетака е, Мажо е важно какво прави
препоръчвам и аз да се гледат отчети с период назад от 10 г., както и поведението на Мажо..много е важно и борсовата история на дружеството...аз лично харевам такива от зората на БФБ
В последно време мажоритари с извратено мислене да искаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение"Ръководството" на eБеФеБе съвсем изтрещя, сменя читави компании за избушеняци...
Тва е ебати и гаврата.
Не е препоръка все пакРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеЩом стигнахме АДСИЦИ да пълнят Sofix и BG40 значи стигнахме дъното.
Моля коментара ми да не се приема като намек за покупка щото повечето акции дъно нямат.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
Коментар