Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песимизъм на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСимов браво имаш добри попадения в карикатурите
Цяла камара картинки с човека с телевизора вероятно всичките са 100 за са са постнати само 50. И тоя дето ги е рисувал е някакво пълно куку щото има за каквото се сети човек картинка. Няколко хиляди картинки нарисувани само от тоя автор свързани с борсата.
Ами аз много много не ги виждам положителни нещата поне за са за тва няма как и картинките да секнат.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Един истински песимист не посещава темата за оптимизма. Аз не съм от месеци дори натискал темата за да видя какво се пише там.
И съм убеден, че темата за Песимизъм се чете 10 пъти повече от Оптимизма въпреки, че не се пише много тук. Просто хората ако е нещо хубаво ще го разберат и не се напрягат много да го четат. Но ако е нещо лошо веднага се тича да се прочете какво е.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеmajko мила, ето до какво може да доведе инвестирането в Патоците - кур на общо основание. Симов осъзнай се, овреме. Може да се сгъбясате като химко и меком Сам си пишеш тук - това е меко казано ненормалноМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
Коментар