IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Орфей клуб Уелнес (OWJ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук става нещо. Хората в хотела са с връчени предизвестия. Май групата е "Г" - подобни неща се случиха с ФК "Родопа - Смолян"
    Last edited by SM_user; 22.10.2010, 16:56.

Коментар

• Орфея падна в В-група

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        тук какви цени имаше днес... 5-6-7 стотинки за акция

Коментар

• Дневен оборот - 1 лев?
          Какво става тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от bond009 Разгледай мнение
            когато свършат подаръците цената ще е друга
            аре сеа, къде надолу повече? аз очаквам друго развитие, но какво, не знам...

Коментар

• Когато свършат подаръците цената ще е друга

Коментар

• тук какви цени имаше днес... 5-6-7 стотинки за акция

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• не се ебавай с химко - най-коравата акция на бфб
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от SM_user
                    Абсолютно точно колега markov,
                    тук са използвани методите на руския учен Нагоденко.
                    Интересно какво щяха да направят ако бяха набрали не 4 хил.лв, а 4 млн. лева с идеята за увеличаване на капитала ?
                    Ясно е, че през годините се сменят имената на фирмата, начина на стопанисване и доста честа смяна на хората в управлението, добавят се неща (думи) като уелнес-продукти (даже се говори за патентоване и франчайзинг на тези продукти - смях!).
                    А насреща - нищо!
                    имаше някаква фурна с огледало, която готви със слънчева енергия.
                    Според феникса, който ловеше баламурници, е яка акция, незнам, как стана така, че подмина Химко ))) не е препоръка

Коментар

• Абсолютно точно колега markov,
                      тук са използвани методите на руския учен Нагоденко.
                      Интересно какво щяха да направят ако бяха набрали не 4 хил.лв, а 4 млн. лева с идеята за увеличаване на капитала ?
                      Ясно е, че през годините се сменят имената на фирмата, начина на стопанисване и доста честа смяна на хората в управлението, добавят се неща (думи) като уелнес-продукти (даже се говори за патентоване и франчайзинг на тези продукти - смях!).
                      А насреща - нищо!

Коментар

• Това ми е любимата тема и любимото дружество в тоя форум.

Спад на приходите през 2009 - 3 пъти спрямо 2008.
                        Гледам в ОПР едни нетни финансови приходи - 348 хил. лева, съпоставими с приходите от основна дейност интересно от какво са ? Те общо взето оправят положението с загубата да не е драстична....
                        Загуба 35 хил лева.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Re: ГФО НА ОРФЕЙ УЕЛНЕС КЛУБ

Първоначално изпратено от SM_user
                          Колеги, трябва ми ГФО на фирмата, дали са ги публикували вече?

http://bull.investor.bg/bull/upload/041558.doc

Коментар

• Re: ГФО НА ОРФЕЙ УЕЛНЕС КЛУБ

Колега защо ти е?

Първоначално изпратено от SM_user
                            Колеги, трябва ми ГФО на фирмата, дали са ги публикували вeче?
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• ГФО НА ОРФЕЙ УЕЛНЕС КЛУБ

Колеги, трябва ми ГФО на фирмата, дали са ги публикували вече?

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                                Уел за момента виждам отляво и отдясно само по една оферта - купува на 0.20 и продава на 1.02. Очаквах поне фиическите лица да искат да си продадат акциите в началото, все пак по тази позиция има доста миноритари още преди IPO-то.
                                Фениксе, какво стана с Великата инвестиция бре ??? )) 8 стинки/акцията, кво й плащаш ??? )) Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X