If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди пиех ракия и замезвах с домати от градината.Сега минах само на домати.
Преди биех жената,сега тя ме бие.
Мале на тебе май най-зле ти се е отразило
не си зле - представи си банката да ти беше взела градината, а жената да отиде там където има сигурност и благополучие!?
пак имаш градина и жена (дано е умна и... хубава ) ...
Отрази ми се, вече не съм "борсов тарикат" в БГ, ами Angestellter in Oesterreich!
Но поне излезнах от лудницата навреме....горе долу! :-)
От тука имам по-добър поглед над нещата и съм по-уравновесен с forex-a.
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от workcoholic
Първоначално изпратено от Pitagor
1. Падна ми кръвното
2. Станах дългосрочен инвеститор
:P
верно бе и аз станах дългосрочен инвеститор
Всички подкрепят втората точка, защото в първата има една дума в повече. Вярното е:
"1. Падна ми."
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от boshko
Първоначално изпратено от Jay Gould
Отразило се е ! Темите каква кола подхожда и каква жена са сменени с "къде е най евтино?"
Така съм им ограничил харчовете на жената и дъщерята..... та чак и те почнаха да се интересуват от глобалната финансова криза....ега се оправи семейния бюджет , ама като гледат как ги ограмотяват по медиите .. мога и да икономисам и Новогодишните подаръци.... ..... и те мен да ме спонсорират ...
Доста хора въведоха валутен борд и строга отчетност в личните и семейни финанси, но може би това е добре от гледна точка на отрезвяването ни и факта, че бяхме забравили че парите не растат по дърветата. Донякъде е по-добре, че това се случи сега, а не след 2 години. Тогава щеше да е катастрофално.
ПС: пак си пия малцово уиски, с него не правя компромиси.
Отрази се : смених кръчмата (със по яка) , смених мисленето , отложих един ремонт, един проект,сдобих се с кредит,опит и злоба (спортна) за напред...
Нема да се давате пичове...
Коментар