IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отрази ли се борсовия спад на ежедневието ви.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ахам отразява се Ей го на днес почнах да вием като куче АУУУУУУУУУУУУУУУУ

Но все още не съм почнал да квичим това е добре
    Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
      (дано е умна и... хубава )
      И не много силна

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
        Първоначално изпратено от plus
        Преди пиех ракия и замезвах с домати от градината.Сега минах само на домати.
        Преди биех жената,сега тя ме бие.
        Мале на тебе май най-зле ти се е отразило
        не си зле - представи си банката да ти беше взела градината, а жената да отиде там където има сигурност и благополучие!?
        пак имаш градина и жена (дано е умна и... хубава ) ...

Коментар

• Първоначално изпратено от plus
          Преди пиех ракия и замезвах с домати от градината.Сега минах само на домати.
          Преди биех жената,сега тя ме бие.
          Мале на тебе май най-зле ти се е отразило

Коментар

• Станах по-мнителен , когато облаците започнаха да се сгъстяват.

Коментар

• Отрази ми се, вече не съм "борсов тарикат" в БГ, ами Angestellter in Oesterreich!
              Но поне излезнах от лудницата навреме....горе долу! :-)
              От тука имам по-добър поглед над нещата и съм по-уравновесен с forex-a.

Коментар

• Първоначално изпратено от workcoholic
                Първоначално изпратено от Pitagor
                1. Падна ми кръвното
                2. Станах дългосрочен инвеститор
                :P
                верно бе и аз станах дългосрочен инвеститор
                Всички подкрепят втората точка, защото в първата има една дума в повече. Вярното е:
                "1. Падна ми."

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                  Първоначално изпратено от Jay Gould
                  Отразило се е ! Темите каква кола подхожда и каква жена са сменени с "къде е най евтино?"
                  Хахахахах да

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitagor
                    1. Падна ми кръвното
                    2. Станах дългосрочен инвеститор
                    :P
                    верно бе и аз станах дългосрочен инвеститор

Коментар

• е.а ми се мамата

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                        Така съм им ограничил харчовете на жената и дъщерята..... та чак и те почнаха да се интересуват от глобалната финансова криза....ега се оправи семейния бюджет , ама като гледат как ги ограмотяват по медиите .. мога и да икономисам и Новогодишните подаръци.... ..... и те мен да ме спонсорират ...
                        Доста хора въведоха валутен борд и строга отчетност в личните и семейни финанси, но може би това е добре от гледна точка на отрезвяването ни и факта, че бяхме забравили че парите не растат по дърветата. Донякъде е по-добре, че това се случи сега, а не след 2 години. Тогава щеше да е катастрофално.

ПС: пак си пия малцово уиски, с него не правя компромиси.
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• nqma i temite za dohodnosta po napred na 3 meseca imashe koi kolko e na + ama sega qvno tribva da ima kolko sa na minus mnogo temi sa razmeneni!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                            Отразило се е ! Темите каква кола подхожда и каква жена са сменени с "къде е най евтино?"
                            Хахахахах да

Коментар

• Отразило се е ! Темите каква кола подхожда и каква жена са сменени с "къде е най евтино?"
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Отрази се : смених кръчмата (със по яка) , смених мисленето , отложих един ремонт, един проект,сдобих се с кредит,опит и злоба (спортна) за напред...
                                Нема да се давате пичове...

Коментар

Working...
                                X