IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

No short selling in the US and UK

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еле малеееее....

тия как се изложиха... сега да си правят извод как инвеститорите ще гледат към US и UK борсите... щом по такъв евтин начин се опитват да спрат негативния тренд....

Направо това като го прочетох ми стана лошо... та това ли е било първостепнността на тези борси....

ужас....

Да бяха направили като руснаците... държавата да застане зад пазара с определена сума... това е много по смислено и приемливо за инвеститорите... по този начин инвеститорите се чустват по сигурни... Какво е това да ти спрат "short sales"... ами то това е пълен ужас... все едно че да те "осакатят" като борсов играч...

много ми се променя мнението за тях...!!![/img]
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Re: No short selling in the US and UK

Първоначално изпратено от ssonyy
      Първоначално изпратено от Martingale
      Ebati i komunizuma.
      Как смятате-дали ще се отрази позитивно за по-дълъг период на запад!?
      Е, все пак е странична намеса, а нали уж беше демокрация и т.н. Самият факт, че се налага такава намеса, е достатъчно, за да си направим изводите, колко е зле ситуацията. А щом е толкова зле, едва ли ще се оправи, колкото и да се намесват. Просто размишления, без икономическа обосновка.
      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Re: No short selling in the US and UK

Първоначално изпратено от Martingale
        Ebati i komunizuma.
        Как смятате-дали ще се отрази позитивно за по-дълъг период на запад!?
        Нищо не препоръчвам!

Коментар

• No short selling in the US and UK

Ebati i komunizuma.
        Working...
        X