IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Миналата събота в Австрия на 20 км от Виена, зареждах дизел на 1.057 Е. Тук цената все още е на 2.30 Лева ...
    Всичко е възможно,само желание да има!
    Делян Костов ;-)

Коментар

• Докато хората си карат колите без да се оплакват, цената на горивата ще има само една посока - нагоре. Отделно, при по евтино гориво стойността на голяма част от стоките ще спадне, респективно
      по малко приходи от ДДС в хазната. Е, как тогава другарите ще вържат бюджета и ще крадат?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Не са виновни лукойл-нефтохим,недейте да насъсквате хората срещу нефтозавода,Златев,и след него,препродаването е няколко пъти,затова са такива цените,а се отчитат и на по високо и затова няма отзвук.
        Тиквата ми говори,за няколко стотин хиляди дадени за гасенето на пожарите,а не казва нищо за милионите с които ограбват хорицата ежедневно шепа хора,мазни пехливани.
        Защо няма един журналист да го попота-защо караме с най скъпото гориво в Европа??????
        Та да видите реакция тогава.
        Наистина,колко трябва да стане барел-петрол,за да падне цената с 1 стотинка!!!

Коментар

• Не са виновни лукойл-нефтохим,недейте да насъсквате хората срещу нефтозавода,Златев,и след него,препродаването е няколко пъти,затова са такива цените,а се отчитат и на по високо и затова няма отзвук.
          Тиквата ми говори,за няколко стотин хиляди дадени за гасенето на пожарите,а не казва нищо за милионите с които ограбват хорицата ежедневно шепа хора,мазни пехливани.
          Защо няма един журналист да го попота-защо караме с най скъпото гориво в Европа??????
          Та да видите реакция тогава.
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Абе много лапат беееееее
            Attached Files

Коментар

• Вчера на една бензиностанция на Газпром преди Асеновград, какво да гледам
              бензин А95 - цена 2,50лв!
              А и на останалите бензиностанции бяха подобни цените!
              Та такива цени бяха, когато петрола беше над 100$!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Дами и господа, вече сме първи

Никой не кара по-скъп дизел в Европа!!!

https://www.energy.eu/fuelprices/
                Хвала на другарите!

Трудят се здраво и резултатите са налице.
                Ваньо Танов можеше да поозапти наглостта им, но Баце му сложи юзди.
                След фиаското с Иван Костов никой дума не продумва за ценообразуването.
                Румънците си ги съдят като стой та гледай. Чакаме да видим резултата, че да се сетим.

Коментар

• Дами и господа, вече сме първи

Никой не кара по-скъп дизел в Европа!!!

https://www.energy.eu/fuelprices/

Коментар

• Мдааааааааа,петролЯ по борсите и да почнат да го подаряват,Лукойл пак ще си ни го таксува по 2,30
                    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                      Погледнете цената на бензина.Сега погледнете мен.Пак погледнете цената на бензина.И пак погледнете мен.Да, аз съм на кон.
                      Това снощи го чух по телевизора определено е добро

Коментар

• Погледнете цената на бензина.Сега погледнете мен.Пак погледнете цената на бензина.И пак погледнете мен.Да, аз съм на кон.
                        Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Очаквам да се появи и тема "А вие защо биете негрите?"
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            надежда всяка тука оставете

при лукойл се наблюдава картел между монопол и държава.

умните ни политици са наясно, че ако падне цената на горивото ще паднат и приходите от ДДС, щото и на малките деца е ясно, че лукойл е на загуба та в бюджета остават 2 пера

АКЦИЗ и ДДС (по веригата)

АКЦИЗА е фиксирана величина, а ДДС-то е функция на цената....та обективно погледнато на политиците дето искат да има пари в бюджета, че да могат да краднат от инфраструктура е добре цената на бензина да е пределно висока...точно под степен на кипене...

та така
                            чакам да станат по-нормални електрическите коли мисля да им покажа по един среден на лукойл и ддс-лапачите
                            Само не каза от кой ток ще сипваш.От този на другаря Костов марка хамерикански централи или от затворените атомни.Няма мърдане,в Булгаристан все ти е вътрешно
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              надежда всяка тука оставете

умните ни политици са наясно, че ако падне цената на горивото ще паднат и приходите от ДДС, щото и на малките деца е ясно, че лукойл е на загуба та в бюджета остават 2 пера

АКЦИЗА е фиксирана величина, а ДДС-то е функция на цената....та обективно погледнато на политиците дето искат да има пари в бюджета, че да могат да краднат от инфраструктура е добре цената на бензина да е пределно висока...точно под степен на кипене...

та така
                              чакам да станат по-нормални електрическите коли мисля да им покажа по един среден на лукойл и ддс-лапачите
                              +1
                              дА Берти ...
                              Съгласен съм с всека дума ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• надежда всяка тука оставете

та така
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X