Миналата събота в Австрия на 20 км от Виена, зареждах дизел на 1.057 Е. Тук цената все още е на 2.30 Лева ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абсурд... какво прави Лукоил???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНе са виновни лукойл-нефтохим,недейте да насъсквате хората срещу нефтозавода,Златев,и след него,препродаването е няколко пъти,затова са такива цените,а се отчитат и на по високо и затова няма отзвук.
Тиквата ми говори,за няколко стотин хиляди дадени за гасенето на пожарите,а не казва нищо за милионите с които ограбват хорицата ежедневно шепа хора,мазни пехливани.
Защо няма един журналист да го попота-защо караме с най скъпото гориво в Европа??????
Та да видите реакция тогава.
Коментар
-
Не са виновни лукойл-нефтохим,недейте да насъсквате хората срещу нефтозавода,Златев,и след него,препродаването е няколко пъти,затова са такива цените,а се отчитат и на по високо и затова няма отзвук.
Тиквата ми говори,за няколко стотин хиляди дадени за гасенето на пожарите,а не казва нищо за милионите с които ограбват хорицата ежедневно шепа хора,мазни пехливани.
Защо няма един журналист да го попота-защо караме с най скъпото гориво в Европа??????
Та да видите реакция тогава.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДами и господа, вече сме първи
Никой не кара по-скъп дизел в Европа!!!
https://www.energy.eu/fuelprices/
Трудят се здраво и резултатите са налице.
Ваньо Танов можеше да поозапти наглостта им, но Баце му сложи юзди.
След фиаското с Иван Костов никой дума не продумва за ценообразуването.
Румънците си ги съдят като стой та гледай. Чакаме да видим резултата, че да се сетим.
Коментар
-
Дами и господа, вече сме първи
Никой не кара по-скъп дизел в Европа!!!
https://www.energy.eu/fuelprices/
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеПогледнете цената на бензина.Сега погледнете мен.Пак погледнете цената на бензина.И пак погледнете мен.Да, аз съм на кон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенадежда всяка тука оставете
при лукойл се наблюдава картел между монопол и държава.
умните ни политици са наясно, че ако падне цената на горивото ще паднат и приходите от ДДС, щото и на малките деца е ясно, че лукойл е на загуба та в бюджета остават 2 пера
АКЦИЗ и ДДС (по веригата)
АКЦИЗА е фиксирана величина, а ДДС-то е функция на цената....та обективно погледнато на политиците дето искат да има пари в бюджета, че да могат да краднат от инфраструктура е добре цената на бензина да е пределно висока...точно под степен на кипене...
та така
чакам да станат по-нормални електрическите коли мисля да им покажа по един среден на лукойл и ддс-лапачитеЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенадежда всяка тука оставете
умните ни политици са наясно, че ако падне цената на горивото ще паднат и приходите от ДДС, щото и на малките деца е ясно, че лукойл е на загуба та в бюджета остават 2 пера
АКЦИЗА е фиксирана величина, а ДДС-то е функция на цената....та обективно погледнато на политиците дето искат да има пари в бюджета, че да могат да краднат от инфраструктура е добре цената на бензина да е пределно висока...точно под степен на кипене...
та така
чакам да станат по-нормални електрическите коли мисля да им покажа по един среден на лукойл и ддс-лапачите
дА Берти ...
Съгласен съм с всека дума ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
надежда всяка тука оставете
та така
чакам да станат по-нормални електрическите коли мисля да им покажа по един среден на лукойл и ддс-лапачитетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар