IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Информацията ти е прошепната от звездите... Дали правиш разлика между Лукойл-Нефтохим и Лукойл България ЕООД? На входа около 100% и на изхода около 60% на Л-Н е една скромна швейцарска компания. Който иска да се информира може да го направи, не от телевизията разбира се. А за Литаско също може да се намерят доста интересни неща, но никой не се интересува. А и да се интересува, няма медия която да го пусне

Лукойл отчет 2014г. Виж свързани лица 66стр.
    http://www.neftochim.bg/assets/compo...ports/2014.pdf

Приходи 2014г.-6 449 919 хил.лв., в т.ч. Литаско Женева 3 881 782 хил.лв. и Лукойл България 1 744 524 хил.лв.

Покупки на Л-Н, съответно Литаско Женева 6 121 074 и Лукойл България 34 010 хил.лв.
    Ами щом ти се вярва на стъкмистика-чети я,никой не може да ти забрани.
    Цифрите които съм посочил са крайни продажни на изход от нефтохима!!!
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      В момента Златев прави пари повече от всякога-маржа му е огромен!!!
      Информацията ми е,че от завода дизела излиза на 1,3 а бензина на 1,4
      Сметни колко му е печалбата, като погледнеш колонката утре
      Информацията ти е прошепната от звездите... Дали правиш разлика между Лукойл-Нефтохим и Лукойл България ЕООД? На входа около 100% и на изхода около 60% на Л-Н е една скромна швейцарска компания. Който иска да се информира може да го направи, не от телевизията разбира се. А за Литаско също може да се намерят доста интересни неща, но никой не се интересува. А и да се интересува, няма медия която да го пусне

Лукойл отчет 2014г. Виж свързани лица 66стр.
      http://www.neftochim.bg/assets/compo...ports/2014.pdf

Приходи 2014г.-6 449 919 хил.лв., в т.ч. Литаско Женева 3 881 782 хил.лв. и Лукойл България 1 744 524 хил.лв.

Покупки на Л-Н, съответно Литаско Женева 6 121 074 и Лукойл България 34 010 хил.лв.
      Last edited by Макс; 30.01.2016, 00:06.

Коментар

• [QUOTE=MILOM;1059940711]
        Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        За Яхниева знаем как си прави материалите
        това са и поръчали ,това прави
        ама ти що се хващаш като шаран на тая въдица
        айде да изчислим един малък танкер как се продава през една бензиностанция
        за колко време
        няма начин да не е свързан с ИДИЛ Марешки-мен ако ме питаш,може и главатар да им е
        Миломе,Стига глупости(уж не си просто момче),дръж се нормално,кой е казал,че Марешки купува от ИДИЛ???
        ТОЙ КУПУВА ОТ ТУРЦИЯ!!!
        А тя от къде купува,оставям на въображението ви.
        Въпроса е защо е такава цената-ами защото е намерил евтино от къде да купи.
        Нали не си мислите,че е на загуба на тия цени,или кара на "0" за да е в играта????

В момента Златев прави пари повече от всякога-маржа му е огромен!!!
        Информацията ми е,че от завода дизела излиза на 1,3 а бензина на 1,4
        Сметни колко му е печалбата, като погледнеш колонката утре
        Last edited by hemilio; 29.01.2016, 23:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
          за колко време
          няма начин да не е свързан с ИДИЛ Марешки-мен ако ме питаш,може и главатар да им е
          Eто - исторически шанс Лукойл да победи ИДИЛ - да пусне горивото по-евтино от Марешки, в цялата страна. И танкерите от ИДИЛ ще спрат
          Go Lukoil GO
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• [QUOTE=hemilio;1059940689]
            Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            Урода ЛукойлНефтохим е собственост около 85% на Холандска офшорка.

Ко каза,ко?????????
            То бива свободни съчинения ама , не се бях смял така отдавна благодаря.

Такааааааа,някой гледа ли днешното разследване на Валя Ахчиева,за това от къде идват танкерите акостиращи във Варна????

Ами да много е просто,като ти го обеснят,и то с факти.
            Та горивата акостиращи във Варна минават фиктивно през Гръцко пристанище,уж данъчен склад,а иначе си идват от едно пристанище на Турция съвсем близо до Сирийската граница
            А сега загряхте ли защо на марешки му излиза сметката??????
            За Яхниева знаем как си прави материалите
            това са и поръчали ,това прави
            ама ти що се хващаш като шаран на тая въдица
            за колко време
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Марешки прави минимум 10 стотинки на литър

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Прав си.
                Лукойл няма нищо общо нито с Русия, нито с руски олигарси.
                Мамун даже май са американци

Коментар

• [QUOTE=Макс;1059940469]Урода ЛукойлНефтохим е собственост около 85% на Холандска офшорка.

Ко каза,ко?????????
                  То бива свободни съчинения ама , не се бях смял така отдавна благодаря.

Такааааааа,някой гледа ли днешното разследване на Валя Ахчиева,за това от къде идват танкерите акостиращи във Варна????

Ами да много е просто,като ти го обеснят,и то с факти.
                  Та горивата акостиращи във Варна минават фиктивно през Гръцко пристанище,уж данъчен склад,а иначе си идват от едно пристанище на Турция съвсем близо до Сирийската граница

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    Урода ЛукойлНефтохим е собственост около 85% на Холандска офшорка. На входа и на изхода на Л-Н е Литаско-Женева, съответно на входа 98%, на изхода около 55%.

ЛукОйл България ЕООД е на изхода на Л-Н с около 33% и прави абсолютно същото, което правят Шел, ОМВ, ЕКО...
                    Прав си.
                    Лукойл няма нищо общо нито с Русия, нито с руски олигарси.

Коментар

• Атентатът срещу Марешки-взривът на картела http://ovarna.bg/ot-upor/atentatut-s...ut-na-kartela/
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                        Ако това се случи, цената на газта ще падне значително, защото много хора ще почнат да я пикаят.
                        буха ха хаха!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                          Картелът отговори на Марешки в духа на 90те - взривиха му аптека в Бургас.
                          Войната ще ескалира, и единственият начин да се предотврати това е - да отвори няколко бензиностанции веднага че да постави урода Златев и мутанта Лукойл пред свършен факт.
                          А аз си мисля, че фактът, че досега не е отворил втората, и не е закупил друга е показателен, че или държавата му пречи с все сили, или не е сериозен в намерения си /направи си голяма реклама, ако трябва да бъде циничен/. Надявам се да не е второто
                          Урода ЛукойлНефтохим е собственост около 85% на Холандска офшорка. На входа и на изхода на Л-Н е Литаско-Женева, съответно на входа 98%, на изхода около 55%.

ЛукОйл България ЕООД е на изхода на Л-Н с около 33% и прави абсолютно същото, което правят Шел, ОМВ, ЕКО...
                          Last edited by Макс; 29.01.2016, 12:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                            Докато не отвори в София. нищо не прави.
                            Толкова ли не може да купи една готова и да и смени боята...
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                              Картелът отговори на Марешки в духа на 90те - взривиха му аптека в Бургас.
                              Войната ще ескалира, и единственият начин да се предотврати това е - да отвори няколко бензиностанции веднага че да постави урода Златев и мутанта Лукойл пред свършен факт.
                              А аз си мисля, че фактът, че досега не е отворил втората, и не е закупил друга е показателен, че или държавата му пречи с все сили, или не е сериозен в намерения си /направи си голяма реклама, ако трябва да бъде циничен/. Надявам се да не е второто
                              Докато не отвори в София. нищо не прави.

Коментар

• Картелът отговори на Марешки в духа на 90те - взривиха му аптека в Бургас.

Коментар

Working...
                                X