IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Още с появата му, конкуренцията му във Варна доста се притесни и бяха какви ли не басни и заплахи, та знам ли. Може сега да им е дошло това на ум.. Да го плашат с араби, въпреки, че той едва ли се е притеснил от великия арабски, потаен инвеститор.
    На мен подобна заплаха ми звучи доста глупаво. Ми ако дойде потайния инвеститор, то най-вероятно на пазара да останат инвеститора и... Марешки,
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Кой да стресне Марешки, ако това са сегашните играчи ще си го вкарат много надълбоко, и няма мърдане тогава с цените.
      Още с появата му, конкуренцията му във Варна доста се притесни и бяха какви ли не басни и заплахи, та знам ли. Може сега да им е дошло това на ум.. Да го плашат с араби, въпреки, че той едва ли се е притеснил от великия арабски, потаен инвеститор.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

СА вече изнася петрол за Европа, но относно новината може и да е фейк, който са пуснали на нейния автор. Понеже донякъде го познавам, че проверя по какви начини са му съобщили за арабския инвеститор и ще мисля вече дали е истина или не. Подозрително ми е, че дори не се споменава кои са тия инвеститори... Тоест има нещо мътно и нищо чудно да е само фейк, за да се опитват да стреснат Марешки - един вид, не се разширявай прекалено, че ще имаш голяма конкуренция.. Ще видим
        Кой да стресне Марешки, ако това са сегашните играчи ще си го вкарат много надълбоко, и няма мърдане тогава с цените.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
          Те, Кувейт, СА, Катар, наистина построиха гигантски рафинерии с идеята да изнасят дизел за Азия, докато се къпеха с парите от скъпия нефт. Сега, когато икономическото забавяне е повсеместно, нищо чудно да товарят и за Европа
          СА вече изнася петрол за Европа, но относно новината може и да е фейк, който са пуснали на нейния автор. Понеже донякъде го познавам, че проверя по какви начини са му съобщили за арабския инвеститор и ще мисля вече дали е истина или не. Подозрително ми е, че дори не се споменава кои са тия инвеститори... Тоест има нещо мътно и нищо чудно да е само фейк, за да се опитват да стреснат Марешки - един вид, не се разширявай прекалено, че ще имаш голяма конкуренция.. Ще видим
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
            Аз не знам какъв бизнес прави Марешки с горивата, но чорбаджия-изедник, стана герой на народа. Нещо като Крали Марко на 21 век, де къса синджирите на монопола. Трябва да му се признае, че направи много добър ПР ход
            ПР ход ....Ама това им трябва на хората ниски цени на лекарства ,горива,храна и на битови сметки.....Няма да се учудя сега и ток да почне да продава.

Иначе вече се говори за масово ходене на камиони от Бургас до Айтос...за дда зареждат.Не знам колко е капацитета на тези две бензиностанции....
            Очаквам скоро масово да почнат да се предлагат на Марешки по-малките в бранша.Първите ще вземат някой лев....Не мога да ги мисля малките бензиностанции в района,големите са ясни....и те ще свалят цените като във Варна

Коментар

• Аз не знам какъв бизнес прави Марешки с горивата, но чорбаджия-изедник, стана герой на народа. Нещо като Крали Марко на 21 век, де къса синджирите на монопола. Трябва да му се признае, че направи много добър ПР ход

Коментар

Арабска фирма занимаваща се с горива, ще атакува българският пазар от септември. Арабите искат да навлязат с гръм и трясък в Европа... Във Варна са се спрели на огромен парцел до" Бизнес парка", където да отворят една от 6-те нови бензиностанции в страната. http://budnavarna.bg/2557
                Те, Кувейт, СА, Катар, наистина построиха гигантски рафинерии с идеята да изнасят дизел за Азия, докато се къпеха с парите от скъпия нефт. Сега, когато икономическото забавяне е повсеместно, нищо чудно да товарят и за Европа

Коментар

Арабска фирма занимаваща се с горива, ще атакува българският пазар от септември. Арабите искат да навлязат с гръм и трясък в Европа... Във Варна са се спрели на огромен парцел до" Бизнес парка", където да отворят една от 6-те нови бензиностанции в страната. http://budnavarna.bg/2557
                  Хаха, ДАЕШ отварят бензиностанция да правят сечено на руснаците
                  Ша мирише на сяра, ама нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                    Не ми се вярва,но.......

Марешки открива утре бензиностанция в Айтос

Варненският бизнесмен Веселин Марешки открива бензиностанция в Айтос. Това съобщи самият той за Бургас Topnovini.bg. Съоръжението ще заработи още утре сутринта. То ще се намира на пътя в посока Руен.

"Бензиностанцията ще е от два модула, които ще се намират от двете страни на пътя. Така ще обслужва автомобилите, пътуващи в двете посоки", каза предприемачът.

Това ще е втората бензиностанция на Марешки изобщо в страната. Тя ще предлага гориво на същите цени като тази във Варна и се очаква да удари сериозно конкурентите в бранша, които се намират в Бургаска област.

На въпрос дали смята да открива и други бензиностанции в Бургас и региона, Марешки заяви, че тук е опасно, защото „много се гърми”. Той имаше предвид взрива пред аптеката му в бл. 55 на бургаския комплекс „Славейков” на 29 януари тази година.

Относно разследването по експлозията варненецът каза, че засега не знае подробности. Скоро очаква да получи информация от полицията по случая.

http://burgas.topnovini.bg/node/659164

Марешки отваря две бензиностанции в Айтос

Публикувано от: Ваня Чечева в Бургас, България, Водещи новини 15:54 24-02-2016 0

Mareshki

На входа и на изхода на Айтос ще има бензиностанции, брандирани с логото VM Petrolium. Така бизнесменът от Варна настъпва вече уверено към Бургаска област. Според запознати, бензиностанциите ще заработят утре. А цените ще са като във Варна.

„Аз имам желание да се случат нещата и в Бургас. Оглеждам терени и в скоро време ще стъпим във вашия град. Но все пак Айтос не е далече от Бургас и спокойно шофьорите могат да се възползват от бензиностанцията.“-каза за е-Бургас Веселин Марешки. А цените на горивата ще са като във Варна-категоричен е бизнесменът.

http://e-burgas.com/archives/130640

Вярно е....Браво.....

Марешки с две бензиностанции в Айтос, шофьорите ликуват

Преди още да открие и една бензиностанция в София, Веселин Марешки открива две в Айтос, научи НП. Айтоските шофьори ликуват, темата е номер едно в града. Всички се надяват да спестят разходи за гориво и гледат с надежда към новите бензиностанции на Марешки в северния край на града.
                    Новината бързо обиколи Айтос и зарадва както обикновените водачи на МПС-та, така и собствениците на фирми за търговия, услуги, транспорт и селскостопанска техника. Сделката за бензиностанции "Роад стар", на изходната пътна артерия в посока Руен и тази срещу MASTERHAUS, била вече факт, варненският бизнесмен бил техен законен собственик. Приемането и предаването продължило три дни. Източник, пожелал анонимност, твърди че цената на покупката е 1 млн. лв, но не уточни дали това е сумата за двете бензиностанции, или милионът трябва да се умножи по две.
                    Вчера, работници монтираха новите табели на бензиностанцията срещу MASTERHAUS - Айтос. Според запознати, тази бензиностанцията ще заработи още днес. Втората бензиностанция на пътя за Руен все още няма табели, не са сменени и табелите с цените на горивата.
                    Слуховете донасят, че Марешки е купил и ресторант "Роад стар". Магазинът и хотела на комплекса оставали на сегашния им собственик.
                    Сделката се случила само дни преди Марешки да обяви, че цената на горивата в неговите бензиностанции ще падне с още 20-30 ст. за литър, а самият той сподели сериозните си намерения да се кандидатира за Президент.
                    По обясненията на Марешки в медиите, единственото, което прави, за да продава по-евтино, е по-малкият марж между цени на едро и на дребно. Това, обаче ни най-малко не интересува бъдещите му клиенти в Айтос. "Важно е, цените да са ниски, как го прави - той си знае.", коментира за общинското издание първият редови айтоски шофьор, който срещнахме на една от бензиностанциите.
                    Какви ще са цените в Айтос, дали ще се извият опашки на бензиностанции Марешки и дали другите бензиностанции в града също ще смъкнат цените, предстои да разберем още тази, или най-късно през следващата седмица, тъй като бизнесменът обещал екбензиностанции "Роад стар" да зафункционират отново съвсем скоро.
                    Освен новата бензиностанция, Марешки има и две аптеки в Айтос.

http://faragency.bg/bg/mareshki-s-dv...orite-likuvat/

Коментар

• Не ми се вярва,но.......

Марешки открива утре бензиностанция в Айтос

Варненският бизнесмен Веселин Марешки открива бензиностанция в Айтос. Това съобщи самият той за Бургас Topnovini.bg. Съоръжението ще заработи още утре сутринта. То ще се намира на пътя в посока Руен.

"Бензиностанцията ще е от два модула, които ще се намират от двете страни на пътя. Така ще обслужва автомобилите, пътуващи в двете посоки", каза предприемачът.

Това ще е втората бензиностанция на Марешки изобщо в страната. Тя ще предлага гориво на същите цени като тази във Варна и се очаква да удари сериозно конкурентите в бранша, които се намират в Бургаска област.

На въпрос дали смята да открива и други бензиностанции в Бургас и региона, Марешки заяви, че тук е опасно, защото „много се гърми”. Той имаше предвид взрива пред аптеката му в бл. 55 на бургаския комплекс „Славейков” на 29 януари тази година.

Относно разследването по експлозията варненецът каза, че засега не знае подробности. Скоро очаква да получи информация от полицията по случая.

http://burgas.topnovini.bg/node/659164

Публикувано от: Ваня Чечева в Бургас, България, Водещи новини 15:54 24-02-2016 0

Mareshki

На входа и на изхода на Айтос ще има бензиностанции, брандирани с логото VM Petrolium. Така бизнесменът от Варна настъпва вече уверено към Бургаска област. Според запознати, бензиностанциите ще заработят утре. А цените ще са като във Варна.

„Аз имам желание да се случат нещата и в Бургас. Оглеждам терени и в скоро време ще стъпим във вашия град. Но все пак Айтос не е далече от Бургас и спокойно шофьорите могат да се възползват от бензиностанцията.“-каза за е-Бургас Веселин Марешки. А цените на горивата ще са като във Варна-категоричен е бизнесменът.

http://e-burgas.com/archives/130640

Коментар

• Арабска фирма занимаваща се с горива, ще атакува българският пазар от септември. Арабите искат да навлязат с гръм и трясък в Европа... Във Варна са се спрели на огромен парцел до" Бизнес парка", където да отворят една от 6-те нови бензиностанции в страната. http://budnavarna.bg/2557

Коментар

• Нещо от днес за утре /или поне до края на седмицата/:
                          "До дни Веселин Марешки отваря втора бензиностанция"
                          http://m.fakti.bg/news/174536

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Откъде се купува такъв уред?? Линк??
                            Не адвокатствам на никого,но само ще си похарчиш парите.Ако толкова лесно (по плътност) се определя О.Ч.... нямаше да се харчат заплати за "мотористи" -това са лаборантките,които определят о.ч.,което между другото е няколко вида -по изследователски метод (в БГ и Европа) ,по моторен метод (с около 10 единици по-ниско) и смес от двата метода -в САЩ.
                            Бензин 95 октана при нас, в САЩ ще се продава като 90
                            За разлика от ракията(смес от етанол и вода) при бензина има стотици молекули и понякога тези с ниска плътност са с доста по-високо октаново - например МТБЕ е с октаново около 120 по изсл.метод но е доста лек,алкилата също е лек компонент с високо о.ч.
                            "Изобретателят" на този прибор вероятно знае,че осн.съставка на А-95 е крекинг бензин,а втората осн. съставка-бензин от реформинг е тежка и с високо о.ч....и хоп -"открил" е начин да мери о.ч.
                            Ако потопите това нещо в чист 2, 2, 4 триметилпентан то ще отчете плътност 0,692кг./л.и о.ч....под 70,а въпросния 2, 2, 4 триметилпентан е еталон с о.ч. 100
                            Измерването на плътност на дизел също не дава информация за качество на горивото,освен че зимата е за предпочитане по-лекото.
                            Всеки си има доверени бензиностанции,по-добре да си пази касовата бележка -с нея може да претендира при брутално кръщаване на горивото и да сигнализира до тези:
                            http://damtn.government.bg/index.php...mid=15&lang=bg

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Виж из руските сайтове, те са технолочно напреднала страна и имат петрол.
                              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                                Може да се монтира на автомобила като външен контролен уред на таблото.
                                Когато дойде такава кола от чужбина у нас с монтиран вече такъв, изпадаме в шок след първото зареждане на нашенска бензиностанция.
                                Съвпадения с обявени октанови стойности при търговеца и показанията на уреда естествено НЯМА.

Коментар

Working...
                                X