If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Все по очевидно става, че Марешки е политически проект!
Ако наистина искаше да прави нещо, до сега да е направил бензиностнция във всеки голям град... Но такъв растеж на загубата, ще им дойде доста на организаторите, за това си карат с 5 броя само...
Няколко окръжни града декларираха, че ще му помогнат да строи при тях, но нищо дори и не започна.
Не бърза изобщо с растежа си...
В нашия град една бензиностанциика се опита да работи по неговия модел и бе побъркана от проверки! От как я откриха преди година 3-4 месеца бе затворена. То ДАНС, ДНСК, митници, данъчни, Охрана на труда, Пожарна, Община, метрология, икономическа полиция и не се сещам за кви още ги проверяваха, а който успяха ги затвориха... и дори не продават на негови цени а само 5% под цената на останалите в града...
Та запитайте се кой му осигурява гръб на Марешки, да вирее в тия условия?
За недосетливите ще предположа:
1. Проекта Марешки се появи и разви по време на властването на БайХуй''.
2.По времето на БайХуй знаем, нищо не се случва, без личната му благословия... Да се свети името МУ, Амин!
3. ББ имаше некви контакти с шефовете на Лукойл и охраняваше май фирмата, а тя е доставчик на Марешки...
4. Янето дето щеше да уволнява ББ (както сега Марешки), му стана доверен съветник и е такъв към момента...
Пояснявам - не вярвам в Дядо Мраз , но харесвам Снежанка ...
А по темата - не го харесвам Марешки като политик , но с бензиностанциите кърти ...
Тази в София се забави, но се работи и е напреднала ... Кога ще я пуснат всички знаят, че не зависи от него ...
Спомнете си какво направиха с КТБ , когато ЦВ реши да се занимава с политика ...
Направо му се чудя на куража на Марешки.
Респект .
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Пита ме защо се плаща в брой, нищожния процент като нищо и 5 стинки ще иде в цената.С ДДС 6.
Айде сега ми кажи - Лука що свалят така, що сваля покрай Марешки, що в последните дни всички дружно рипнаха.
Що Марешки да не взима по-тънко от Лука и оттам базата за ставки да е по-ниска, та така и крайната.
Не сме му счетоводители да знаем лъже ли или има добра схема на работа.
Я по-скоро ми кажи кога Лука ще излезе у нас на печалба?
Процентът на ПОСа е минимален, направо нищожен в сравнение с големината на отстъпката при Марешки.
Например днес във Варна на Лукойл (преди Аспаруховия мост) А-95 е 2,10 лв, А-100 е 2,45 лв. Съответно при Марешки е 1,86 и 2,05 лв. Разликата е 24ст и 40ст за обикновен бензин и супера. Това да не ми го обясниш с ПОСа? Отстъпката на Лукойл колко е? 2 ст и 3 ст?
Интересното при Лукойл е че двете бензиностанции, намиращи се близо до тези на Марешки поддържат ниски цени на обикновения бензин, 1,88 лв за литър.
Пита ме защо се плаща в брой, нищожния процент като нищо и 5 стинки ще иде в цената.С ДДС 6.
Айде сега ми кажи - Лука що свалят така, що сваля покрай Марешки, що в последните дни всички дружно рипнаха.
Що Марешки да не взима по-тънко от Лука и оттам базата за ставки да е по-ниска, та така и крайната.
Не сме му счетоводители да знаем лъже ли или има добра схема на работа.
Я по-скоро ми кажи кога Лука ще излезе у нас на печалба?
Процентът на ПОСа е минимален, направо нищожен в сравнение с големината на отстъпката при Марешки.
Например днес във Варна на Лукойл (преди Аспаруховия мост) А-95 е 2,10 лв, А-100 е 2,45 лв. Съответно при Марешки е 1,86 и 2,05 лв. Разликата е 24ст и 40ст за обикновен бензин и супера. Това да не ми го обясниш с ПОСа? Отстъпката на Лукойл колко е? 2 ст и 3 ст?
Интересното при Лукойл е че двете бензиностанции, намиращи се близо до тези на Марешки поддържат ниски цени на обикновения бензин, 1,88 лв за литър.
Справедливата цена се определя от конкуренцията. Защо Лукойл не продава в цяла България на 1.88 лв."Интересното при Лукойл е че двете бензиностанции, намиращи се близо до тези на Марешки поддържат ниски цени на обикновения бензин, 1,88 лв за литър." Какво е обяснението на тази разлика в цените на бензиностанциите на Лукойл от самите тях?
Щото имаш % и за ПОС-а ако платиш с карта.
В Лука що не мога да ползвам отстъпка ако не платя кеш, отдавна съм минавал там, незнам дали е променено.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Не е възможно и сега Марешки да продава горивото с 25 ст по-евтино и да си плаща акциза и данъците. Само че е човек на Бойко и данъчните не го закачат.
И на бензиностанциите на Марешки се плаща САМО в брой. Защо ли?
Щото имаш % и за ПОС-а ако платиш с карта.
В Лука що не мога да ползвам отстъпка ако не платя кеш, отдавна съм минавал там, незнам дали е променено.
Смятам, че всички засегнати от Марешки(Лукоил и сие) са похарчили за разследвания в пъти повече от "родната полиция" и засега не са открили нищо нередно.
Далеч съм от мисълта, че Марешки е света вода ненапита, но е възможно в случая да играе чисто... засега.
Не се знае, не се знае..
Зависи какви ще са договорките червени-патриоти
А и няма да е без значение дали Марешки ще има 4 или 5%, защото за Бойко ще е е важен всеки в повече брой дУпетат
Поживем-увидем...
Ами то за Магарешки няма значение на кого ще продаде гласа си. И на червените може, и на сините може, стига да получи политически чадър да си върти далаверата.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар