http://www.ypan.gr/flash_fuel/ath.htm това е сайт за зените в солун ,за проверка на а 95 натиснете (unleaded)(s.unleaded е друго гориво което го слагат по моторите и не знам защо е по скъпо)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абсурд... какво прави Лукоил???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DAN_Първоначално изпратено от acen1975
цената на световните борси не се е вдигала при ураганите!....
Първоначално изпратено от acen1975.... в бг бензина трябва да пада и то веки ден,а не да се качва
Преди време в Италия бойкотираха продажбите на сирена, защото вдигнаха цената доста...и след десеттина дни цената се върна на предишните нива.
играя на това,че балонджиите трябва да излезнат от петрола и най-доброто излизане за тях ще бъде по време на ураганите!
с други думи-трябва им някой да купува тяхното излизане!
така и стана-макар и брокера ми да викаше,че съм луд....
в момента удари 90$.
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975
цената на световните борси не се е вдигала при ураганите!....
Първоначално изпратено от acen1975.... в бг бензина трябва да пада и то веки ден,а не да се качва
Преди време в Италия бойкотираха продажбите на сирена, защото вдигнаха цената доста...и след десеттина дни цената се върна на предишните нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DAN_Първоначално изпратено от be_googleОМВ, Петрол, Ромпетрол и ЕКО
а при тези да не с 50% по-евтино - ами акцизите, ДДС, и т.н.?
защо не пищите когато на всеки Ураган цената се вдигаше с 5-10% от корпорациите?
..а по въпроса за УРАГАНИТЕ - ами цената на световния пазар на петрола тогава не падаще, а напротив вдигаше се. Та защо да " пищим", при положение, че цената на борсата е такава. "Пищим" сега, защото цената на петрола на борсата пада, а в РБългария в рафинерията се вдига...
има няква магария-на всетовните борси петрола пада не с дни,а с часове!
бг внася по всетовни цени,следва,че бензина трябва да падне драстично и да е падал всеки ден ,в продължение на последните 4 седмици!!!!!!!!
в момента,само за последния ден петрола падна с 5 %!!!!!!!!!!!и продължава да пада!
нито путин можа да спре падането с войничката си с грузия,нито чавес може да го спре,като изгони американския посланник от венецуела,нито иранския министър можа да го спре,след като каза,че петрола не може да падне под 100$ за барел!
в бг бензина трябва да пада и то веки ден,а не да се качва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DAN_Предлагам да спрем да зареждаме на бензиностанциите на ЛУКОЙЛ. Дори една седмица да не зареждаме на тези бензиностанции - това ще е достатъчен сигнал за ЛУКОЙЛ/нефтопреработвателя/, че в РБългария има потребителска съпротива за високите ценови нива на горивата на дребно, които не контрастират с моментното състояние на световния пазар на петрол.
Аз до сега съм зареждал само /с малки изключения/ на бензиностанции ЛУКОЙЛ, но от днес се отказвам от нефтопреработвателния /руския/ монополист.
Ще си избера измежду ОМВ, Петрол, Ромпетрол и ЕКО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от milenkkНяма такива нагли руски копеленца, но за съжаление овчия народ тук ще си продължава да зарежда от лукойл ако ще и 5 лв да направят бензина. Къде е нещастното правителство и ония канален плъх станишев, защо не направят нещо тия идиоти. За какво са там само да крадат ли мамицата им мръсна.
Първоначално изпратено от amateurМоже пък да се съберем повече хора и да сложим под въпрос този абсурд, да спрем да зареждаме , другаде обаче по евтин ли е?
vsushnost az si mislq che lukoil sa se nabalbukali sus skup petrol i sega pravqt otchaqni opiti da prehvurlqt razlikata kum krainiqt potrebitel... bulgarina puk go e strah da ne se mine i ne kupuva az ot nqkolko dni sum sus syvsem malko no shte chakam nai mnogo da sipq za 20 leva da izbutam sedmicata da vidim koi shte klekne parvi no shte ima da pochakat da si napalnq dogore kakto praveh kato petrola raqstesheBusiness as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleОМВ, Петрол, Ромпетрол и ЕКО
защо не пищите когато на всеки Ураган цената се вдигаше с 5-10% от корпорациите?
..а по въпроса за УРАГАНИТЕ - ами цената на световния пазар на петрола тогава не падаще, а напротив вдигаше се. Та защо да " пищим", при положение, че цената на борсата е такава. "Пищим" сега, защото цената на петрола на борсата пада, а в РБългария в рафинерията се вдига...
Коментар
-
Първоначално изпратено от DAN_Предлагам да спрем да зареждаме на бензиностанциите на ЛУКОЙЛ. Дори една седмица да не зареждаме на тези бензиностанции - това ще е достатъчен сигнал за ЛУКОЙЛ/нефтопреработвателя/, че в РБългария има потребителска съпротива за високите ценови нива на горивата на дребно, които не контрастират с моментното състояние на световния пазар на петрол.
Аз до сега съм зареждал само /с малки изключения/ на бензиностанции ЛУКОЙЛ, но от днес се отказвам от нефтопреработвателния /руския/ монополист.
Ще си избера измежду ОМВ, Петрол, Ромпетрол и ЕКО.
Коментар
Коментар