IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цената на дизела и бензина не са високи на сравнителна база, просто доходите са много ниски. Това е причината.

Всичко друго е ала бала.

А хората преди да тръгнат да стачкуват да се запознаят с нещата и да се разберат срещу какво стачкуват, високите цени на горивата или ниските заплати.
    Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Една позната от САЩ (средния запад) току що с ужас ми казва
      Бензинът тук поскъпна --- 3. 50 $ за галон
      НЕ! на високите цени на горивата:
      http://www.facebook.com/home.php?sk=...169391766&ap=1

Списък на градовете и организацията във всеки град:
      http://www.bulforums.com/bgprotest_2...wforum.php?f=2

ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА ПЛОВДИВ
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА КЪРДЖАЛИ
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА ПЛЕВЕН
      ПРОТЕСТ ЗА ГР. ЯМБОЛ
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА ВАРНА
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА БУРГАС
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА РУСЕ
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА СЛИВЕН
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА СОФИЯ
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА ПЕРНИК
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА ВЕЛИКО ТЪРНОВО
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА СТАРА ЗАГОРА
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА МОНТАНА
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА АСЕНОВГРАД
      ИСКАНИЯ ЗА ПРОТЕСТА
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА гр. Троян
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА ПАЗАРДЖИК
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА БЛАГОЕВГРАД
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА ВИДИН
      ОРГАНИЗАЦИОНЕН ЗА ГАБРОВО

Имат и още, но ме мързи да ги качвам, защото не са още във форума им, а из Фейсбук град по град
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Една позната от САЩ (средния запад) току що с ужас ми казва
        Това не е никак евтино за там защото...
        - На практика нямат обществен транспорт.
        - Техния бензин няма акцизи и ДДС, но там ги дерат по друг начин с данъците.
        - Това е цената на тъй наречения обикновен бензин. При нас обикновиня бензин е с октаново число 95 докато там обикновиня им бензин е с октаново число 86. Едно време тук имаш един бензин на който му се казваше газьол. Е, това е обикновиня бензин там! И когато някой сравнява колко литра гори една хамериканска кола там сравнена с една европейска кола тук трябва и това да има предвид!

Така че Жей, не бързай да плюеш действителността тук и да превъзнасяш действителността там без да знаеш за какво става въпрос!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Една позната от САЩ (средния запад) току що с ужас ми казва
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
            Абе за перка не знам - някак си ще се наруши центъра на тежестта ама не мисля че ще е голям проблем да се сложи метанова уредба - щом рейсове си слагат
            Ставаш за смях.Една искра и нивата я няма.Шега с хляба не си правете щото като ви хванат задниците паяжина друга песен ще се пее.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              И да не би Лукойл да определя данъците в България? Виж си заглавието на темата и тогава давай "аргументи"...
              Абе дървено философче, на теб съм ти задал няколко въпроса в темата за Монбат но до момента не си дал "аргументи".Бягаш нали?
              Спокойно.Може да си спестиш отговорите.Разбрахме те какъв капацитет си.

Коментар

• Абе за перка не знам - някак си ще се наруши центъра на тежестта ама не мисля че ще е голям проблем да се сложи метанова уредба - щом рейсове си слагат
                Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                A перка да сложа ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
                  Общото е до там ,че данъците заемат около 60% от крайната цена на бензина в България.
                  Това пък къде го чу?
                  Данъците в БГ са едни от най-ниските в ЕС, цитирам по памет финансовия ни министър, Дянков.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
                    Общото е до там ,че данъците заемат около 60% от крайната цена на бензина в България.
                    И да не би Лукойл да определя данъците в България? Виж си заглавието на темата и тогава давай "аргументи"...
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от park Разгледай мнение
                      И аз точно това казвам, какво общо имат доходите с цената на стока която се продава на свободния пазар?
                      Това че доходите са ниски не е никакво основание да искаме и ниски цени.

Коментар

Вие направете петролопровод в Бургас пък да видим какво ще стане
                        Когато литър бензин стане 50 лева ще се молите да ви го направим... Ама няма вече да има кой да ви го прави!

Коментар

Какво общо имат тук доходите? Ти като отидеш да си купиш сирене в магазина някой на касата като плащаш да те пита, какви са ти доходите за да ти направи отстъпка?!
                          И аз точно това казвам, какво общо имат доходите с цената на стока която се продава на свободния пазар?
                          Това че доходите са ниски не е никакво основание да искаме и ниски цени.

Коментар

...
                            Както ти казах:
                            Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Аз ползвам такси, дори нямам кола и не съм шофьор, но ми е интересно какво ще стане Пък на теб ако не ти харесва протеста им, иди на някоя от сбирките и им го кажи лично
                            За руските тръби вземи си ги наври някъде.. и си ги прави на Панчерево Вие направете петролопровод в Бургас пък да видим какво ще стане Либия ще ти се види песен. Това ти е гарантирано

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            http://www.facebook.com/home.php?sk=...73206169391766

СОФИЯ - 13 март 2011 г среща на Бензиностанция OMV на бул. Г.М.Димитров - кръстовището с бул.Кл. Охридски в 18 30 ч.

ПАЗАРДЖИК - 13 март 2011 Среща в 11 30 на битака, след което цялата група зарежда бензин за стотинки, по няколко пъти. Пригответе си стотинки

БУРГАС - 13 март 2011, среща на паркинга на мола в 18 30 ч, бензиностанциите ще се определят в последствие.

ВАРНА - 13 март 2011 среща на паркинга на крайбрежната алея в 13.30 ч

ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 13 март 2011 Среща на паркинга на Практикер в 17.30 ч РУСЕ - 13 март 2011 Среща в 12,00 ч на Кауфланд (кръговото).

Подробности за протестите в раздел "събития" на групата БЕЗ НАСИЛИЕ И ОБИДИ!!! Уважаеми потребители и граждани- нека кажем НЕ! на високите цени на горивата, нека се съберем и да покажем, че ни има и сме недоволни !!! Повечето големи автофоруми са уведомени за датата- 13 Март- протеста е национален и ще се проведе в различни градове ! Всеки решава дали да излезе и да каже НЕ! или да стои вкъщи и да се оплаква ! Всичко зависи от Теб !"

http://www.facebook.com/home.php?sk=...73206169391766
                            Last edited by Jay Gould; 02.03.2011, 17:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от park Разгледай мнение
                              Ще кажете, ама доходите у нас са ниски?
                              Какво общо имат тук доходите? Ти като отидеш да си купиш сирене в магазина някой на касата като плащаш да те пита, какви са ти доходите за да ти направи отстъпка?!

Коментар

Ама вие сте много смешни... От къде накъде бензина в България трябва да е най-евтиния в ЕС?

Нещо имате ли нефтени кладенци? Нещо близко ли сте до нефтените терминали в Близкия Изток? Нещо съседи ли сте на Русия? Нещо руски петролопроводи минават ли през ваша територия?... На кое от тези неща може да отговорите с да, че да имате претенции за най-евтиния бензин в ЕС??????
                                И аз това се чудя, защо трябва горивата у нас да са евтини, след като се внасят изцяло?
                                Ще кажете, ама доходите у нас са ниски? Е ниски, ниски, колко ниски да са?

Коментар

Working...
                                X