IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Зомби посява зараза

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Ако питат мен , бих ги посъветвал да крадат докато са на власт ..защото това няма да продължи дълго ! За правителството говоря.
    Следващото правителство ще бъде на ДПС , циганите в българия искат да са турци , не искат да са българи. Електоратът на ДПС расте и не остарява , разбираш ме нали.За да имаме правителство от българи , трябва да случим на правителство което здраво да работи , да измъкне България експресно от кризата. Та ние имаме правителство , което напротив ни държи в кризата за да може някои хора да пазаруват евтино големи неща..например- банки.Въобще си обслужват някакви си интереси..интересни за тях.Единственото спасение е да променим ЕС , данъчната му система и системата за гласуване - гласува който плаща данъци , гласът тежи колкото данъци плаща данъчно задълженото физическо лице..тогава електората на ДПС ще се свие.Друг ход просто нямаме , ако искаме да запазим своята национална единтичност.
    Някак си уж всичко е логично изложено , ама нещо не му вярвам - я да видим има такава мода на запад: "...за тяхна изненада, дясноцентристката консервативна партия, която не пропуска случай да подклажда страха от "чужденеца", успя да убеди швейцарците, че минаретата са "очевиден символ за политико-религиозно обсебване на властта, поставящо под въпрос основните свободи". Роля вероятно е изиграл и страхът на швейцарците от нарастващата имиграция ..."
    ДА има - значи добре звучащите абсурди по- горе ще хванат корен -колко жалко...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Бу-у-уммм ......

В какви ли цифри се измерва загубата на Лукойл от ставащото..?

Митниците проверяват и износа на горива на фирма на Лукойл. Проверява се и друга фирма на Лукойл - „Лукойл Бункер“, която извършва износ на горива. До дни решават за лиценза на рафинерията в Бургас за данъчен склад http://www.investor.bg/news/article/120141/332.html

В момента гледам изпълнителният директор на Агенция „Митници“ Ваньо Танов по канал 3.
      Изключително приятно съм изненадан от действията на кабинета в този случай. За което и поздравления, до каквито и последици да доведе това. Тук се покланям и размахвам шапка за поздрав
      Ето ти Наредба № 3 http://mitnici.eu/?action=n&id=8832 Jay Gould а пък аз съм изключително подразнена от поредният им PR на това правителство Направо искам да ги видя как ще вземат лиценза им на ,,Лукойл Нефтохим". Цяла година спаха Танов и Монката , сега се сетиха че в рафинерията няма броячи. Интересно защо ли ?!?

kefal написа:
      Ето, цените падат, просто трябва време, не може да искаме като падне нефта след 2 часа и цените на бензина да паднат. Поне тази пролет като се качваха цените никой не ги качваше на следващия ден, дори мораториум за месец имаше, така че нека да не искаме за 2 часа да падат цените.

Бензинът и пропан бутанът поевтиняха на едро и дребно
      http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/06...edro_i_drebno/
      15 юли 2011 Предваканционно: Горивата поскъпнаха с 10 ст.
      Само за седмица цените на дребно на горивата в България се повишиха с между 8-10 стотинки. В момента литър бензин А95 се търгува за 2.46/48, толкова е и дизела. А 98 пък се продава за над 2.60 лв. за литър, показва проверка на Дневник.

Вдигането на цените на горивата е типично за сезона на отпуските, показва практиката от последните години. Нивата от последните дни са близки до тези от февруари.

Мотивите за поскъпването обаче изглеждат нелогични - за последната седмица например петролът тип брент на международните пазари се движи около 118-119 долара за барел, а днес падна под 116 долара. Единственото по-сериозно поскъпване беше между 5 и 7 юли, когато той се повиши с 6 долара до над 118, но след това се задържа и постепенно започна да пада.
      http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/07...pnaha_s_10_st/
      Last edited by коки; 17.07.2011, 01:42.
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Jay Gould

Ако питат мен , бих ги посъветвал да крадат докато са на власт ..защото това няма да продължи дълго ! За правителството говоря.
        Следващото правителство ще бъде на ДПС , циганите в българия искат да са турци , не искат да са българи. Електоратът на ДПС расте и не остарява , разбираш ме нали.За да имаме правителство от българи , трябва да случим на правителство което здраво да работи , да измъкне България експресно от кризата. Та ние имаме правителство , което напротив ни държи в кризата за да може някои хора да пазаруват евтино големи неща..например- банки.Въобще си обслужват някакви си интереси..интересни за тях.Единственото спасение е да променим ЕС , данъчната му система и системата за гласуване - гласува който плаща данъци , гласът тежи колкото данъци плаща данъчно задълженото физическо лице..тогава електората на ДПС ще се свие.Друг ход просто нямаме , ако искаме да запазим своята национална единтичност.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
          Ето, цените падат, просто трябва време, не може да искаме като падне нефта след 2 часа и цените на бензина да паднат. Поне тази пролет като се качваха цените никой не ги качваше на следващия ден, дори мораториум за месец имаше, така че нека да не искаме за 2 часа да падат цените.

молим? я виж какво пише за цената на псевдо бензинът и псевдо нафтата?
          молим?айде нема нужда

Коментар

... Тук се покланям и размахвам шапка за поздрав
            Прочети в книгата "9 мм":
            "Самоковеца подслушван в разследване за шпионаж".
            Да не би някой да прави разследване от страх да не го започне друг това разследване...
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

27.03.2011Днес разбрах за още една далавера на "Лукойл", на пристанище Варна, от която бюджета се ощетява за милони левове месечно от неплатени акцизи и ДДС
              Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              27.03.2011 Въобще не се хабя ... да взема да видя колко човека освен мен още знаят за едни танкери с дизел на Лукойл, които се разтоварват във Варна и така се пестят едни милиони от акцизи и ДДС ..И това редовно ... от кой знае колко време и години. И си мисля, щом аз го знам това, то колко ли човека нагоре по веригата са наясно и кога ли ще излезе. Предполагам малко преди изборите, защото ако това излезе в медиите, ще помете не само много висши чиновници и сума ти митничари, ами нищо чудно и целия кабинет. Добре е Бойко да вземе да изчисти малко около себе си....
              Бу-у-уммм ......

В какви ли цифри се измерва загубата на Лукойл от ставащото..?

Митниците проверяват и износа на горива на фирма на Лукойл. Проверява се и друга фирма на Лукойл - „Лукойл Бункер“, която извършва износ на горива. До дни решават за лиценза на рафинерията в Бургас за данъчен склад http://www.investor.bg/news/article/120141/332.html

В момента гледам изпълнителният директор на Агенция „Митници“ Ваньо Танов по канал 3.
              Изключително приятно съм изненадан от действията на кабинета в този случай. За което и поздравления, до каквито и последици да доведе това. Тук се покланям и размахвам шапка за поздрав
              Last edited by Jay Gould; 16.07.2011, 02:37.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• опппааа

Според energy.eu, бензинът в България е по-скъп от бензина в ЕСТОНИЯ, Кипър, ПОЛША, Румънуия и СЛОВЕНИЯ.

А дизелът ни - по-скъп от Литва, Латвия, Естония, Полша, Румъния и Словения.

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/goriva-mitni...m-9041206?nt=4

Смееех, та ми се плаче...

Коментар

• Лукоил скоро ще имат проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Нито съм левия, нито съм десния. Просто ме е яд как контрабандистите на горива манипулират лимонките протестиращи по улиците против цените на горивата. Откакто правителството реши да се харесва на откачалките и да променя наредбите за внос и търговия с горива, контрабандния внос се увеличи с пъти!
                      Това правителство и ГЕРБ като партия оцеляват до момента единствено от контрабандата. Ако я няма контрабандата (цигари и горива).....

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                        Ти да не си левия ташак на Златев, че толкова си солидарен с тази порочна ценова политика?
                        Нито съм левия, нито съм десния. Просто ме е яд как контрабандистите на горива манипулират лимонките протестиращи по улиците против цените на горивата. Откакто правителството реши да се харесва на откачалките и да променя наредбите за внос и търговия с горива, контрабандния внос се увеличи с пъти!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ето, цените падат, просто трябва време, не може да искаме като падне нефта след 2 часа и цените на бензина да паднат. Поне тази пролет като се качваха цените никой не ги качваше на следващия ден, дори мораториум за месец имаше, така че нека да не искаме за 2 часа да падат цените.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Неадекватните коментари за ценовата политика на една частна фирма...

Ако някой смята, че печалбата на Лукойл е прекомерно голяма, нека да инвестира в този бизнес. Нека си построи рафинерия, да си внася евтин нефт, да продава бензин и да прави пачките... Шо за идиотия е да гледаш в канчето на другия при пазарна икономика?!?! Щом не те устройва купувай от другаде. Зреждай от бензиностанциите на гърците или на румънците. Какъв ти е проблема?
                            Виж сега. Доста манипулативно е това което си написал. Аз може да си купувам по 1 цистерна бензин и от Азъйрбеджан за лични(фирмени) нужди, но 99% от хората немогат. Никой не гледа в канчето на другите, но е ненормално да се реагира моментално при скок в цената на петрола, а при спад, да се правят на ощипани моми. Това се нарича реципрочност. И тя неможе да бъде селективна и избирателна. Не и ако има държава, а компанията държи на доброто си име.

П.П. Ти да не си левия ташак на Златев, че толкова си солидарен с тази порочна ценова политика?

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън
                              Неадекватната ценова политика на ЛУКОЙЛ
                              Неадекватните коментари за ценовата политика на една частна фирма...

Ако някой смята, че печалбата на Лукойл е прекомерно голяма, нека да инвестира в този бизнес. Нека си построи рафинерия, да си внася евтин нефт, да продава бензин и да прави пачките... Шо за идиотия е да гледаш в канчето на другия при пазарна икономика?!?! Щом не те устройва купувай от другаде. Зреждай от бензиностанциите на гърците или на румънците. Какъв ти е проблема?
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                е, с какво плаща "голямата" бензиностанция, за да го докара петрола тук
                                Плаща с онова, което е получила от "малките" бензиностанции.

Коментар

Working...
                                X