Когато се ограбва народа това е демокрация.Когато народа ограбва грабителите това е революция.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абсурд... какво прави Лукоил???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеНе може!!.Като имотята само нагоре прайса.Така казаха имотковците.
.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеAз пък искам 8% надолу на горивата!
.
Коментар
-
[QUOTE=Xman1;а тока от ВЕИ е скъп, много скъп и ще продъжава да е така докато производители му са с гарантирана печалба за четвърт век напред (което пък е заради печатна грешка) [/QUOTE]
Чудно защо в САЩ алтернативните източници са на път да изместят напълно АЕЦ, поради значително по-ефективното производство на електроенергия. Атомната енергетика ще отпадне поради все по-нарастващите цени на инвестицията, нарастващтите цени на горивото и близкият край на неговата наличност - около 40 години.
Коментар
-
The average cost to fill up fell almost 8 percent worldwide in the last three months. Relief at the pump was not shared equally. A sharp price drop in the U.S. ,,,
http://www.bloomberg.com/slideshow/2...y-country.htmlMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеСкоро на такива като Лукойл няма да могат да си развяват байряка.Утре смятам да тествам една такава колица.
http://vromos.com/product_show.php?ProductID=227#
За да има смисъл от такива коли, трябва евтин ток...... за съжаление далаверата е във ВЕИ....... а тока от ВЕИ е скъп, много скъп и ще продъжава да е така докато производители му са с гарантирана печалба за четвърт век напред (което пък е заради печатна грешка)
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеФорексов, тук ДВИ се пишат с реалните им имена - Николай Митанкин, Даниела ..!
А по темата - на кой му пука за цената на Лукойл:
http://www.makpetrol.com.mk/index_mk.asp
дизел - 64.5 mkd
1 BGN = 31.9184 MKD
А по тяхната магистрала си за нула време в Солун (защо да пълзиш по Кресненското дефиле?)Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Скоро на такива като Лукойл няма да могат да си развяват байряка.Утре смятам да тествам една такава колица.
http://vromos.com/product_show.php?ProductID=227#
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеСпоко, ти нали си нощна смяна в Нефтохима, твоят шеф ще е доволен и някой литър от местата ви без имервателни уреди ще ти сипе на 50%.
50% от
Защо злобееш толкова не мога да разбера
П.С. Що пък да не ти го нацепя---БЕЗ ПАРИ СИ КАРАМ КОЛАТА!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Споко, ти нали си нощна смяна в Нефтохима, твоят шеф ще е доволен и някой литър от местата ви без имервателни уреди ще ти сипе на 50%.
50% отПървоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобре-гледай само да не разсърдиш Шефа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеМного слаб пример и сравнение. Точно от теб не го очаквах, което показва че нямаш доводи за поставените от мен въпроси.
Айде лека вечер от мен и приятно дежурство пред компа.
Ние простите бачкатори с шефове, запразняваме по това време и отиваме да се веселим.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Много слаб пример и сравнение. Точно от теб не го очаквах, което показва че нямаш доводи за поставените от мен въпроси.
Айде лека вечер от мен и приятно дежурство пред компа.
Ние простите бачкатори с шефове, запразняваме по това време и отиваме да се веселим.
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова е все едно да се възмущаваш, че вериги от банки в Бургас, Констанца, Солун, Австрия и Италия в една и съща секунда са вдигнали цената на долара или на златните кюлчета?!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеТи ми обясни къде е този свободен пазар за който говириш, при положение че вериги зареждащи от Бургас, Констанца, Солун, Австрия и Италия в една и съща секунда днес вдигнаха цената?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Да, ти си Господ, и затова нямаш шеф, освен правешките и съветските другари. Ако нямаше шеф, не би се занимавал на всеки 5 минути да пишаш в защита на Лукойл и да отговаряш на всяко едно мнение.
Ти ми обясни къде е този свободен пазар за който говириш, при положение че вериги зареждащи от Бургас, Констанца, Солун, Австрия и Италия в една и съща секунда днес вдигнаха цената?
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗа разлика от теб аз нямам шеф, Бангов. Не слугувам на никой. Ето защо мога да си позволя да говоря истината и само истината. Пазарът на дребно за горива е изключително развит дори и в България. Не само Лукойл но и гърци и румънци са се настанили на него... Щом печалбите са огромни то вземи кредит, купи или си построй верига от бензиностанции и внасяй горива от Германия и Австрия /щом там цените са по-тънки/ и печели на воля.
Това с което си се заел е умряла работа... Откажи се и се заеми с нещо от което има наистина смисъл!
Коментар
Коментар