IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога банковият депозит ще е по-добрата инвестиция?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от YNM
    аз съм си спекулант купувам евтино продавам скъпо
    Всички сме така ;-)
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• аз съм си спекулант купувам евтино продавам скъпо
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• А ти правиш ли разлика между инвеститор и донор?
        Ха-ха-ха!

Много е остроумен този Форекс мастър!

А ми ти бе мъжки! За инвеститор ли се имаш?

Доход от депозита - 8%

Инфлация (официална) - 15%

Губиш само накакви си 7% от "инвестицията" си!

Ама какво са те, за крупен финанов "специалист" като тебе?!

Титан на икономическата мисъл!

Ха - ха - ха!

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
          едва ли 500 лв ще го съборят примерно
          А ти правиш ли разлика между инвеститор и донор?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
            А и сте пропуснали нещо основно - % спад не е равнозначен на % повишение. При 50% изгубени, ще ви трябва 100% растеж, за да стигнете където сте били - защото дори и с отворени позиции - средствата ви са намалели два пъти. При по-големите % загуба нужният процент повишение се увеличава все повече. Като при 95% загуба е 2000%. Пък вие си чакайте акциите да поскъпнат.
            Абсолютно вярно, ама той Каро не виж ли че се бъзика тук
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• ако е вземал 100 от DEVIN какво му пречи да си ги държи до живот и 0.10ст да станат все тая едва ли 500 лв ще го съборят примерно
              "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• А и сте пропуснали нещо основно - % спад не е равнозначен на % повишение. При 50% изгубени, ще ви трябва 100% растеж, за да стигнете където сте били - защото дори и с отворени позиции - средствата ви са намалели два пъти. При по-големите % загуба нужният процент повишение се увеличава все повече. Като при 95% загуба е 2000%. Пък вие си чакайте акциите да поскъпнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Karo
                  прав си със сметките, но трябва ли да го повтаряш постоянно.
                  Повтарям го само на онези, които не могат да правят сметки...

Първоначално изпратено от Karo
                  акциите както падат, така могат и да се качат...
                  ... или да паднат още повече...

Първоначално изпратено от Karo
                  ...докато не затвориш позицията винаги има надежда да се измъкнеш с по-малка загуба.
                  ... или възможността да потънеш още повече...

:lol:

Ех, Karoooo Karo... Ако ти трябва надежда за да живееш играй тото... По-евтино е!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от Forex Master
                    Първоначално изпратено от stdmv
                    Мъка отвсякъде: Инфлация 15%, депозити 8%...
                    Това прави 7% загуба за предвидливо продали акциите си на БФБ в края на 2007 г.

По-голямата мъка: Инфлация 15%, БФБ спад с 40%... БГ инвеститорът е на загуба с цели 55%...
                    Forex,
                    прав си със сметките, но трябва ли да го повтаряш постоянно. Аз съм и на по-голяма загуба от 40% от БФБ, вече дори не ми си мисли колко, но това е само фиктивно, защото акциите както падат, така могат и да се качат, и докато не затвориш позицията винаги има надежда да се измъкнеш с по-малка загуба.
                    Все пак повечето тук сме дългосрочни инвеститори. Като не мога да изляза тази година, ето идва следващата, и тогава да не стане има време, не бързаме за никъде, и 20г. можем да чакаме, че и повече.
                    Нека да не мислим само колко уж сме били изгубили.
                    Да де, само че за теб следващото летене нагоре ще е един вид поправителна сесия за наваксване на изгубеното, докато за тези, които продадоха в началото на зимата ще е чиста печалба, дори и да изпуснат първоначалните 10-15% от покачването (ако въобще вече може да се говори за такива резки разтежи на БФБ).

Коментар

• но трябва ли да го повтаряш постоянно
                      нали за това му плащат!

да повтаря едно и също!

Коментар

Първоначално изпратено от Forex Master

По-голямата мъка: Инфлация 15%, БФБ спад с 40%... БГ инвеститорът е на загуба с цели 55%...
                        Forex,
                        прав си със сметките, но трябва ли да го повтаряш постоянно. Аз съм и на по-голяма загуба от 40% от БФБ, вече дори не ми си мисли колко, но това е само фиктивно, защото акциите както падат, така могат и да се качат, и докато не затвориш позицията винаги има надежда да се измъкнеш с по-малка загуба.
                        Все пак повечето тук сме дългосрочни инвеститори. Като не мога да изляза тази година, ето идва следващата, и тогава да не стане има време, не бързаме за никъде, и 20г. можем да чакаме, че и повече.
                        Его на, те тоз го чакам цял ден да се появи и да изтърси поредната дивотия. 20 години ли ще чакаш бе пиле, евала на таквизи инвеститори. Хвала че си такъв мощен да можеш да покриш неограничена загуба. А за тези 20 години де ще чакаш. ползичките де ще пропуснеш ако си връткаш париците другаде, как ще ги компенсираш. Ами (да не дава господ) ако ритнеш камбаната преди да минат тези 20 години. Кво прайм ?
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master

Forex,

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv

Коментар

• Така или иначе, не е добре всички яйца да са в една кошница ...

Коментар

• Мъка отвсякъде: Инфлация 15%, депозити 8%...

Първоначално изпратено от Cleo
                                Това, което може да се твърди със сигурност е, че в момента депозитите са по-доходоносни от взаимните фондове. За повечето участници на борсата участието става чрез взаимен фонд, и в този смисъл твърдението е вярно.

Коментар

Working...
                                X