Първоначално изпратено от YNM
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога банковият депозит ще е по-добрата инвестиция?
Collapse
X
-
А ти правиш ли разлика между инвеститор и донор?
Много е остроумен този Форекс мастър!
А ми ти бе мъжки! За инвеститор ли се имаш?
Доход от депозита - 8%
Инфлация (официална) - 15%
Губиш само накакви си 7% от "инвестицията" си!
Ама какво са те, за крупен финанов "специалист" като тебе?!
Титан на икономическата мисъл!
Ха - ха - ха!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаА и сте пропуснали нещо основно - % спад не е равнозначен на % повишение. При 50% изгубени, ще ви трябва 100% растеж, за да стигнете където сте били - защото дори и с отворени позиции - средствата ви са намалели два пъти. При по-големите % загуба нужният процент повишение се увеличава все повече. Като при 95% загуба е 2000%. Пък вие си чакайте акциите да поскъпнат.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
А и сте пропуснали нещо основно - % спад не е равнозначен на % повишение. При 50% изгубени, ще ви трябва 100% растеж, за да стигнете където сте били - защото дори и с отворени позиции - средствата ви са намалели два пъти. При по-големите % загуба нужният процент повишение се увеличава все повече. Като при 95% загуба е 2000%. Пък вие си чакайте акциите да поскъпнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karoправ си със сметките, но трябва ли да го повтаряш постоянно.
Първоначално изпратено от Karoакциите както падат, така могат и да се качат...
Първоначално изпратено от Karo...докато не затвориш позицията винаги има надежда да се измъкнеш с по-малка загуба.
:lol:
Ех, Karoooo Karo... Ако ти трябва надежда за да живееш играй тото... По-евтино е!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KaroПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от stdmvМъка отвсякъде: Инфлация 15%, депозити 8%...
По-голямата мъка: Инфлация 15%, БФБ спад с 40%... БГ инвеститорът е на загуба с цели 55%...
прав си със сметките, но трябва ли да го повтаряш постоянно. Аз съм и на по-голяма загуба от 40% от БФБ, вече дори не ми си мисли колко, но това е само фиктивно, защото акциите както падат, така могат и да се качат, и докато не затвориш позицията винаги има надежда да се измъкнеш с по-малка загуба.
Все пак повечето тук сме дългосрочни инвеститори. Като не мога да изляза тази година, ето идва следващата, и тогава да не стане има време, не бързаме за никъде, и 20г. можем да чакаме, че и повече.
Нека да не мислим само колко уж сме били изгубили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KaroПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от stdmvМъка отвсякъде: Инфлация 15%, депозити 8%...
По-голямата мъка: Инфлация 15%, БФБ спад с 40%... БГ инвеститорът е на загуба с цели 55%...
прав си със сметките, но трябва ли да го повтаряш постоянно. Аз съм и на по-голяма загуба от 40% от БФБ, вече дори не ми си мисли колко, но това е само фиктивно, защото акциите както падат, така могат и да се качат, и докато не затвориш позицията винаги има надежда да се измъкнеш с по-малка загуба.
Все пак повечето тук сме дългосрочни инвеститори. Като не мога да изляза тази година, ето идва следващата, и тогава да не стане има време, не бързаме за никъде, и 20г. можем да чакаме, че и повече.
Нека да не мислим само колко уж сме били изгубили.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от stdmvМъка отвсякъде: Инфлация 15%, депозити 8%...
Нека да не мислим само колко уж сме били изгубили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stdmvМъка отвсякъде: Инфлация 15%, депозити 8%...
По-голямата мъка: Инфлация 15%, БФБ спад с 40%... БГ инвеститорът е на загуба с цели 55%...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Мъка отвсякъде: Инфлация 15%, депозити 8%...
Първоначално изпратено от CleoТова, което може да се твърди със сигурност е, че в момента депозитите са по-доходоносни от взаимните фондове. За повечето участници на борсата участието става чрез взаимен фонд, и в този смисъл твърдението е вярно.
Коментар
Коментар