Първоначално изпратено от skorpion
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унифарм (UFM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PIMPПървоначално изпратено от skorpionПри старта Р/Е беше към 49-50, освен ако не смятате резултатите за тримесечието. Дори и тогава още сте в космоса - а и 7 акции за един ден е голямо постижение! Моля, down!
Прочее, да дочакаме второто тримесечие, може да станат 9 :-)
Слабичка е позицията още, имаш право да ни убеждаваш, че е страхотна - давай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMPПървоначално изпратено от dobi... при тези обороти и резултати, са безбожно скъпи и не знам къде са се запътили.
PIMP, с Доби и много други сме от фен клуба на г-н Донев, но трябва да призная, че тази компания засега на се представя на бфб на нужното/очаквано ниво. р/е може да означава много неща - примери на бфб колкото си искаш
Лично мнение. Нямам акции на унифармНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Не знам какво правят още, но днес трябваше да мина оттам и гледам, че покрай сградата е изчистенко и доста свободни терени се явяват на това място, изглежда като да се строи нещо, а районът е хубав. Знае ли някой на кого са - на тях или на SFARM, която е с надпис малко по-отпред?
Продължавам да мисля, че за разлика от SFARM, при тези обороти и резултати, са безбожно скъпи и не знам къде са се запътили.
Не е препоръка за покупко-продажба
Коментар
-
Първоначално изпратено от малката сестраако всичко върви спрямо отчета за първото тримесечие излиза,че за края на годината ще имат приходи от продажби около 20 мил лв, което е нормално
но печалбата ще бъде около 5 мил лв, което е 5 пъти повече от миналата година и прави рентабилност 25%
ако го постигнат това, акциите няма да са на тази цена определено
така че си провери какво правят и каква им е сезонността
Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
ако всичко върви спрямо отчета за първото тримесечие излиза,че за края на годината ще имат приходи от продажби около 20 мил лв, което е нормално
но печалбата ще бъде около 5 мил лв, което е 5 пъти повече от миналата година и прави рентабилност 25%
ако го постигнат това, акциите няма да са на тази цена определено
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътИ мене ми се чини, че тази цена твърде сосна е...
За разлика от Софарма, която за мен е дори подценена на тези нива - като имаме предвид могъщото и разрастване.
Бай Мангау, посмали Манго, му се казваше в поговорката. В случая посмали множко. Къде е Унифарм, къде Софарма - сори, но е твърде рано да се сравняват, особено на тази база. Какво ще кажеш вместо за 150 кинта да поговорим за два пъти по-малко и още един път може за начало, а междувременно Унифарм да спечели още 1 млн. през второто тримесечие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай МангауАми продажби на Софарма за мин. година - 176 млн, Унифарм прави близо 5 млн за тримесечието. Софарма има печалба консолидирана 30 млн за 2007, Унифарм - 1.2 млн за първо тримесечие. На тази база смятам, че горе долу капитализацията на Унифарм трябва да е 10% от тази на Софарма.
Коментар
-
Ами продажби на Софарма за мин. година - 176 млн, Унифарм прави близо 5 млн за тримесечието. Софарма има печалба консолидирана 30 млн за 2007, Унифарм - 1.2 млн за първо тримесечие. На тази база смятам, че горе долу капитализацията на Унифарм трябва да е 10% от тази на Софарма.Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!
Коментар
Коментар