Лично аз очаквах по-добро развитие на нещата.Особено ме подразни ДВИ-то.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Холдинг Дунав (4D8 / HDD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PhoenixheartПървоначално изпратено от frei1974Два лева -направо ви пребазикаха -честито на продалите.Първоначално изпратено от Phoenixheart2 лева дивидент пак си е добре, не е като да се губят останалите пари все пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974Два лева -направо ви пребазикаха -честито на продалите.Първоначално изпратено от Phoenixheart2 лева дивидент пак си е добре, не е като да се губят останалите пари все пак
Коментар
-
"По данни от предадения днес отчет към 31 декември 2008 г. ХД Дунав има дялово участие в капитала на общо шест дружества – Бдин АД – Видин , Агротехчаст АД – Оряхово, Ведерник АД – Белоградчик, Телб Инвест АД – Враца, ЗММ Враца АД – Враца и Враца Стил АД – Враца."
Бдин ад (50%) - Ново строителство и извършване на строително-ремонтни работи на жилищни и офис сгради.
Агротехчаст АД (31%) - специализирана в производството на резервни части за селскостопански машини и прикачен инвентар.
Ведерник (10%) - Производство и търговия в страната и чужбина на шивашки изделия. Доверие също имат дял тук.
Телб Инвест(20%) - Бензиностанции и търговия с горива.
ЗММ Враца (5%) - Производство на универсални стругове и шепинги.
Враца Стил (8%) - Производство и търговия с горно връхно облекло.
Съгласно покана за свикване на извънредно общо събрание на акционерите на 16.01.2009 год. на „Ведерник”АД –гр.Белоградчик, която е публикувана в Търговския регистър с вх.№ 20081203112415 е обявен дневен ред: 1. Откриване на процедура на ликвидация на „Ведерник”АД –гр.Белоградчик.
Коментар
-
ХД"Дунав" притежава 50,095 процента от капитала на "Бдин" ад-Видин,занимаващо се доколкото знам основно със строителство.Холдинга притежава и 30,66 процента от капитала на" Агротехчаст" ад-Оряхово,което пък произвежда селскостопанска техника и резервни части за нея.Холдинга притежава и 20 процента от капитала на "Телб инвест"ад- Враца,което притежава бензиностанции.Холдинга притежава и 5 процента от капитала на ЗММ ад Враца и 8 процента от капитала на "Враца стил"ад,което е сравнително голяма шивашка фирма.Изброените дружества доколкото знам изобщо не са лоши и повечето са сравнително не-малки фирми доколкото знам.Интересно защо г-н Петрин Кръстев Стоянов вероятно изпълнителен директор и член на СД е придобил през 2008 г. 8600 акции от холдинга, което е 4 процента от капитала.Не е препоръка за нищо друго освен да отидете на ОСА.
Коментар
-
Anton Chigurh
Какъв е този холдинг бе момчета? В какви бизнеси оперира?
Коментар
-
Първоначално изпратено от PhoenixheartПървоначално изпратено от B.GrahamНе е задължително.Може и по-рано.Даже това скорострелно предаване на отчети ме навежда към тази мисъл.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар