IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Дунав (4D8 / HDD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лично аз очаквах по-добро развитие на нещата.Особено ме подразни ДВИ-то.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Не бих казал, че са аналогични случаи - тук става дума за неликвидна компания с почти никакво производство и страшно много кеш. От друга страна изпълнителния директор е придобил 4% което си е доста.

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
        Първоначално изпратено от frei1974
        Два лева -направо ви пребазикаха -честито на продалите.
        Първоначално изпратено от Phoenixheart
        2 лева дивидент пак си е добре, не е като да се губят останалите пари все пак
        Зле си момче, ако сме пребазикани защо изпълнителния директор не спира да купува акции и е вече с най-голямо участие? Сегаспоред теб той се прецаква сам ли?
        то това не е гаранция - скоро гледах сделките на директор на cenhl /или hika беше не се сещам точно/ как е купувал от 9лв надолу а сега къде е. при синергон пак имаше нещо такова. вероятно наистина са подценени но това че директор купува не значи че след месец няма да е паднала акцията с 50%

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974
          Два лева -направо ви пребазикаха -честито на продалите.
          Зле си момче, ако сме пребазикани защо изпълнителния директор не спира да купува акции и е вече с най-голямо участие? Сегаспоред теб той се прецаква сам ли?

Коментар

• Два лева -направо ви пребазикаха -честито на продалите.

Коментар

• "По данни от предадения днес отчет към 31 декември 2008 г. ХД Дунав има дялово участие в капитала на общо шест дружества – Бдин АД – Видин , Агротехчаст АД – Оряхово, Ведерник АД – Белоградчик, Телб Инвест АД – Враца, ЗММ Враца АД – Враца и Враца Стил АД – Враца."

Бдин ад (50%) - Ново строителство и извършване на строително-ремонтни работи на жилищни и офис сгради.

Агротехчаст АД (31%) - специализирана в производството на резервни части за селскостопански машини и прикачен инвентар.

Ведерник (10%) - Производство и търговия в страната и чужбина на шивашки изделия. Доверие също имат дял тук.

Телб Инвест(20%) - Бензиностанции и търговия с горива.

ЗММ Враца (5%) - Производство на универсални стругове и шепинги.

Враца Стил (8%) - Производство и търговия с горно връхно облекло.

Съгласно покана за свикване на извънредно общо събрание на акционерите на 16.01.2009 год. на „Ведерник”АД –гр.Белоградчик, която е публикувана в Търговския регистър с вх.№ 20081203112415 е обявен дневен ред: 1. Откриване на процедура на ликвидация на „Ведерник”АД –гр.Белоградчик.

Коментар

• ХД"Дунав" притежава 50,095 процента от капитала на "Бдин" ад-Видин,занимаващо се доколкото знам основно със строителство.Холдинга притежава и 30,66 процента от капитала на" Агротехчаст" ад-Оряхово,което пък произвежда селскостопанска техника и резервни части за нея.Холдинга притежава и 20 процента от капитала на "Телб инвест"ад- Враца,което притежава бензиностанции.Холдинга притежава и 5 процента от капитала на ЗММ ад Враца и 8 процента от капитала на "Враца стил"ад,което е сравнително голяма шивашка фирма.Изброените дружества доколкото знам изобщо не са лоши и повечето са сравнително не-малки фирми доколкото знам.Интересно защо г-н Петрин Кръстев Стоянов вероятно изпълнителен директор и член на СД е придобил през 2008 г. 8600 акции от холдинга, което е 4 процента от капитала.Не е препоръка за нищо друго освен да отидете на ОСА.

Коментар

• 2 лева дивидент пак си е добре, не е като да се губят останалите пари все пак

Коментар

• Вече не оперира никъде ама има към 33-35 лева на акция кеш.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Какъв е този холдинг бе момчета? В какви бизнеси оперира?

Коментар

• А на мне ДВИ-то ми каза че инфо за ОСА ще има след 2-3 седмици.
                        Хвалъ на такъви ДВИ-та.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                          Първоначално изпратено от B.Graham
                          Не е задължително.Може и по-рано.Даже това скорострелно предаване на отчети ме навежда към тази мисъл.
                          Не знам, нали имаха извънредно събрание през декември и там не го гласуваха.
                          Не можеха и да го направят.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Не е задължително.Може и по-рано.Даже това скорострелно предаване на отчети ме навежда към тази мисъл.
                            Не знам, нали имаха извънредно събрание през декември и там не го гласуваха.

Коментар

• Не е задължително.Може и по-рано.Даже това скорострелно предаване на отчети ме навежда към тази мисъл.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Ами ако решат да гласуват дивидент на годишното ОСА би трябвало да го свикат някъде през юни т.е. ще го обявят през май.

Коментар

Working...
                                X