IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой манипулира пазара ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя)
    ....Единични са случаите, в които България се отъждествява с проявите на нейни престъпни елементи на нечия територия или с грешки на правителството й...
    ne se izkazvai nepodgotvena kogato nqmash opit i ne si se sbluskvala s tova v 4ujbina.
    Bih te razbral, ako go tvurdish ot nabludeniata si na kratkoprebivavasht turist, no deistvitelnostta v razli4ni strani e razli4na

PS: verno ne e po temata, na koito ne mu haresva, da go propusne

Коментар

• Кво значи "манипулирам пазара" ?!? Пазара може да се манипулира и в двете посоки ... "манипулирам пазара" еквивалент ли е на "сривам го"?

... струва ми се че някой е изгорял с малко репа и е решил да посмърди из форума ...

Коментар

• Много са!! Дори и във форума е пълно с такива.Тук са основно спекуланти а сериозните манипулатори си имат и сериозни похвати и много възможности.

Коментар

• Първоначално изпратено от ancient
          пардон, не от родината си се срамуваме, а от управляващите, които ни представляват пред света ....
          ...сама ...я довърши....приказката ))
          Единични са случаите, в които България се отъждествява с проявите на нейни престъпни елементи на нечия територия или с грешки на правителството й...

И извини ме за...отплесването в света на приказките, но ми хрумна, дори само, заради момента - търговец да си изгони Добронамерени клиенти с обиди към...нацията им...

Прекрасен ден и не го мислете толкова )))

Коментар

• пардон, не от родината си се срамуваме, а от управляващите, които ни представляват пред света ....

Коментар

• ancient, може ли още някоя приказка от 1001 нощ Smile))
              ...то, и аз познавам българчета, които ама...никога не са има;ли повод да се срамуват от страната си навън...
              Безобразия стават навсякъде, важното е да се говори за тях и да се търси решение.
              Не знам защо съм ти прозвучала като Шехерезада, нито пък се досещам какво приказно намери в поста ми ... Вярно е, че го писах с буца в гърлото от яд, но чак пък "приказка" ... не е ли доста повърхностно използвано?!
              Смятам, че всеки, ама ... всеки , ако не сам, то познава поне един българин, който се е срамувал от родината си ... особено пък след последните скандали ...

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                Това ми напомня за разговора ми с една австрийка, на която надлежно обясних, че по-тъмничките не се наричат българи, и че те не са лицето на Родината ни!
                надявам се да си успял, което е малко вероятно
                преди време така обяснявахме на гражданите на ссср, а сега и на света
                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Това ми напомня за разговора ми с една австрийка, на която надлежно обясних, че по-тъмничките не се наричат българи, и че те не са лицето на Родината ни!
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• ancient, може ли още някоя приказка от 1001 нощ ))
                    ...то, и аз познавам българчета, които ама...никога не са има;ли повод да се срамуват от страната си навън...
                    Безобразия стават навсякъде, важното е да се говори за тях и да се търси решение.

Коментар

• Pijan sam (ot liubov), napu6en sam (ot gazovete na 1 000 000 avtomobila v Sofija), poludjal sam (za6toto za poreden pat sam ograben ot horata, koito me upravljavat i predstavljavat pred sveta), razo4arovan sam (ot bezprspektivnostta na bitieto v BeGe-to)....
                      + 10000000! Много точно!
                      В тоя ред на мисли /с риск малко да оспамя/... досега бях с приятели, които ми обясняваха как детето им се върнало вчера от Франция. Последните дни било със съученици из Париж да си купят сувенирчета. Там тези дреболийки ги продават суданци, шри-ланковци и други замундци ... Та станало дума, че децата са от България. Като скочили продавачите с викове "мафия, мафия ...", нашите потънали от срам ...

... даже ни докараха до положение да се срамуваме пред децата си, че сме ги създали и отгледали в България ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                        Всеки които може в момента манипулира пазара.

Манипулацията се почна от едни а са кажи речи всички големи участват.

Разбира се неиграят абсолютно общо ами са се разделили на лагери.

Цената в момента на някои позиции е доста крехка и дори хора с не огромен ресурс са способни да правят манипулации.

То и аз не съм цвете за мирисане признавам си, че като излезнах последния път от една позиция го сторих нарочно бутаики цената с 3% надолу. И си признавам, че беше чисто предумишлено

Манипулациите не ме притесняват мен ми е интересно докога ша трае тая какафония.

По интересното е да стане ясно на по-широк кръг, с какви смешни обеми може да се манипулира пазара.

Не е препоръка.
                        По интересно е да стане ясно на по-широк кръг участници, с какви смешни обеми може да се манипулира пазара. Похвалете се преди промяната на платформата. Да се изправят косите на самодоволните мажоритари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                          Всеки които може в момента манипулира пазара.
                          Разбира се неиграят абсолютно общо ами са се разделили на лагери.
                          То и аз не съм цвете за мирисане признавам си, че като излезнах последния път от една позиция го сторих нарочно бутаики цената с 3% надолу. И си признавам, че беше чисто предумишлено :=
                          Манипулациите не ме притесняват мен ми е интересно докога ша трае тая какафония.

Не е препоръка.
                          - а това май е по инерция !?
                          рядко ще "улучиш" същата цена и като излизаш от позицията! важно е да си на плюс...или мъъъъъничко минусче!

Коментар

• Не'мат паре' бре !

Коментар

• Re: Кой манипулира пазара ?

Първоначално изпратено от roskata111
                              Кой манипулира пазара ?
                              Манипулират го тия дето купуваха преди 4-5 месеца на високите цени ,а сега на полвин цена са пас .

Коментар

• milja 4e tova koeto zapo4na kato manipulacia
                                (znaeme koi sa) otdavna izleze ot kontrol
                                i v momenta vseki se spasjava kak moje.
                                drememneto na cash su6to ne e mnogo umno.
                                pone idete go izpiite tezi koito sa na nego-
                                tova e dobra investicia.:-)

Коментар

Working...
                                X