IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

”Железопътна инфраструктура – холдингово дружество” АД.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ako chetesh tova kak vsichko rabotelo na 7% ot kapaciteta si i kak sega shtialo da zaraboti mnogo po-dobre, zapochvash da se pitash zashto praviat IPO sega, a ne kato zaraboti.
    Lesno e da prodavash visia, koiato moje i da ne se sbudne. Neka purvo malko porabotiat zaedno, za da gi vidim tia sinergii.
    A na OBB DCF im e pod vsiakakva kritika. Ne znam vuosbhte zashto sa dopusnali da stane publichno dostoianie i eventualno da budat namereni greshkite v izchisleniata.

Коментар

• Първоначално изпратено от H
      Интересно как нашите холдинги не се научиха, че по цял свят холдингите търгуват с дисконт, а тук постоянно се тръби какви синергии имало, как иначе отделните фирми няма да оцелеят сами и тн.. а в контекста на ЖПто вече започва да звучи налудничево

Първоначално изпратено от BGN
      Според ОББ с ниски капиталови разходи ще постигнат голям оборот, защото "дружествата от структурата на холдинга до момента са работели при по-малък капацитет. В прогнозните данни е заложен ефектът на синергията, която се получава от това, че всички дружества сега са обединени в един холдинг".

http://www.investor.bg/?cat=169&id=65616
      Аз лично избягвам холдингите, защото са по-малко прозрачни (с известни изключения) и трудно се прогнозират. Но според мен и тук пазарът си ги търгува с дисконт, без ЖП-то де..

Коментар

• Интересно как нашите холдинги не се научиха, че по цял свят холдингите търгуват с дисконт, а тук постоянно се тръби какви синергии имало, как иначе отделните фирми няма да оцелеят сами и тн.. а в контекста на ЖПто вече започва да звучи налудничево

Първоначално изпратено от BGN
        Според ОББ с ниски капиталови разходи ще постигнат голям оборот, защото "дружествата от структурата на холдинга до момента са работели при по-малък капацитет. В прогнозните данни е заложен ефектът на синергията, която се получава от това, че всички дружества сега са обединени в един холдинг".

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
          Първоначално изпратено от Nikola
          Първоначално изпратено от H
          Презентацията на Хаджиянков трябва да влезе в учебниците по ИПО ПР как не трябва да се прави

Аз се надявам да влезна на 3.50 лв. Как пък го записаха това ИПО не ми стана ясно. Наркоманите на БФБ са много.
          С негативно положителния working capital ли? Те хората добре питат какво ще стане с парите от ИПО-то, като през 2008 очакват да имат капиталови разходи от 1 500 000 лв....
          Az ne sam chel prospecta, no obiknovenno tova e osnovnata prichina za IPO. V tozi sluchai iavno Cherepa shte si kupi niakakva kushta ili puk niakolko koli.
          Poveche ot iasno e che CAPEX-a ne moje da e 1.5m BGN. Tova e smeshna suma za infrastructurna kompania. Osven tova DCF na OBB vuosbhte ne se vruzva sled kato s niski kapitalovi razhodi postigat strahoten oborot.

Коментар

Moje i tova da e. A investitorite v companiata mu da chakat kapitalovi pechalbi i da se sbudnat ochakvaniata ot DCF-a na OBB.
            Алелуя!

Коментар

• Moje i tova da e. A investitorite v companiata mu da chakat kapitalovi pechalbi i da se sbudnat ochakvaniata ot DCF-a na OBB.

Коментар

Az ne sam chel prospecta, no obiknovenno tova e osnovnata prichina za IPO. V tozi sluchai iavno Cherepa shte si kupi niakakva kushta ili puk niakolko koli.
                Poveche ot iasno e che CAPEX-a ne moje da e 1.5m BGN. Tova e smeshna suma za infrastructurna kompania. Osven tova DCF na OBB vuosbhte ne se vruzva sled kato s niski kapitalovi razhodi postigat strahoten oborot.
                Tова ли имаш в предвид?

Коментар

• I 3 leva e mnogo.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                    Първоначално изпратено от H
                    Презентацията на Хаджиянков трябва да влезе в учебниците по ИПО ПР как не трябва да се прави

Аз се надявам да влезна на 3.50 лв. Как пък го записаха това ИПО не ми стана ясно. Наркоманите на БФБ са много.
                    С негативно положителния working capital ли? Те хората добре питат какво ще стане с парите от ИПО-то, като през 2008 очакват да имат капиталови разходи от 1 500 000 лв....

Коментар

• Първоначално изпратено от H

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                        Хайде да не се обиждаме на ИПО-та, знаеш ли колко пари се печелят от ИПО-тата у нас? Хората милионери станаха.
                        Дано най-после дасе отприщят ИПО-тата тази година, че доста нарядко взеха да се правят. Съвсем друго беше положението миналата година - ИПО след ИПО, скок след скок, печалба след печалба. Има ли ИПО, там сме.
                        Не е препоръка.

Коментар

• Презентацията на Хаджиянков трябва да влезе в учебниците по ИПО ПР как не трябва да се прави

Коментар

• Аз се надявам да влезна на 3.50 лв. Как пък го записаха това ИПО не ми стана ясно. Наркоманите на БФБ са много.

Коментар

• Първоначално изпратено от Баткото
                              cenata tuk e ne poveche ot 3BGN
                              Moje i tuk kato ZHBG da vidim realnata cena na akciata.

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
                                На мен пък ми е интересно дали има колективна схема, която е набутала парите на вложителите си в това.
                                ... защото на зърнените не един и два фонда бяха преяли. Да видим дали са си взели поука.

Коментар

Working...
                                X