IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Супер!

ще го чакаме

Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
    От 2012 започва да се изплаща да..
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
      Колеги ,малко не съм в час : Кога трябва да се изплаща дивидента на привилигированите- 2012 ли ??
      От 2012 започва да се изплаща да..
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Колеги ,малко не съм в час : Кога трябва да се изплаща дивидента на привилигированите- 2012 ли ??

Коментар

• Тия 38 акции на колко смяташ да ги продаваш?

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Аферим - от 12-ий акцията ще се търгува - понеже виждам, че има ного мераклии - ще ви пусна аванта - 38 броя с гарантирана доходност по-висока от бамковият депозит...
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Аз имам да взимам пари тук от продадени права.
            При това увеличение обаче за сефте тия пари се бавят толкова време. Вече тръгва търговията с акциите, а парите от правата ЦД не ги е пратил още!?

Коментар

• Първоначално изпратено от naxos Разгледай мнение
              Къде отиват парите за закупени права но не записани акции ?
              В джоба на този, от който си купил правата. Правата или ги упражняваш, или "изгарят"

Коментар

• MKXA

Къде отиват парите за закупени права но не записани акции ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Аферим - от 12-ий акцията ще се търгува - понеже виждам, че има ного мераклии - ще ви пусна аванта - 38 броя с гарантирана доходност по-висока от бамковият депозит...
                  да вземеш да се ощипеш и да се събудиш от блажената дрямка в която си изпаднал....
                  никито ви напълни главите със захарен памук и сега се чудите още сън ли или реалност....

Ех тази кикимора николайчо..бравос на пича.... Това да си популярна личност и да набутваш масата в такава плитка измама само в България може да мине така тихо и безобидно...Цялата му агитация ако се вгледаме в законите беше подсъдна...

Коментар

• Аферим - от 12-ий акцията ще се търгува - понеже виждам, че има ного мераклии - ще ви пусна аванта - 38 броя с гарантирана доходност по-висока от бамковият депозит...
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ми тя тая информацийка си я има от доста време ..

Коментар

• Уважаеми участници във форума,

С интерес прочетох последните коментари. Признавам, рядко участвам по форуми поради липса на време.
                        Както знаете, ние и наши клиенти имаме към 8 милиона акции на Меком АД и съдбата на дружеството жизнено ни интересува. За 2010 г. очакваме 3-4 млн. лв. консолидирана печалба според счетоводните отчети. Не е фантастично, но все пак е над нулата.
                        Привилегированите акции ще се търгуват от 12 април 2011 г.
                        Ако имате въпроси или коментари, моля, пишете на nikolay.vassilev@expat.bg.
                        Успешни спекулации !

Поздрави, Николай Василев

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                          Не бе пич, не стигнаха за комисионни и такси....
                          трагедия
                          търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                            Кинтите са заминали отдавна по направление Експат и компания, изобщо се съмнявам да са се влели в капитала на МЕКОМ.
                            Бяха толкова мижава сума че оправдаваха горе-долу комисиони и такси...
                            Не бе пич, не стигнаха за комисионни и такси....

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                              Мда, да, и при тоя сушав кеш, кинтите анихилирани са, може би !?? Препоръка не е
                              Кинтите са заминали отдавна по направление Експат и компания, изобщо се съмнявам да са се влели в капитала на МЕКОМ.
                              Бяха толкова мижава сума че оправдаваха горе-долу комисиони и такси...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Имаше минимален праг на набраният капитал, който прехвърлен бе. Мисля споровете излишни оттук нататък са.
                                Мда, да, и при тоя сушав кеш, кинтите анихилирани са, може би !?? Препоръка не е

Коментар

Working...
                                X