IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
    милката ще си стои ...ама въпроса е дали ще рипа с по стотинка нагоре ценичката
    Интересна игричка е това Нема ли некой да извади 150 к да си купи пакетчето да миряся тоз отдясно .....БАС ловя че ако се случи ще се появи още милка ... за продан

Не е препоръка за ПК на ЦК
    Знам само, че аз а вероятно и ти като те гледам в какви теми пишеш не сме от печалившите. А иначе някои добри пари си направиха от БФБ : Булгартабак и дъщерните му, Еларг, Елекроразпрелителните.

Та хората си печелят а ние тука продължаваме да си се надлъгваме със Софарми, Мекоми, Бедовци и Тимаджии.

И въпреки това най-смешното е, че е по вероятно моята съсипана инвестиция да се окаже по стабилна от един куп дружества с добри уж баланси. Е то всички сме май оптимисти за своите си инвестиции пък да видим.

Но извода за момента е харата печелят но ние не.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Абе кво става тука бе.

И не ми харесва това, че офертата за 1 000 000 броя се закръгли пак след изкупените.
      милката ще си стои ...ама въпроса е дали ще рипа с по стотинка нагоре ценичката
      Интересна игричка е това Нема ли некой да извади 150 к да си купи пакетчето да миряся тоз отдясно .....БАС ловя че ако се случи ще се появи още милка ... за продан

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
        5 889 081 на извън регулиран пазар за сега
        Абе кво става тука бе.

И не ми харесва това, че офертата за 1 000 000 броя се закръгли пак след изкупените.

Коментар

• 5 889 081 на извън регулиран пазар за сега

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Такмо се бях замислил да им вляза в играта, те напраиха свинското по 16 стинки днес. Голяма инфлация си е това
            Не се дръж като наивник! Влизането в играта е лесно, с излизането ще ти е трудно, особено, ако искаш да спечелиш нещо от това?!

Коментар

• Такмо се бях замислил да им вляза в играта, те напраиха свинското по 16 стинки днес. Голяма инфлация си е това

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                И така могат да минат едни 2,5 мил акции на 0,15 и накрая никито да се окаже обикновен спекулант ....а СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ НОВИ собственици да се окажат по богати с едни 50 % и ЧАО по терлици.Това е само хипотеза не е препоръка за ПК на ЦК
                Само дето те купиха 22М, а не 2,5М.
                Надали са такива идиоти да смятат че могат да ги пласират на дребно. По-скоро играта е друга. Има интересни сделки и на ОТС от вчера.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                  Скоро няма да разберем кой стои зад тази оферта, но със сигурност, когато свършат ще се появи още една такава, най-вероятно на същата цена, а после още една... А може и на 0,14, знам ли? Зависи как се развиват нещата на борсата като цяло!
                  Иииии... мислете с главите си, защото това не са съвети, а размишления на глас!
                  И така могат да минат едни 2,5 мил акции на 0,15 и накрая никито да се окаже обикновен спекулант ....а СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ НОВИ собственици да се окажат по богати с едни 50 % и ЧАО по терлици.Това е само хипотеза не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                    Не се впрягай Импе! Наздраве!
                    Не впрягам драги - наздраве и тебе
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Интересна е офертата за 1 000 000 броя на 15ст.

Тъй като се появи същия ден най-вероятно или собственика досегашния или новия продават.

Ако го прави новия то си е кяр взимаш на 10ст и шитваш на 15ст за една година ако се разпродадат.
                      Скоро няма да разберем кой стои зад тази оферта, но със сигурност, когато свършат ще се появи още една такава, най-вероятно на същата цена, а после още една... А може и на 0,14, знам ли? Зависи как се развиват нещата на борсата като цяло!
                      Иииии... мислете с главите си, защото това не са съвети, а размишления на глас!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Ядем салам и пием ракийка. Що?

Ако си навитак, ще ти шитна моите на 1.38 стинки. Привилегированите де...
                        Не се впрягай Импе! Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                          как сте саламаджии?
                          текат ли ви лигите за сочно свинско на скара?
                          Текат , ама трябва някой да заколи прасето! Сега ще ядете мършата от миналогодишния пир с "привилигированите" кокали.
                          Ядем салам и пием ракийка. Що?

Ако си навитак, ще ти шитна моите на 1.38 стинки. Привилегированите де...
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• как сте саламаджии?
                            текат ли ви лигите за сочно свинско на скара?
                            Текат , ама трябва някой да заколи прасето! Сега ще ядете мършата от миналогодишния пир с "привилигированите" кокали.
                            Last edited by Mr_crash; 12.06.2012, 21:08.

Коментар

Интересна е офертата за 1 000 000 броя на 15ст.

Тъй като се появи същия ден най-вероятно или собственика досегашния или новия продават.

Ако го прави новия то си е кяр взимаш на 10ст и шитваш на 15ст за една година ако се разпродадат.
                              Позакълваха я днес на 15 стотинки ....офертичката от милион

Коментар

• Интересна е офертата за 1 000 000 броя на 15ст.

Коментар

Working...
                                X